Ga terug
+ servings

Wentelteefjes

Een overheerlijk recept voor wentelteefjes. Lees hier hoe jij binnen een handomdraai een stapel heerlijke wentelteefjes op tafel hebt staan.
Porties: 10 wentelteefjes

Ingrediënten

  • 10 broodjes (casino wit)
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 16 gram vanillesuiker
  • 2 tl kaneel

Instructies

  • Doe de eieren, melk, vanillesuiker en kaneel in een kom en klop dit met een garde door elkaar.
  • Zelf vind ik het prettig om dit mengsel in een platte schaal te gieten maar in een kom gaat het ook prima. Doop al je broodjes hier in en leg ze op een stapel op een bord.
  • Zet je pan op het vuur, verhit een beetje boter en bak je wentelteefje aan beide kanten goudbruin.
  • Wij bakken ze hier altijd in rondes zodat iedereen ze lekker warm en vers op kan eten, dan zijn ze het lekkerst.
Bewaren

Het bewaren van wentelteefjes raad ik niet aan, want dat is niet zo lekker. Het kán wel. Tot drie maanden in een luchtdichte verpakking, met een bakpapiertje tussen losse wentelteefjes.