Griekse panini
Panini's zijn er in alle soorten en smaken. Deze Griekse panini is zeker het proberen waard als je fan bent van deze broodjes.
Porties: 2 stuks
- 2 panini’s (of afbak pistolets)
- 4 plakjes jong belegen kaas
- 1 blok feta
- 2 tomaten
- baby spinazie
- peper
Snijd de panini’s doormidden. Mocht je geen panini kunnen vinden, dan werken afbak pistolets net zo goed.
Snijd ook de tomaten met een scherp kartelmes in dunne plakjes en snijd de jong belegen kaas in kleinere plakken.
Beleg de onderste helft van je panini met de plakken kaas, leg hier wat baby spinazie op en verdeel ook de tomaten over de panini. Voeg naar smaak wat peper toe en brokkel de feta en verdeel deze over de tomaten.
Leg de bovenkant op de panini en duw goed aan. Zorg voor een hete grill- of tosti-ijzer en leg de panini erop. Duw vervolgens het deksel van het ijzer goed aan. Laat enkele minuten (ongeveer 4 minutegrillen totdat de kaas gesmolten is.
Serveer je panini warm.