Een favoriete lunch die bij mij vaak op tafel staat. Je maakt het in een handomdraai, ook wel zo fijn.
Porties: 1omelet
Ingrediënten
2eieren(M)
scheutje melk
zout en peper
2elroomkaas
3plakjeskipfilet
handje(baby)spinazie
handjewortelreepjes(julienne)
1tomaatin partjes
halveavocadoin plakjes/blokjes
Instructies
Klop de eieren met melk, zout en peper in een kom tot een luchtig mengsel. Verhit een klontje boter in een grote (pannen)koekenpan en giet het mengsel erin. Bak de omelet aan beide zijden goudbruin.
Leg de omelet op een bord en verdeel de roomkaas erover. De rest van het beleg plaats ik maar op de helft van de omelet: kipfilet, spinazie, wortel, tomaat en avocado.
Klap de omelet dubbel en serveer eventueel met een beetje sla en extra tomaat. Als je nog wat bieslook in huis hebt kun je dit erover strooien.