Ga terug
+ servings

Brioche wentelteefjes met Nutella

Deze brioche wentelteefjes met Nutella zijn erg lekker als ontbijt, maar ook als tussendoortje of als toetje. Serveer ze met aardbeien om het helemaal af te maken.
Porties: 5 stuks

Ingrediënten

  • 8-10 sneetjes brioche
  • Nutella
  • 2 eieren (M)
  • 250 ml melk
  • 2 tl vanille extract
  • verse aardbeien

Instructies

  • Snij de brioche in plakjes, snij ze niet te dik omdat het anders te lang duurt voor ze gaar zijn. Smeer een laagje Nutella op een plakje brioche en leg er een ander bovenop. Ga zo door tot alle sneetjes op zijn.
  • In een kom meng je de eieren, melk en vanille extract, klop met een garde door elkaar. Doop de broodjes aan beide zijden in het mengsel van ei, zorg dat ze goed doordrenkt zijn.
  • Verhit een beetje boter in een pan en bak de brioche wentelteefjes met Nutella aan beide zijden goudbruin op een middelhoog vuur.
  • Serveer ze nog warm met wat verse aardbeien.
Bewaren

Het bewaren van wentelteefjes raad ik niet aan, want dat is niet zo lekker. Het kán wel. Tot drie maanden in een luchtdichte verpakking, met een bakpapiertje tussen losse wentelteefjes.