Ga terug
–+ servings

Spinazie-roomkaas wraps

Gevulde opgerolde wraps doen het altijd goed op feestjes. Natuurlijk kun je voor de klassiekers gaan, maar deze spinazie-roomkaas wraps met zongedroogde tomaatjes is ook een aanrader.
Porties: 20 stuks

Ingrediënten

  • 2 grote wraps
  • roomkaas
  • verse spinazie
  • zongedroogde tomaatjes (uit de koeling)
  • peper en zout

Instructies

  • Smeer de wraps in hun geheel in met een dun laagje roomkaas, verdeel hier blaadjes spinazie over. Ook deze kun je over de gehele wrap verdelen.
  • De zongedroogde tomaatjes leg je alleen in een rechte strook in het midden. Zo ben je ervan verzekerd dat je in elk hapje ook een stukje tomaat hebt zitten. Tot slot strooi je er nog wat peper en zout overheen.
  • Rol de wraps stevig op, steek er prikkers in en snijd de wrap in plakjes.
Bewaren

Bewaar de hapjes afgedekt in de koelkast tot je ze serveert.