Splits de eieren. Klop de eiwitten in een vetvrije kom stijf. In een andere kom klop je de eierdooiers met de suiker luchtig.
Roer de mascarpone een beetje los en voeg dit toe aan de eidooiers. Mix op een lage stand door het eimengsel. Voeg dan de eiwitten toe en spatel er rustig doorheen tot ze zijn opgenomen. Mix niet te hard of lang, want dan wordt het mengsel te dun.
Doop de helft van de lange vingers in de koffie en leg ze op de bodem van de schaal. Giet de helft van het mascarponemengsel erop en spreid gelijkmatig uit.
De rest van de lange vingers door je ook in de koffie en leg je als een nieuwe laag in de schaal. Giet de rest van het eimengsel erover en spreid gelijkmatig uit. Strooi het cacaopoeder erover.
Zet minstens zes uur in de koelkast voor serveren.
Bewaren
Goed afgedekt max. 2-3 dagen in de koelkast bewaren of luchtdicht verpakt tot drie maanden in de vriezer te bewaren.