Ga terug
–+ servings

Gevulde champignons met geitenkaas, walnoot en honing

Vegetarische gevulde champignons met geitenkaas, walnoot en honing. Een heerlijke borrelhap!
Porties: 6 stuks

Ingrediënten

  • 6 grote champignons
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 6 halve walnoten
  • honing

Instructies

  • Maak de champignons schoon en verwijder de stelen. Hol de champignonhoeden eventueel nog een beetje uit zodat je er extra veel geitenkaas in kwijt kunt.
  • Vul elke champignonhoed rijkelijk met de zachte geitenkaas en druk er een halve. walnoot in. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en plaats de gevulde champignons erin. Bak de champignons 25 minuten op 180 graden.
  • Warm het lekkerst, dus serveer meteen, maar besprenkel eerst nog met wat honing.
Tips

Je kunt de stelen bewaren om de volgende dag door een avondmaaltijd te verwerken, je hebt ze niet nodig in dit recept.

Bewaren

Ik heb nog niet geprobeerd of je de champignons afgebakken en al een dag kunt bewaren en dan weer opwarmen. Wel kun je de vulling alvast van tevoren maken en deze de dag erna pas in de champignons doen en vervolgens in de oven afbakken, zodat je ze meteen kunt serveren.