Omelet wraphapjes met kipfilet zijn super makkelijk te maken en ook nog eens een verantwoorde snack. Smullen maar!
Porties: 12hapjes
Ingrediënten
2eieren(M)
scheutje melk
zout en peper
roomkaas
kipfilet
zongedroogde tomaatjes
Instructies
Klop de eieren met melk, zout en peper in een kom tot een luchtig mengsel. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en giet het mengsel erin. Bak de omelet aan beide zijden goudbruin.
Laat de omelet afkoelen voor je verder gaat. Ik depte met een stukje keukenpapier overtollig vocht/vet van de omelet zodat de roomkaas zich beter kan hechten. Verdeel dan 1-2 eetlepels roomkaas over de omelet. Je hebt maar een dun laagje nodig. Daarover verdeel je zongedroogde tomaatjes (ik dep die ook altijd droog) en kipfilet.
Rol de omelet op, steek er prikkers in en snijd in stukjes.
Geniet van deze verantwoorde snack!
Tips
Tip: Geen grote pan in de kast? Je kunt ook twee kleinere omeletten bakken!