Maal de koekjes tot fijne kruimels. Smelt de boter in een pannetje en voeg de kruimels hieraan toe. Roer door en stort het mengsel in een met bakpapier beklede springvorm. Verspreid gelijkmatig en druk stevig aan. Zet de bodem even in de koelkast.
Leg de gelatineblaadjes in een schaal met koud water, laat ze minimaal 10 minuten weken. Schil de mango, snijd in stukjes en pureer tot een glad mengsel.
Doe de kwark, vanillepasta en gepureerde mango in een kom, roer tot een egaal mengsel. In een andere kom klop je de slagroom en suiker stijf.
Verwarm de melk in een steelpan tot deze lauwwarm is. Haal de pan van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en roer door tot ze zijn gesmolten.
Giet het melkmengsel bij de kwark en roer door. Voeg de slagroom toe en spatel door het kwarkmengsel tot alles is opgenomen. Stort het mengsel op de koekbodem en strijk de bovenkant glad.
Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast staan om op te stijven.
Tips
Voor serveren kun je de taart als je wilt decoreren met stukjes mango of toeven slagroom.