Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Zoete cake frietjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
22 januari 2014
in Inspiratie, Klein Gebak, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

zoete frietjes 1a

Ik kijk altijd graag naar Rudolph’s Bakery op 24 Kitchen. Daar zag ik een keertje zoete cake frietjes voorbij komen. Dit idee vond ik zo leuk dat ik dit altijd goed onthouden heb. Ik wilde namelijk ook nog eens de hamburger cupcakes maken en daar zouden deze frietjes van cake goed bij passen. Hier thuis werden ze gekscherend wentelfrietjes genoemd en eigenlijk klopt dat ook wel. Je maakt namelijk een mengsel van ei, suiker en melk en daar smeer je de in reepjes gesneden cake mee in. Echt een soort wentelteefjes van cake dus. Het resultaat is echt super lekker! 

zoete frietjes 2a

zoete frietjes 3a

Recept afdrukken

Zoete cake frietjes

Zoete frietjes van cake? Ja dat kan! Maak met dit recept je eigen cake frietjes, leuk voor bij elk feestje.
Porties: 40 frietjes ongeveer (1 cake)

Ingrediënten

  • 1  vanille cake
  • 100 ml melk
  • 1 heel ei + 1 eidooier
  • 90 gram suiker

Instructies

  • Zoals je ziet heb ik dit keer een kant en klare cake gebruikt. Dat werkt ook prima maar ik zou toch aanraden zelf een cake te bakken, deze is steviger dan een hotelcake wat makkelijker werkt.
  • Halveer de cake en snij in de lengte in plakken. Deze plakken snij je in reepjes. Leg al deze reepjes op de bakplaat, hier hoeft niet veel ruimte tussen te zitten.
  • Maak van de eieren, melk en suiker een mengsel. Gebruik een bakkwastje om de cake frietjes met het mengsel in te smeren.
  • Bak de frietjes 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 175 °C (boven- en onderwarmte).
Tips

Ik maakte geen zoete mayonaise voor  deze zoete cake frietjes maar dat past er natuurlijk wel heel leuk bij. Dit kun je bijvoorbeeld maken van banketbakkersroom.

Bewaren

In een trommel ongeveer een week houdbaar.

zoete frietjes 4a

Vorige post

Volgende post

Hamburger cupcakes
Hot dog koekjes

Related Posts

Bananen eclairs

door Laura Kieft
03 maart 2021
0

Het...

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft
01 maart 2021
2

...

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
11

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 27

  1. Ikram says:
    7 jaar geleden

    Wat leuk! Zeker als je ze met de hamburgercupcakes serveert! 😀

    Beantwoorden
  2. petra says:
    7 jaar geleden

    Owwww wat een leuk en lekker idee zeg, was van plan om vanmiddag met de kids of als die geen tijd hebben haha dan wou ik alleen aan het bakken gaan en ik vind dit toch wel een keileuk idee…staat genoteerd voor vanmiddag..thanks…knuf peet

    Beantwoorden
  3. yvonne says:
    7 jaar geleden

    Dag Laura. Ik heb deze frietjes al een aantal keren gemaakt. Met banketbakkersroom als fritessaus. Zowel bij kinderen als volwassenen iedere keer weer een groot succes. Blokker en Marskramer hebben leuke stenen friteszakken die ik daarvoor gebruik.

    Beantwoorden
  4. Anoeska says:
    7 jaar geleden

    Dit recept heb ik al een paar keer voorbij zien komen op 24Kitchen, lijkt me heel lekker!

    Beantwoorden
  5. Jolanda says:
    7 jaar geleden

    Hoe grappig! Ik heb ze gepinned, anders vergeet ik het toch weer.

    Ik ben pas sinds kort bekend met je site. Maar wat leuk en veel dingen die ik nog eens zou willen proberen te maken! En ik ren morgen eens naar de action ;), ben wel heel benieuwd naar je boeken die daar zouden liggen. Ik hoop dat ze nog verkocht worden (???)!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ze liggen niet meer bij alle actions, maar bij veel nog wel. Kunnen op de kookafdeling (boeken) liggen maar soms ook juist op de boekenafdeling. Leuk dat je ze wilt halen 😀

      Beantwoorden
  6. Karin says:
    7 jaar geleden

    Kun je deze ook een dag van tevoren maken?
    Lijkt me leuk om op school te trakteren 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Je kunt ze prima een dag van te voren maken!

      Beantwoorden
  7. juf Leej says:
    7 jaar geleden

    Wat een leuk idee! Ik pin ‘m ff…

    Beantwoorden
  8. Jolanda says:
    7 jaar geleden

    hihi was zo enthousiast dat ik meteen naar de action ben gecrossed, na werk. 5 min voor sluitingstijd… ze waren weer blij met me ;). Alleen het taartenboek was er nog (2 stuks, nu nog 1 dus haha). Wat een leuke opmaak ook! Ik werk zelf bij een drukkerij en vind action boekjes vaak qua opmaak ‘zozo’. Maar deze is echt leuk! 🙂 Volgen er nog meer boeken van jou? Komt er misschien nog een herdruk van deze bestaande boeken? Ben nu ook wel nieuwsgierig naar de cupcake variant 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      haha leuk dat je gelijk bent gaan kijken 🙂 Voor zover ik weet komt er geen herdruk. Action doet alles actiematig en ik verwacht niet dat ze dit nog een keer doen. Het is wel mijn droom dat er nog meer boeken volgen, maar of dat ook echt gebeurt en zo ja wanneer dat weet ik allemaal nog niet. Wel tof dat je bij een drukkerij werkt! Dat lijkt me nou echt heel leuk 🙂 ik ben dol op boeken!

      Beantwoorden
  9. Angelique says:
    7 jaar geleden

    Hoi LAURA,

    Wat een leuk idee! Ik wil deze voor traktatie op school gaan maken! Kan ik ze ook de avond van te voren bakken? Zouden ze dan de volgende ochtend nog lekker zijn?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Hoi Angelique, dat kan zeker! Ik heb ze zelf ook de avond van te voren gemaakt en ze waren heerlijk 🙂

      Beantwoorden
  10. Marielle says:
    7 jaar geleden

    Hoeveel frietjes kun je maken van 1 cake??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      ik heb ze niet geteld 😉 maar ik had een hele bakplaat vol en kon er ongeveer 6-8 kleine porties uithalen

      Beantwoorden
  11. Milan Dijkstra says:
    7 jaar geleden

    Leuk recept en viel goed in de smaak! Heb ze een paar weken geleden als traktatie gemaakt en op m’n blog gezet: http://madebymilself.tumblr.com

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      wat leuk, ze zien er heerlijk uit!

      Beantwoorden
  12. Sacha says:
    6 jaar geleden

    Een heel leuk idee. Ben ze nu aan het maken om uit te proberen. Heb wel even een vraag over het insmeren van de frietjes. Moet je ze aan alle 4 de kanten besmeren? Heb nu 2 kanten gedaan, maar heb het idee dat ik vrij veel mengsel over houd

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Het ging bij mij ook niet allemaal op hoor. Ik heb ze tweemaal ingesmeerd. Eerst allemaal insmeren en even laten rusten, dan nog een tweede keer allemaal insmeren. Kan het goed intrekken 😉

      Beantwoorden
  13. Gisela says:
    6 jaar geleden

    Heel leuk!! Waar heb je de bakjes eigenlijk vandaan? Of heb je ze zelf gemaakt?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Het zijn zakjes, van http://www.sweettableshop.com. Ze hebben veel verschillende kleuren en patroontjes 🙂

      Beantwoorden
  14. Audrey says:
    6 jaar geleden

    Hier ben ik nu zo blij mee, zocht nog een recept voor cakefrietjes te maken,
    Maar Laura, heb je ook nog een lekker recept voor suiker mayonaise te maken voor op de frietjes?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je zou Zwitserse room kunnen maken van banketbakkersroom en slagroom (1:1)

      Beantwoorden
  15. Annette says:
    6 jaar geleden

    Moet de vanille cake volledig afgekoeld zijn voor ik deze frietjes maak?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja, anders is de cake niet stevig genoeg om in zulke dunne reepjes te snijden.

      Beantwoorden
  16. Lisa says:
    5 jaar geleden

    Hello, can you just summarise the main steps in English? I think this makes more sense than just using cake because it will be crispier but I’m not sure if I understood everything.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      It’s really just cake with a mixture of milk, eggs and sugar 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Jullie vragen mij vaak naar meer variaties op deze Franse lekkernij: eclairs. Daarom hadden Mariette en ik een tijdje terug een soezen- en eclairsbakdag. Jawel, onze bakdagen hebben meestal een thema. En dus maakten we deze bananen eclairs, die ik afwerkte met een chocolade glazuur en stukjes toffee. Zelfs terwijl ik niet van banaan hou, vond ik deze eclairs heerlijk.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#eclairs #soezen #bakken #banoffee #banaan
  • DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠
⁠
Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠
⁠
En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/155499357_153487403259418_3918615731402010880_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=L7Bv8GFjewIAX8sq0lm&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=2ece37c876e3ab4b793d04f5a6b810af&oe=60654B10' title='DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠ ⁠ Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠ ⁠ En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat 'het ook op moet': lekker uitdelen! Daar maak je heel erg veel mensen blij mee. Zeker nu 🤗⁠ ⁠ Mijn boek(en) nog niet in huis? Via de link in mijn profiel kun je ze allemaal bestellen 📚 > @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek'>
  • DE LAATSTE BAKSTRIJD! Vandaag gaat er een hele bijzondere @debakstrijd van start, want het is de allerlaatste. Ik weet dat een hoop enthousiaste bakstrijders dit jammer zullen vinden, net zoals ikzelf overigens, maar ik heb er goede redenen voor en die lees je allemaal in het nieuwe artikel op het blog.⁠
⁠
Natuurlijk heb ik daarom gekozen voor een extra leuk thema waarbinnen iedereen mee kan doen: Pasen! Gezien het Feestdagen Bakboek later dit jaar uitkomt, leek het me extra leuk om de laatste Bakstrijd in het teken van een feestdag te laten staan. Dus bak je mooiste of lekkerste paascreatie en doe gezellig mee! Op het blog lees je er álles over, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#debakstrijd #pasen #hetfeestdagenbakboek #bakken #sloffentaart #paasei
  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=Oidjdwi1oFQAX9iN7xF&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=fa8f24bd72e17e64de6e1f4283334c74&oe=6064F88F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=MH_bM4FTBFcAX8aTOd_&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=5a75d174bf375a0debd1fec7093b6a49&oe=60640F24' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Basisrecept vanille botercrème

Oma’s Appeltaart

Broodjes gevuld met spek en ei

Brioche

Volgende Post
Hot dog koekjes

Hot dog koekjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Bananen eclairs

03 maart 2021

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021

Speculoos cake

27 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-19

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-26

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-28

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-28

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-34

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-39

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-15

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-16

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan