Recept afdrukken

Zandtaart met frambozen en perzik

Deze zandtaart met frambozen en perzik is een perfecte zomerse taart. De brosse bodem in combinatie met de room en het fruit is ontzettend lekker. Hier blijf je van eten!
Porties: 1 taart (28 cm in doorsnede)

Ingrediënten

Instructies

  • Bereid de taart voor door zowel de taartbodem als de banketbakkersroom vooraf te maken. Volg hiervoor de individuele recepten. De bodem bak je 20 minuten met een blindbakvulling op 180 °C (boven- en onderwarmte). Verwijder dan de vulling en zet de taart opnieuw in de oven, bak hem nu nog 10 minuten, ook op 180 °C (boven- en onderwarmte).
  • Als de bodem en de banketbakkersroom zijn afgekoeld, kun je de taart gaan samenstellen.
  • Snijd de perziken in partjes. Vul de bodem met de banketbakkersroom en vorm met de frambozen een buitenste ring. Verdeel hierbinnen de perzikpartjes dakpansgewijs in een cirkel en vul de overgebleven ruimte in het midden op met de rest van de frambozen.

Notities

  • Bewaren: Bewaar de taart 3-4 dagen afgedekt in de koelkast.