Snelle worstenbroodjes met mosterddip
Deze snelle worstenbroodjes met mosterddip zijn ideaal voor een feestje of een picknick. Super snel te maken en zo weer op!
Porties: 8 broodjes
- 1 rol vers pizzadeeg
- 1 blik hot dogs (8 stuks)
- 2 el mosterd
- 2 el mayonaise
- snufje chilipoeder
Rol het pizzadeeg uit en snijd hier met een scherp gekarteld mes 8 stroken van zo’n 2 cm vanaf.
Haal de hot dogs uit het blik en dep droog met een stuk keukenrol. Draai om iedere hot dog een strook deeg en zorg dat je het begin en uiteinde van het deeg lichtelijk overlapt voor een strak resultaat. Bak de snelle worstenbroodjes in een voorverwarmde oven van 200 °C (boven- en onderwarmte) voor 15-20 minuten goudbruin.
Voor de dipsaus roer je de overige ingrediënten door elkaar. Deze worstenbroodjes zijn zowel warm als koud erg lekker.
- Bewaren: Bewaar de worstenbroodjes in een afgesloten bak in de koelkast voor 2-3 dagen.