Go Back
+ servings

Aardbeien-roomkaas quesedilla's

Zoete quesedilla's? Jazeker, dat kan! Dat bewijzen deze smaakvolle aardbeien-roomkaas quesedilla's.
Porties: 4 stuks (4 - 8 personen)

Ingrediënten

  • 100 gram roomkaas
  • 25 gram fijne kristalsuiker
  • 1 tl vanille extract
  • 10-12 aardbeien
  • 4 medium wraps

Instructies

  • In een schaaltje roer je de roomkaas, suiker en vanille extract door elkaar. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in dunne plakjes.
  • Verdeel het roomkaasmengsel over de wraps en smeer het gelijkmatig uit, laat de randjes vrij. Beleg de helft van de wrap met de plakjes aardbeien en vouw ze dubbel.
  • Leg de quesedilla’s op een barbecue die niet meer al te heet is en grill ze aan beide zijden tot er mooie strepen zichtbaar zijn.
  • Als de barbecue niet al te heet is duurt dit dus wat langer, de roomkaasvulling heeft dan ook genoeg tijd om wat steviger te worden.
  • Wanneer de quesedilla’s goed zijn haal je ze van de barbecue, snijd je ze in twee of meer stukken en kun je genieten.
Bewaren

In de koelkast in een gesloten verpakking 2 dagen te bewaren.