Ga terug
+ servings

Mexicaanse hotdogs

Met hotdogs maak je mij niet heel blij. Deze Mexicaanse hotdogs vind ik dan wel weer erg lekker! De lekkere zelfgemaakte salsa maakt het helemaal af.
Porties: 4 hotdogs

Ingrediënten

  • 4 pistolets
  • 4 worstjes naar keuze (ik gebruikte runderchipolata)
  • sla
  • 1-2 avocado’s
  • geraspte kaas
  • maïs
  • verse koriander
  • Salsa saus (volgens recept)
  • zure room

Instructies

  • Wanneer ik zelf hotdogs maak, bereid ik eerst alle ingrediënten voor. Zorg dat alles klaar staat en eventueel fijngesneden is.
  • Bak dan de worstjes in de pan gaar. Ondertussen snij je de pistolets open, beleg deze vast met wat zure room, sla, geraspte kaas en stukjes avocado.
  • Plaats dan het worstje in je pistolet en verdeel er wat maïs, meer geraspte kaas, koriander, salsa saus en nog wat zure room over.
  • Dat is het. Tijd om aan tafel te gaan! Serveer eventueel met nacho’s.
Bewaren

De hotdogs zelf zijn tot 2 dagen te bewaren in de koelkast. De broodjes zijn vers het lekkerste.