Ga terug
+ servings

Cranberry bladerdeeg molentjes

Een snel en eenvoudig kerstrecept: cranberry bladerdeeg molentjes. Serveer ze bij de thee of als dessert met een bolletje ijs. Ze zijn altijd lekker!
Porties: 16 stuks

Ingrediënten

Instructies

  • Snij elk plakje bladerdeeg in 4 vierkantjes. Met een theelepeltje schep je in het midden van elk vierkantje een beetje cranberry compote.
  • Met een scherp mesje snij je vanaf de punten richting het midden, snij niet helemaal door!
  • Vouw 4 hoekjes om en om naar binnen (zie foto) en knijp de puntjes boven het midden samen.
  • Smeer de bladerdeeg molentjes in met het ei en strooi er wat suiker over.
  • Bak de cranberry hapjes in 12-14 minuten op 225 °C (boven- en onderwarmte).
Bewaren

In dit artikel vind je meer informatie over hoe je bladerdeeg hapjes kunt bewaren en voorbereiden.