Tips Home Tips Public Aanpassen Tips Titel Beschrijving Verlanglijst status Public Prive Annuleren Wijzigingen opslaan 54 van de 54 Items Koekjesdeeg uitrollen zonder plakken Zo krijg je een glimmende laag op je baksels Het verschil tussen tempereren en tremperen Chocolade tempereren zonder thermometer Bakvorm bekleden met bakpapier Eieren scheiden Taarten strak aansnijden Uitgelicht: Kleurpoeders Uitgelicht: Kleurstoffen Uitgelicht: Siliconen molds Uitgelicht: Spuitmondjes voor toeven Verschillende soorten blindbakvulling Waar let je op bij de aanschaf van een mixer? Welk opzetstuk van de mixer gebruik je voor welk deeg/beslag Oven: boven- en onderwarmte of hetelucht? Oven: bakken op een rooster of bakplaat? 15 Musthaves voor iedere thuisbakker Inhoud van cups en spoons Favo keukenhulpje: spatels Favo keukenhulpje: suikerthermometer Mijn favoriete spuitmondjes Bakhulp: de ijsschep Tips voor stempelkoekjes Tip: cacaostrooier voor bloem en poedersuiker gebruiken De muffinvorm Verschillende soorten KitchenAid mixers Siliconen of metalen bakvormen? Mijn meest gebruikte en favoriete bakvormen Hoe maak je een cake met figuur erin? Cupcakes bekleden doe je zo! Alles over eetbare stiften Alles over gedecoreerde taarten bewaren Het verschil tussen fondant en marsepein Witte chocola kleuren met kleurstoffen How to: toeven spuiten Verschillende soorten eetbare lijm Fondant, marsepein en koekdeeg gelijkmatig uitrollen Verschillende diktes Royal icing Fondant of marsepein groot genoeg uitrollen voor op een taart Wat is marsefond? Hoeveel fondant of marsepein heb je nodig voor een taart Fondant: gekleurd kopen of zelf kleuren? Planning bij een taart decoreren Waarmee moet je een taart afsmeren? Wanneer moet je een dijkje spuiten? Wat kun je doen met overgebleven Royal Icing? Toefjes gelijkmatig verdelen over een taart Chocoladeschaafsel maken How to: Siliconen molds gebruiken Advent 8: Driedubbele chocolade kerstkransjes Zelf Royal Icing oogjes maken How to drip cake How to: taart strak afsmeren How to: Taart vullen en bekleden Waar ben je naar op zoek? Over Laura’s Bakery Welkom op Laura’s Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk. Veel bakplezier! Liefs, Laura Hier kun je mij ook volgen Mijn bakboeken Lees meer over mijn bakboeken Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen. Naam Email Wanneer Bij nieuwe post, dagelijks Bij nieuwe post, wekelijks Nieuwsbrief EmailDit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Δ Populaire berichten 19 juli 2022 Kokosspijs Recept bekijken Lees meer overKokosspijs 22 juli 2022 Bounty sloffentaart met kokosspijs Recept bekijken Lees meer overBounty sloffentaart met kokosspijs 29 juli 2022 Stracciatella kwarktaart met boterkoekbodem Recept bekijken Lees meer overStracciatella kwarktaart met boterkoekbodem 8 juli 2022 Laura's Bakery bakproducten bij Kruidvat Recept bekijken Lees meer overLaura's Bakery bakproducten bij Kruidvat Recepten omrekenen RECEPT OMREKENEN Volg ons via Instagram laurasbakery