Bladerdeeghapjes met geitenkaas en biet
Deze lekkere hartige bladerdeeghapjes met geitenkaas en biet zijn ideaal voor bij de borrel of als lekkere snack.
Porties: 12 stuks
- 1 rol bladerdeeg (vers)
- 100 gram geitenkaas
- 1 gekookte rode biet
- 2 handjes walnoten
- honing
- tijm
- peper en zout
Rol het bladerdeeg uit op je werkblad en snijd in 12 stukken (of meer als je kleinere hapjes wilt). Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Verkruimel de geitenkaas, snijd de biet in blokjes en hak de walnoten in stukjes. Verdeel deze ingrediënten over het bladerdeeg. Maak het af door er wat honing over te drizzelen en tijm, peper en zout over te strooien.
Bak de bladerdeeghapjes in ongeveer 12 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte).
- Bewaren: Serveer ze gelijk of bewaar maximaal 3 dagen afgedekt in de koelkast. Voor serveren warm je ze in 5-8 minuten weer op, op 200 °C (boven- en onderwarmte).