Ga terug
+ servings

Pizza bruschetta

Dol op pizza en bruschetta? Dan word je helemaal blij als je deze twee combineert voor overheerlijke pizza bruschetta.
Porties: 16 stuks

Ingrediënten

  • 1 ciabattabrood
  • 200-250 gram tomatensaus
  • 75 gram Parmezaanse kaas geraspt
  • 75 gram mozzarella geraspt
  • 4-5 plakken Parmaham
  • verse basilicum

Instructies

  • Snijd de ciabatta in plakjes van ongeveer 2 centimeter dik en leg deze op een bakplaat. Smeer ze in met wat tomatensaus.
  • Strooi beide soorten kaas over de bruschetta. Scheur de Parmaham in stukjes en verdeel over de broodjes.
  • Bak de pizza bruschetta in 12-15 minuten in de oven op 200 °C (boven- en onderwarmte).
  • Eenmaal uit de oven voeg je wat verse basilicum toe. Serveer gelijk.
Tips

Als tomatensaus gebruik ik gewoon een pot pastasaus, kies er eentje die je lekker vindt.

Bewaren

Gelijk serveren is het lekkerst, alhoewel ze afgekoeld ook heerlijk zijn.