Ga terug
+ servings

No bake frambozen cheesecake tartelettes

Met een aantal ingrediënten kan je heel wat lekkere baksels op tafel zetten. Wat dacht je van deze fruitige no bake frambozen cheesecake tartelettes. Hiervan blijf je eten!
Porties: 10 tartelettes

Ingrediënten

  • 10 tartelettes (volgens recept)
  • 200 gram roomkaas
  • 50 gram fijne kristalsuiker
  • 120 ml slagroom
  • 125 gram frambozen

Instructies

  • Bak de tartelettes volgens recept. Laat de tartelette bodems volledig afkoelen voordat je verder gaat.
  • Doe voor de no bake cheesecake vulling de roomkaas, suiker en slagroom in een kom. Klop tot een stevig en glad mengsel, dit kan enkele minuten duren voordat het al mixend opstijft.
  • Houd enkele frambozen achter ter garnering. Prak de rest van de frambozen grof en roer door de cheesecake vulling. Vul de tartelettes bodems met de vulling en decoreer met de achtergehouden frambozen.
  • Laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast.

Tips

  • Bewaren: De bodems blijven in een afgesloten trommel zeker twee weken goed. Eenmaal gevuld bewaar je de tartelettes 2-3 dagen afgedekt in de koelkast.