Winnaars Laura’s Bakery 3 jaar

27 april 2013
0

Voordat ik de winnaars bekend ga maken heb ik eerst nog even een huishoudelijke mededeling, ik heb namelijk van een aantal van jullie al vernomen dat ze de boekjes bij Action hebben gespot (en gelijk gekocht natuurlijk)! Is dat geen fantastisch nieuws? Ik stuiterde gisteren in ieder geval al door het huis en ik kan niet wachten tot ik zelf een kijkje kan gaan nemen bij Action. En gelijk even een foto van het schap met mijn boekjes nemen natuurlijk :). Ik kan jullie nu ook de prijs van het boekje geven: €1,49. Geen geld toch? Nog meer reden dus om gelijk naar Action te hollen!

Oké, en dan nu over op de orde van de dag. We gaan namelijk winnaars bekend maken! Nouja, bijna dan. Want ik wil jullie eerst nog even bedanken voor alle ontzettend lieve berichtjes. Ook al ben ik zelf misschien niet jarig, zo voelde het toch wel een beetje. Ik vind het fantastisch leuk om te horen wat jullie nou leuk vinden aan de site. Misschien vonden jullie reviews wel helemaal niet leuk bijvoorbeeld. Maar wat blijkt? Dit vinden jullie juist leuk. Dat de advent goed in de smaak gevallen was dat kon ik in december al merken aan de statistieken, des te leuker dus dat er al meerdere keren is gevraagd of ik dat dit jaar ook weer ga doen. Net als het platsen van andere thema’s. Nou, dan heb ik goed nieuws voor jullie. Ik vind dit zelf namelijk ook hartstikke leuk om te maken. Er gaan dus zeker meer thema’s komen en ook weer een advent. Sterker nog, ik heb al drie dingen klaar voor de advent waarvan ik de eerste al in januari maakte! Nog 21 te gaan dus, zijn jullie al nieuwsgierig?

Voor nu zijn jullie natuurlijk ook nieuwsgierig naar de winnaars. Na dubbele reacties eruit gehaald te hebben bleven er 73 potentiële winnaars over. Via random.org heb ik nummers laten trekken. De mensen met een voorkeur voor hun prijs hebben die ook allemaal, dat kwam precies goed uit.

Winnaar 1: Helen (reactie 48)

Gefeliciteerd Helen, jij wint het boek Feest van Shari Bhattoe!

Winnaar 2: Jannet (reactie 70)

Gefeliciteerd Jannet, jij wint ook het boek Feest van Shari Bhattoe!

Winnaar 3: Jennie (reactie 53)

Gefeliciteerd Jennie, ook jij wint het boek Feest van Shari Bhattoe.

Winnaar 4: Rebecca (reactie 12)

Gefeliciteerd Rebecca, jij bent de gelukkige winnares van het setje cake pop sticks.

Winnaar 5: Laura Herijgers (reactie 22)

Gefeliciteerd Laura, jij wint het pakket van Sweet Table Shop!

Dames, nogmaals gefeliciteerd! Sturen jullie mij een mail met jullie adresgegevens zodat ik jullie prijzen op kan sturen?

P.S. Graag zie ik een reactie van de winnaars binnen een week tegemoet. Als ik op 4 mei nog geen reactie heb mogen ontvangen verloot ik de prijs/prijzen waarvan de winnaars nog niet hebben gereageerd opnieuw op 5 mei. Deze eventuele nieuwe winnaar(s) zal ik dan via de Facebook pagina bekend maken.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

6 reacties

 1. Daphne Coers schreef:

  En jij gefeliciteerd Laura, ik heb laatst al bij de Action gekeken, maar zag nog geen boekjes, nu ga ik volgende week op een drafje naar de Action, leuk om de boekjes te kopen voor Moederdag bv!!
  Geniet er maar lekker van en vergeet in deze drukte en gekte niet gewoon adem te halen 😉
  Lieve groet, Daphne

 2. Lisa schreef:

  Gefeliciteerd met je boekjes Laura en met je driejarig bestaan natuurlijk! Ik las gisteren op facebook dat je boekjes bij de action lagen dus ik ben vanochtend voor het werk gelijk langs gegaan. Superleuke boekjes zeg! Heb al heel veel zien staan wat ik wel eens uit wil proberen! Superleuk!

  Groetjes Lisa

 3. Rebecca schreef:

  Oh wow, volgens mij heb ik gewonnen 😮 Hahah, dat had ik niet verwacht 😉 Heb nog nooit iets gewonnen 😀 Heel erg bedankt ervoor Laura! Ben er super blij mee 🙂 Nu moet ik er misschien toch eens cake pops gaan maken 😛 Ga er zeker over schrijven 🙂
  Dankje wel 😀

  1. Laura's Bakery schreef:

   Hoi Rebecca, stuur je mij een mail met je contactgegevens?

 4. Ikram schreef:

  Gefeliciteerd iedereen 😀

 5. Sofie schreef:

  Spannend dat we nog kans maken 😉 Ik hol morgen naar de belgische action… foto komt eraan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *