Met deze zilveren en gouden chocolade sterren steel je de show! serveer ze bij een lekker kopje koffie of thee.
Porties: 10chocolade sterren
Ingrediënten
Melk en pure chocolade
Zilveren en gouden kleurpoeder
Mold voor chocolade sterren (Wilton)
Kwastje
Rejuvenator
Instructies
Meng de kleurpoeder met wat rejuvenator zodat je een soort verf krijgt. Met het kwastje verf je de mold goud en zilver. Begin in het midden van een ster en werk rondom naar buiten. Laat de ‘verf’ drogen, wees voorzichtig met de mold want de alcohol verdampt waardoor het poeder er nogal losjes in kan liggen.
Smelt de chocolade au bain marie. Voor de zilveren sterren gebruikte ik pure chocola en voor de gouden melk chocola. Giet de chocola in de vormpjes en tik met de mold op je werkopppervlak. Zo komen alle luchtbellen naar boven en krijg je mooie gladde chocolaatjes. Zet de vorm in de koelkast en laat de chocola uitharden. Los de chocolaatjes uit de vorm.