Ga terug

Poffertjes spiesjes

Poffertjes met poedersuiker en een klontje boter is natuurlijk een heerlijke klassieker. Maar deze poffertjes spiesjes mogen er ook wezen. Probeer ze zeker eens uit!

Ingrediƫnten

  • poffertjes (volgens recept)
  • fruit naar keuze
  • prikkers

Instructies

  • Als je de poffertjes zelf maakt, laat ze dan afkoelen voordat je de spiesjes maakt. Gebruik je kant-en-klare poffertjes? Laat ze dan even een beetje op kamertemperatuur komen, dan zijn ze lekkerder.
  • Zet vast al het fruit klaar dat je wilt gebruiken en snijd dit waar nodig in stukjes. Neem dan een prikker en rijg hier afwisselend fruit en poffertjes aan. Meer is het niet.
Bewaren

De poffertjes spiesjes kun je goed van tevoren maken, bewaar ze dan in de koelkast tot je ze serveert. Voor serveren kun je er eventueel ook nog wat poedersuiker over strooien.