Go Back
–+ servings

Omelet met roomkaas, kip en groenten

Een favoriete lunch die bij mij vaak op tafel staat. Je maakt het in een handomdraai, ook wel zo fijn.
Porties: 1 omelet

Ingrediënten

  • 2 eieren (M)
  • scheutje melk
  • zout en peper
  • 2 el roomkaas
  • 3 plakjes kipfilet
  • handje (baby)spinazie
  • handje wortelreepjes (julienne)
  • 1 tomaat in partjes
  • halve avocado in plakjes/blokjes

Instructies

  • Klop de eieren met melk, zout en peper in een kom tot een luchtig mengsel. Verhit een klontje boter in een grote (pannen)koekenpan en giet het mengsel erin. Bak de omelet aan beide zijden goudbruin.
  • Leg de omelet op een bord en verdeel de roomkaas erover. De rest van het beleg plaats ik maar op de helft van de omelet: kipfilet, spinazie, wortel, tomaat en avocado.
  • Klap de omelet dubbel en serveer eventueel met een beetje sla en extra tomaat. Als je nog wat bieslook in huis hebt kun je dit erover strooien.
Bewaren

Serveer gelijk