Webshop: Uit eigen streek

29 november 2011 Laatst bewerkt: 3 oktober 2023
0

WEBSHOP: UIT EIGEN STREEK

Gisteren heeft weer een nieuwe webshop haar virtuele deuren geopend, en niet zomaar één. Mede blogster Pauline (die jullie vast allemaal kennen van uit Pauline’s keuken) heeft maandenlang hard gewerkt aan haar bedrijf Uit eigen streek. Uit alle streken vind je hier producten; jam uit de betuwe, zeeuwse boterbabbelaars, meel van de molen etc..

Pauline heeft niet zomaar wat producten ingekocht, het assortiment is Puur, (h)eerlijk & ambachtelijk. Zoveel mogelijk zonder kunstmatige toevoegingen en het grootste gedeelte is biologisch. Eerlijke producten, waarbij rekening is gehouden met milieu, natuur en dierenwelzijn. De producten worden ambachtelijk bereid en zijn gewoon heel erg lekker!

Weten jullie nog dat ik voor mijn verjaardag die lekkere chocolade noten muffins maakte? Ik haalde deze mix bij de molen in Santpoort-Noord, voor de meeste waarschijnlijk niet in de buurt. Maar er is goed nieuws! Deze overheerlijke mix vind je ook in de webshop van Pauline. Naast dit heerlijke product zijn er nog veel meer lekkernijen te verkrijgen. Ook met de feestdagen voor de deur kun je goed slagen, er zijn namelijk leuke pakketten te verkrijgen die ook nog eens ontzettend leuk verpakt zijn! Neem dus zeker eens een kijkje in de webshop!

Pauline, ik wens je heel veel succes met je webshop!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

1 reactie

  1. Hoi Laura, wat een leuk stukje. Super bedankt! Ik ga het delen op Facebook 🙂

    Groetjes Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *