Sloffentaarten zijn heerlijk, zeker als je deze zelf maakt met vers fruit. Deze variant voor Pasen is naast vers fruit ook voorzien van heerlijke paaseitjes.
Porties: 12personen
Voor 2 sloffentaarten van 24 cm
Ingrediënten
Bodem
Basisrecept sloffenbodem
Topping
mascarponeroom(verdubbel het recept)
paaseitjes naar keuze
frambozen
blauwe bessen
Instructies
Maak de sloffenbodems volgens recept.
Laat de bodems helemaal afkoelen voordat je verder gaat met het recept. Terwijl die aan het afkoelen zijn, kun je alvast de mascarponeroom maken.
Vul een spuitzak met stervormige spuitmond met de mascarponeroom.
Neem de afgekoelde bodems en spuit de room erop. Ik deed dit in een zigzaggende beweging.
Decoreer de sloffenbodems met de paaseitjes, frambozen en blauwe bessen.
Tips
Wil je nog meer weten over sloffentaarten? Hier beantwoord ik er de meest gestelde vragen over!
Bewaren
In de koelkast 3-4 dagen houdbaar. De bodems kun je los invriezen, als hele taart invriezen raad ik niet aan.