Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Opslaan
Opgeslagen!
Recept afdrukken
Nog geen beoordeling
Mexicaanse hotdogs
Met hotdogs maak je mij niet heel blij. Deze Mexicaanse hotdogs vind ik dan wel weer erg lekker! De lekkere zelfgemaakte salsa maakt het helemaal af.
Porties:
4
hotdogs
Ingrediënten
4
pistolets
4
worstjes naar keuze
(ik gebruikte runderchipolata)
sla
1-2
avocado’s
geraspte kaas
maïs
verse koriander
Salsa saus
(volgens recept)
zure room
Instructies
Wanneer ik zelf hotdogs maak, bereid ik eerst alle ingrediënten voor. Zorg dat alles klaar staat en eventueel fijngesneden is.
Bak dan de worstjes in de pan gaar. Ondertussen snij je de pistolets open, beleg deze vast met wat zure room, sla, geraspte kaas en stukjes avocado.
Plaats dan het worstje in je pistolet en verdeel er wat maïs, meer geraspte kaas, koriander, salsa saus en nog wat zure room over.
Dat is het. Tijd om aan tafel te gaan! Serveer eventueel met nacho’s.
Bewaren
De hotdogs zelf zijn tot 2 dagen te bewaren in de koelkast. De broodjes zijn vers het lekkerste.