Ga terug
+ servings

Nutella mousse

Maak zelf Nutella mousse! een heerlijk snel dessert met slechts 2 ingrediënten, naast de verrukkelijke hazelnootpasta gebruik je ook nog slagroom.
Porties: 3 personen

Ingrediënten

  • 250 ml slagroom
  • 170 gram Nutella

Instructies

  • Klop de slagroom lobbig tot stevig, maar niet helemaal stijf. Voeg dan de Nutella toe en roer dit er met een spatel een beetje doorheen. Klop met de mixer verder. Je krijgt het niet helemaal stijf geklopt, ook nu is lobbig tot stevig voldoende. In de koelkast stijft het straks verder op.
  • Na twee uur in de koelkast kun je het al serveren, het is al een stuk steviger geworden. Hoe langer je ze in de koelkast laat staan, hoe steviger ze worden. Je kunt de Nutella mousse dus prima ’s ochtends maken om als dessert te serveren.
Bewaren

Afgedekt in de koelkast blijft deze chocolademousse ongeveer 3 dagen goed.