Go Back
–+ servings

Panini met mozzarella en seranoham

Als je het mij vraagt vertel ik je met liefde dat dit de lekkerste panini ooit is! Ik maak ze met pesto, zongedroogde tomaat, mozzarella en seranoham!
Porties: 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 afbak pistolets (andere afbakbroodjes kunnen ook)
  • beetje groene pesto
  • 1 bol mozzarella
  • aantal zongedroogde tomaatjes op oliebasis
  • 4 plakjes seranoham

Instructies

  • Snij de bol mozzarella in plakjes en snij/knip de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
  • Met een broodmes snij je de pistolets open, smeer de pesto op de onderkant. Verdeel de mozzarella en tomaatjes over de broodjes en leg hier een plakje seranoham op.
  • Plaats de andere helft van de pistolet er bovenop en druk het broodje een beetje platter. Dan blijven ze wat makkelijker liggen op de gril.
  • Leg de pistolets op de grill. Je panini zijn klaar als ze goudbruin zijn en de mozzarella is gesmolten.