Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
stuks
Opslaan
Opgeslagen!
Recept afdrukken
Nog geen beoordeling
Pizza bruschetta
Dol op pizza en bruschetta? Dan word je helemaal blij als je deze twee combineert voor overheerlijke pizza bruschetta.
Porties:
16
stuks
Ingrediënten
1
ciabattabrood
200-250
gram
tomatensaus
75
gram
Parmezaanse kaas
geraspt
75
gram
mozzarella
geraspt
4-5
plakken
Parmaham
verse basilicum
Instructies
Snijd de ciabatta in plakjes van ongeveer 2 centimeter dik en leg deze op een bakplaat. Smeer ze in met wat tomatensaus.
Strooi beide soorten kaas over de bruschetta. Scheur de Parmaham in stukjes en verdeel over de broodjes.
Bak de pizza bruschetta in 12-15 minuten in de oven op 200 °C (boven- en onderwarmte).
Eenmaal uit de oven voeg je wat verse basilicum toe. Serveer gelijk.
Tips
Als tomatensaus gebruik ik gewoon een pot pastasaus, kies er eentje die je lekker vindt.
Bewaren
Gelijk serveren is het lekkerst, alhoewel ze afgekoeld ook heerlijk zijn.