Een lekkere manier om wat rauwkost te eten doe je eenvoudig met deze omeletwrap hapjes. Makkelijk te bereiden en verrassend lekker.
Voor 1 grote wrap of 5-6 kleine hapjes
Ingrediƫnten
Voor de omelet
2eieren
1scheutjehalfvolle melk
zout en peper
Voor de vulling
kruidenroomkaas
1handjeworteljulienne
1halverode paprikain reepjes
1kwartkomkommerin reepjes
Instructies
Klop de eieren en melk door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit een pan met een beetje boter of olie. Bak de omelet gaar op middellaag vuur en keer om zodra de volledige bovenkant gestold is. Bak aan beide kanten goudbruin.
Laat de omelet kort afkoelen en smeer volledig in met roomkaas, maar laat de randen iets vrij. Verdeel over het midden de groenten en rol de omelet als een wrap op.
Steek prikkers in de omeletwrap en snijd in kleine hapjes. Serveer direct.
Tips
Bewaren: De omelet kan afgedekt in de koelkast bewaard worden en blijft 1-2 dagen goed.