Ga terug
+ servings

Sneeuwpop cake pops

Een handige how to voor het maken van sneeuwpop cake pops. Een leuke bezigheid voor in de kerstvakantie.
Porties: 4 sneeuwpop cake pops

Ingrediënten

  • 4 cake pops (deze gingerbread pops zijn perfect voor deze tijd)
  • Candy melts wit, zwart en oranje
  • 4 cake pop stokjes en leuke rietjes
  • Roze poeder voor de wangetjes
  • Eventueel een lintje als sjaal

Instructies

  • Je kunt in plaats van witte candy melts ook witte chocola gebruiken, deze is alleen wel altijd iets ‘gelig’. Dip de stokjes voor ongeveer een halve centimeter in de chocola, steek de stokjes dan in de balletjes. Laat de chocola even drogen zodat de stokjes goed vast zitten. Dip dan de cake pops in witte chocola en laat ook dit uitharden.
  • Met de zwarte chocola maak je kleine stipjes voor de ogen en mond. Met de oranje chocola geef je de sneeuwpoppen een leuke neus. Zo zijn ze al hartstikke leuk maar je kunt de sneeuwpoppen ook nog een lief blosje geven. Met een kwastje en een klein beetje roze kleurpoeder geef de deze sneeuwpoppen een schattig blosje.
  • Schuif een leuk rietje om de cake pops en bind een leuk lintje als sjaal vlak onder de cake pop om het rietje.
  • Als je geen speciale houders hebt om de pops in te presenteren kun je ook een leuke (kerst)beker nemen. Vul deze met suiker en steek de pops hier in. Staat hartstikke leuk op tafel.
Bewaren

In de koelkast tot een week te bewaren.