Ga terug
+ servings

Red velvet poffertjes spiesjes

Deze vrolijke red velvet poffertjes spiesjes zijn leuk om je Valentijn mee te verrassen, maar ook als verjaardag traktatie op school doen ze het goed.
Porties: 15 spiesjes

Ingrediënten

Instructies

  • Bak de red velvet poffertjes volgens de instructies (de link naar het recept vind je hierboven bij de ingrediënten). Dit zou voldoende moeten zijn voor zeker 45 poffertjes. Laat ze volledig afkoelen voordat je weggaat.
  • Snijd de bananen en de aardbeien in plakjes. De kapjes zijn minder mooi om te gebruiken, dus deze mag je opsnoepen.
  • Leg op een snijplank steeds drie poffertjes klaar en smeer op alle poffertjes een beetje chocoladepasta. Op het eerste poffertje leg je op de chocoladepasta een plakje aardbei, dan een plakje banaan en vervolgens weer een poffertje, een plakje aardbei, een plakje banaan en sluit dit af met het derde poffertje (met de chocoladepasta kant naar het fruit toe). Steek de cocktailprikker er doorheen en je spies is klaar!
  • Herhaal dit tot alle poffertjes op zijn. Serveer eventueel met nog wat poedersuiker dat je over alle spiesjes strooit.
Bewaren

Een halve dag tot een dag in de koelkast te bewaren, maar serveer het liefst zo snel mogelijk omdat de banaan bruin kan worden.