Ga terug
+ servings

Champagne cake pops

Met deze champagne cake pops sluit je het jaar echt feestelijk af.
Porties: 55 cake pops

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 8 gram bakpoeder
  • 225 gram witte basterdsuiker
  • mespuntje zout
  • 1 ei (M)
  • 120 ml champagne
  • 60 ml melk
  • 60 ml zonnebloemolie
  • 1 el vanille extract

Instructies

  • Neem twee kommen, voeg in de eerste kom alle droge ingrediënten (bloem, suiker, bakpoeder, zout)samen en meng deze goed door elkaar. In de andere kom klop je het ei, de champagne, de melk, zonnebloemolie en vanille extract door elkaar. Voeg de natte bij de droge ingrediënten en mix dit op een lage stand. Wanneer je een glad beslag hebt mix je nog even op een hoge stand het beslag luchtig.
  • Bak de cake pops in 6 minuten goudbruin, 3 minuten aan elke kant. Serveer ze op een schaal met wat poedersuiker.
  • Wil je liever cupcakes van dit beslag maken? Je haalt er 12 uit en je bakt ze in 25 minuten gaar op 180 °C.
Tips

Op zoek naar een originele manier om deze lekkere pops te presenteren? Maak dan een cake pop toren. De how to voor deze toren vind je hier op het blog.

Bewaren

Afgedekt met folie ongeveer een week houdbaar.