Ga terug
+ servings

Pulled pork sandwich met coleslaw

Een heerlijke pulled pork sandwich met pulled pork welke snel te maken is. Het vlees hoeft slechts een half uur in de oven en de coleslaw is ook zo klaar.
Porties: 4 sandwiches

Ingrediënten

  • 4 ciabatta broodjes
  • 1 verpakking pulled pork (AH)
  • halve spitskool
  • 2 grote bospenen, grof geraspt
  • 1 rode ui
  • 2-3 el mayonaise
  • 1 el honing-mosterd saus

Instructies

  • Het is het lekkerst om de coleslaw al een paar uur eerder te maken. Snij hiervoor de spitskool en ui fijn en rasp de wortels. Doe dit in een kom bij elkaar en voeg de mayonaise en honing-mosterd saus toe. Meng goed door elkaar en zet de kom in de koelkast.
  • Bereid de pulled pork volgens de verpakking (of zoek een recept als je wel uren de tijd hebt ? ). In dit geval doe je het vlees in een ovenschaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C (boven- en onderwarmte). Haal de ovenschaal uit de oven en trek het vlees met 2 vorken uit elkaar tot je fijne sliertjes hebt.
  • Snij de broodjes horizontaal door en beleg ze met coleslaw en pulled pork. Voeg naar smaak de bijgeleverde bbq saus toe. Hij is lekker pittig, hou daar rekening mee.