Ga terug
+ servings

Gevulde oranje snoeppaprika's

Een makkelijk, maar lekkere snack: gevulde oranje snoeppaprika's. Ook nog eens heel toepasselijk bij Koningsdag!
Porties: 24 stuks

Ingrediënten

  • 12 snoeppaprika’s
  • 200 gram roomkaas
  • 25 gram geraspte kaas
  • 3 plakjes salami (fijngesneden)
  • 4 zongedroogde tomaten (fijngesneden)
  • 2 handje verse basilicum (fijngesneden)
  • zout en peper

Instructies

  • Snijd alle paprika’s in de lengte door. Je kunt het groene steeltje verwijderen, maar ik liet deze zelf zitten (daar eet je gewoon omheen ;) ). Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en leg ze aan de kant.
  • In een kom voeg je alle overige ingrediënten samen, roer ze goed door elkaar. Proef eventueel even een beetje, je kunt het nu nog eenvoudig verder op smaak brengen.
  • Ikzelf vond het makkelijk om de vulling in een spuitzak te doen en zo de paprika’s te vullen, maar je kunt dit natuurlijk ook met een lepeltje doen. Als de vulling in de paprika’s zit hoef je alleen nog maar even met een mesje ze strak af te smeren (ook dit is optioneel).
Bewaren

Afgedekt in de koelkast tot je ze serveert. Je kunt ze prima een dag van tevoren maken (of alleen de vulling voorbereiden).