Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Vanille kwarktaart met blauwe bessen

Laura Kieftdoor Laura Kieft
28 januari 2015
in Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

vanille kwarktaart

Vroeger lustte ik geen kwarktaart. Echt waar, ik moest er niets van weten. Gelukkig ben ik daar inmiddels vanaf, ik vind ze nu heerlijk. Vroeger werd hier thuis regelmatig een pak gehaald zodat we er weer een kwarktaart konden maken, makkelijker kon haast niet. Het lekkerste van die kwarktaarten vind ik de koekbodem, maar jammer genoeg is die bodem nooit zo dik als je een kwarktaart uit een pakje maakt. Nog een reden om hem gewoon zelf te maken, want dan kun je zelf de dikte bepalen. Nóg een reden? Jawel, de eerste reden is namelijk dat het echt niet zo moeilijk is als je misschien zou denken. Kijk maar eens naar dit recept voor vanille kwarktaart.

vanille kwarktaart

Recept afdrukken

Vanille kwarktaart met blauwe bessen

Het zelf maken van een vanille kwarktaart volgens recept is helemaal niet moeilijk. Met dit basis recept maak je een heerlijke taart en talloze variaties.
Porties: 12 personen (26 cm vorm)

Ingrediënten

  • 300 gram biscuitjes
  • 190 gram ongezouten roomboter
  • 750 gram vanille kwark
  • 9 blaadjes gelatine
  • 150 ml melk
  • 500 ml slagroom
  • 4 el suiker
  • 300 gram blauwe bessen

Instructies

  • Verkruimel de biscuitjes in een keukenmachine. Smelt de boter in een pannetje en voeg de kruimels hier aan toe. Roer goed door en stort in een ingevette en met bakpapier beklede springvorm. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de bodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet de bodem in de koelkast.
  • Leg de gelatineblaadjes in een schaal koud water en laat ze ongeveer 8 minuten weken. Doe de kwark vast in een kom en klop in een tweede kom de slagroom met de suiker stijf.
  • Verwarm de melk en uitgeknepen gelatineblaadjes in een pannetje en blijf roeren tot de blaadjes zijn gesmolten. Laat de melk iets afkoelen tot het niet meer heel heet is.
  • Voeg de melk toe aan de kwark en roer er doorheen. Voeg dan de slagroom toe en spatel door de kwark. Giet het mengsel in de springvorm met koekbodem.
  • Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  • Leg voordat je de taart serveert de blauwe bessen bovenop de taart en strooi er eventueel nog wat poedersuiker overheen.
Tips

Voor een extra dikke koekbodem gebruik je bovengenoemde hoeveelheden. Niet zo dol op een dikke bodem? Gebruik dan twee derde van de biscuitjes en boter.

Bewaren

Afgedekt in de koelkast ongeveer 4 dagen houdbaar.

vanille kwarktaart

Zo maak je dus heel eenvoudig zelf een kwarktaart volgens recept. Met deze basis kun je ook heel goed verder variëren. Voeg bijvoorbeeld gepureerde aardbeien of frambozen toe aan de kwark.

Vorige post

Volgende post

Waarom zakken cupcakes in na het bakken?
De beste basisrecepten op een rij

Related Posts

Kitkat chocolade fudge

Kitkat chocolade fudge

door Laura Kieft
17 april 2021
4

Chocolade fudge...

Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft
14 april 2021
4

Zoals...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft
09 april 2021
9

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 123

  1. nancy says:
    6 jaar geleden

    Hai Laura

    Is er ook een kwark recept die zonder melk is?

    Groetjes Nens.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Kwark is een zuivelproduct, je zou kunnen zoeken naar een soja variant of iets dergelijks.

      Beantwoorden
      • Bente says:
        6 jaar geleden

        Ik heb zelf een melk allergie, en heb vandaag de kwarktaart gemaakt. In plaats van kwark heb ik vanillie soya yoghurt gebruikt, ipv slagroom soja slagroom en zo ook met de melk. De taart staat nu in de koelkast, dus ik weet nog niet zeker of die gelukt is, maar hij zag er iig goed uit!

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          6 jaar geleden

          Ik ben heel benieuwd of het gelukt is met de soja producten, en of hij lekker was natuurlijk 😉

          Beantwoorden
          • Lijn says:
            3 jaar geleden

            Of die van Bente is gelukt weet ik niet, maar ik heb goeie ervaringen met de producten van Alpro bij dit recept. Zowel met de soja kwark als de verschillende soorten soja yoghurt van hun in combinatie met hun op-te-kloppen (slagroom).
            Ik heb er al een aantal gemaakt. Bij de dunnere yoghurts eventueel een beetje extra gelatine toevoegen. Ik ga er zo weer een maken met limoen yoghurt met een bodem van kokosbiscuitjes. 🙂
            Alleen iets minder boter (margarine) gebruikt. 😉

          • Eline says:
            8 maanden geleden

            Hoi Laura,

            Klinkt heerlijk! Kun je een deel van deze taart eventueel ook invriezen?

            Groetjes,
            Eline

          • Laura's Bakery says:
            8 maanden geleden

            Ik heb dit zelf eigenlijk nog nooit getest, laat het ons vooral even weten als jij het wel probeert!

      • seger says:
        6 jaar geleden

        hallo ik ben seger ik ben gek op kwarktaart alleen vanille kwarktaart

        Beantwoorden
  2. Vanesa says:
    6 jaar geleden

    Wat is kwark en welke biscuit kan ik gebruiken .
    Groetjes vanesa

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Kwark is een kaas- en zuivelproduct, kun je vinden bij het zuivelschap in de supermarkt. Gebruik de biscuitjes die jij lekker vindt, maakt niet veel uit welke je gebruikt.

      Beantwoorden
  3. Ellen says:
    6 jaar geleden

    Deze taart is erg gelijkaardig aan de taart die ik steeds maak, dus ik weet al dat ie overheerlijk is! 😉

    Beantwoorden
  4. Emily van Kampen says:
    6 jaar geleden

    Ik ben juist van kleins af aan gek op kwarktaart omdat ik geen slagroom lustte. En de koek vind ik ook altijd zó lekker, dus ik zou hem ook lekker dik maken ;p

    Beantwoorden
    • Manon says:
      12 maanden geleden

      Ik maak de bodem van een kwarktaart heel vaak met verkruimelde langevingers, ook echt heel lekker! Iets prijziger maar ook heel lekker is een bodem met Jodekoeken! Morgen ga ik aan de slag met Bolero poederlimonade en deze toevoegen aan de kwarktaart, ivm corona kan ik nu helaas geen gotter speise (soort Jello, jelly puddingmix) uit Duitsland krijgen. Die zijn er in hele lekkere smaken zoals kers (heerlijk) en citroen, maar ik ga voor de Waldmeister smaak, altijd een succes hier haha hopelijk ook met de Boleropoeder. En het geeft een hele mooie groene kleur! En jouw recept als basis met ook absoluut een hele dikke bodem! Even familie verrassen in deze gekke tijd!

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        12 maanden geleden

        Wat een lekkere variaties allemaal!

        Beantwoorden
      • Paul says:
        11 maanden geleden

        Is die lekker geworden.. wel goed plan met die poeders. Die gooi je gewoon door de kwark?
        Helaas is Waldmeister hier in NL niet zo’n populaire smaak… maar ben benieuwd hoor!

        Beantwoorden
        • Manon says:
          9 maanden geleden

          Ja klopt! Samen met kwark en opgeklopte slagroom, heb wel beetje gelatine toegevoegd anders mist het wat stevigheid. Ik vond wel dat er nu meer een zoetstof smaak aan zat die een beetje overheerstte helaas, en het was een beetje aftasten van hoeveel ik nodig ging hebben van de limopoeder! Gewoon veel proeven tussendoor 🙂 De Bolero poeders zijn van zichzelf al erg geconcentreerd en het heeft een minder groene kleur maar dat is eventueel op te lossen met wat kleurstof! Gelukkig is mijn tante weer in Duitsland geweest en heb ik weer klein voorraadje, dus binnenkort de enige echte Waldmeister kwarktaart!

          Beantwoorden
  5. Margot says:
    6 jaar geleden

    Daar zou ik best een puntje van lusten!

    Beantwoorden
  6. Jolanda says:
    6 jaar geleden

    He, dit recept zat toch ook in je boek?
    Ik heb ‘m toen (zo ongeveer haha) gemaakt, was erg lekker:
    http://www.frisenvrolijk.nl/2014/02/kwarktaart-met-hartje/

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja dat klopt inderdaad 🙂 Leuk stukje op je blog over de taart, ziet er mooi uit!

      Beantwoorden
  7. Trudy says:
    6 jaar geleden

    Dat het zo eenvoudig was, wist ik werkelijk niet.
    Maar als je geen keukenmachine hebt, hoe maak je dan die koekjes fijn?
    In een schone theedoek rollen en dan er op slaan?
    Wellicht weet je een betere manier.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Zoals Kristel zegt inderdaad, in een zak en dan met de deegroller 🙂

      Beantwoorden
      • Bente says:
        6 jaar geleden

        Je kunt het ook prima met de staafmixer doen!

        Beantwoorden
  8. Tineke says:
    6 jaar geleden

    heerlijk!!!! , krijg ‘m altijd als verjaardag taart om dat ik het zo zalig vind! maar dan met mandarijn partjes erdoor!! mmmmmm

    Beantwoorden
  9. Kristel Raemaekers says:
    6 jaar geleden

    Trudy,
    Koekjes in een diepvrieszakje doen en er dan met de deegroller over rollen. Is heel gemakkelijk op die manier.

    Beantwoorden
  10. Lonneke says:
    6 jaar geleden

    Oh wauw, deze sla ik op!
    Wat mega lekker zeg:)
    Liefs Lonneke

    Beantwoorden
  11. Emma says:
    6 jaar geleden

    De koekbodem is bij mij ook favoriet! Deze ga ik zeker eens maken!
    Ziet er ook prachtig uit!

    Beantwoorden
  12. Denise says:
    6 jaar geleden

    Welke biscuitjes gebruiken jullie?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Het maakt niet zoveel uit welke biscuitjes je gebruikt, gebruik degene die jij lekker vindt! 🙂

      Beantwoorden
  13. Annette says:
    6 jaar geleden

    Een geheel ander vraagje: waar heb je die mooie taarthouder vandaan?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Die heb ik ooit op een markt gevonden. Ik heb al eens een speurtocht gehouden, maar ik kan nergens meer iets vinden over de verkrijgbaarheid helaas.

      Beantwoorden
  14. Elza says:
    6 jaar geleden

    Wanneer moet de suiker erin?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik zie dat ik daar een foutje in heb gemaakt. Het moeten 4 eetlepels zijn die je met de slagroom stijf klopt, ik heb het gelijk even aangepast 😉

      Beantwoorden
  15. Willeke says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik zie niet dat de suiker die je bij de ingrediënten noemt wordt toegevoegd, of kijk ik er overheen?

    Gr willeke

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik zie dat ik daar een foutje in heb gemaakt. Het moeten 4 eetlepels zijn die je met de slagroom stijf klopt, ik heb het gelijk even aangepast 😉

      Beantwoorden
  16. Eline says:
    6 jaar geleden

    Heerlijke tip, gebruik eens Speculoos koekjes (Koffieleutjes) voor de bodem, jammie jammie nog veel lekkerder dan biscuits!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja dat is ook lekker inderdaad! 😀

      Beantwoorden
  17. Marie-José says:
    6 jaar geleden

    Zou je evt ook aardbeidenkwark ofzo kunnen nemen, of alleen gewone kwark?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Nee hoor, je kunt eigenlijk elke smaak nemen die je lekker vindt.

      Beantwoorden
  18. tamara says:
    6 jaar geleden

    Bij de slagroom staat geen afmeting.
    Ik neem aan dat het ML moet zijn?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      klopt inderdaad, ik zal het gelijk even aanpassen.

      Beantwoorden
  19. Sanne says:
    6 jaar geleden

    Mooie foto zeg!! Ik ben dol op kwarktaart! Ik maak de bodem vaak met lange vingers of bastognekoeken maar misschien moet ik toch weer eens een keer met biscuitjes proberen…

    Beantwoorden
  20. Anoeska says:
    6 jaar geleden

    Dat ziet er geweldig lekker uit!

    Beantwoorden
  21. Conny says:
    6 jaar geleden

    Van soja bestaat geen kwarkachtig product. Wat het dichtst in de buurt komt is een soort biogarde. Zou ik het hier ook mee kunnen proberen? Hoeveel gelatineblaadjes raad je dan aan?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik heb hier geen ervaring mee, maar je kunt het zeker proberen. Als de dikte ongeveer hetzelfde is aan die van kwark zou ik hetzelfde aantal blaadjes aanhouden.

      Beantwoorden
  22. Emma says:
    6 jaar geleden

    Ik ga hem over 2 weekjes maken voor mijn verjaardagsfeest! Ik weet nu al dat hij goed in de smaak gaat vallen! Ik

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hoi Emma,
      Alvast gefeliciteerd! Ik zie het resultaat wel voorbij komen 😉

      Beantwoorden
  23. Emma says:
    6 jaar geleden

    ik was nog niet helemaal klaar haha! Ik zal het recept op mijn blog plaatsen met een linkje naar jou! Dankjewel voor het recept weer Laura!

    Beantwoorden
  24. Rita says:
    6 jaar geleden

    Beste Laura, mischien heb ik iets gemist maar hoeveel kwark gebruik je in dit recept?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      750 gram, staat tussen de ingrediënten 🙂

      Beantwoorden
  25. Yvonne says:
    6 jaar geleden

    Ik heb deze vandaag gemaakt en het recept iets aangepast…ook heerlijk! Heb 150 gr volkoren biscuits + 150 gr amarettini’s (italiaanse koekjes) gebruikt. Verder citroenkwark ipv vanillekwark en aardbeien ipv bosbessen. Ik ga deze zeker vaker maken!

    Beantwoorden
  26. Yvonne says:
    6 jaar geleden

    Nog even een vraagje nav mijn vorige post. De taart is heerlijk maar ik vind de bodem wat moeilijk te snijden…heb ik iets verkeerd gedaan of hoort dat zo? Of komt dat omdat ik amarettini’s heb gebruikt?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik denk dat het inderdaad aan de koekjes ligt. Met de beschreven koekjes heb ik nergens last van.

      Beantwoorden
  27. gea says:
    6 jaar geleden

    Heerlijk lijk me deze!!!!!!!1
    Welke koekjes zijn het lekkerst voor de bodem? Speculoos, biscuit of bastogne?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Allemaal zijn ze lekker voor de bodem. Ligt er maar net aan waar je trek in hebt 😉

      Beantwoorden
  28. Fatma says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura! Is er ook een vervanger voor gelatine??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je zou eens kunnen kijken naar agar agar, weet niet precies hoeveel je dan nodig hebt maar dit staat vast op de verpakking 😉

      Beantwoorden
  29. Wendy says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Hoe krijg je de rand zo mooi van de taart?
    Bij een kwarktaart uit een pakje (ja die gebruik ik tot nu toe) moet ik altijd rondom m’n springvorm gaan met een mes omdat hij anders zo blijft plakken en dus scheurt

    Het gevolg: een lelijk ingesneden, half afgebrokkelde zijkant..

    Vandaag deze maken!
    En dan hopelijk mét mooie rand! 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Bij zelfgemaakte kwarktaart heb ik hier nooit last van. Je zou kunnen proberen de rand een beetje in te vetten of te bekleden met bakpapier.

      Beantwoorden
  30. Wahiba says:
    6 jaar geleden

    Is er een ander alternatief voor de gelatineblaajes? Iets vegetarisch.
    Alvast bedankt! 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ook agar agar gebruiken. Zou je even op de verpakking moeten kijken voor de juiste verhoudingen.

      Beantwoorden
  31. corina says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Ik maakte pas een kwarkroompudding en mijn probleem met gelatine is soms dat het gaat klonteren zodra de gelatine door de (in dit geval kwarkroom) werd geroerd. Welke ervaring heb jij hiermee?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik heb zelf nooit problemen met gelatine. Los je de gelatine wel op in een vloeistof in een pannetje? Als dat helemaal vloeibaar is (en een beetje afgekoeld) zou dit geen problemen op moeten leveren.

      Beantwoorden
  32. Janny says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura!

    Het is weer een heerlijke taart! Heb hem gisterenavond gemaakt. Klopt dat de kwark steviger is dan de kwarktaart uit een pak? Komt wellicht door de hoeveelheid gelatine die er in verwerkt wordt?

    Geniet van het mooie weer! Groetjes Janny

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hij was bij ook steviger inderdaad, maar niet extreem veel steviger hoor.

      Beantwoorden
  33. Mandy says:
    6 jaar geleden

    Hallo Laura,

    Het ziet er heerlijk uit. Ik ga hem aankomende week ook uitproberen voor een high tea! Ik wil ipv bessen aardbeien op de taart plaatsen. Eventueel ook aan de rand witte chocolade vlokken, zou dit smaken in combinatie met de kwark?

    Groetjes Mandy

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dat zal zeker smaken, ik weet alleen niet zeker of de vlokken goed blijven zitten. Maar je kunt anders ook altijd nog wat vlokken over de taart strooien 😉

      Beantwoorden
  34. Jarieke says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura!

    De taart was heerlijk, dank je wel! Ik had alleen één probleem: mijn bodem viel helemaal uit elkaar. Ik heb 200 gram mariabiscuit gebruikt en 125 gram roomboter. Weet jij misschien wat er mis is gegaan? Kan ik bijvoorbeeld meer boter gebruiken?

    Alvast dank!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Heb je het wel goed aangeduwd of waren je kruimels misschien nog wat te grof? Meer boter zou ook een optie zijn.

      Beantwoorden
      • Jarieke says:
        5 jaar geleden

        Ah, beiden zou kunnen. Ik heb geen keukenmachine, dus had de biscuitjes verkruimeld in een theedoek. Ik ga een nieuwe poging doen, dankjewel!

        Beantwoorden
  35. Angelique says:
    5 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Ik wil deze kwarktaart maken maar dan met naturel kwark en met citroen en frambozen, kan ik de melk vervangen door citroensap, of is dit teveel?
    En hoeveel suiker moet er in de kwark, omdat naturel kwark niet gezoet is.
    Ik wil hem deze week maken voor de verjaardag van mijn dochter.

    Groetjes Angelique

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dat wordt te veel citroensap, je kunt beter een eetlepel extra toevoegen. Suiker kun je het best naar smaak toevoegen, dat is heel persoonlijk natuurlijk 🙂

      Beantwoorden
  36. lisette says:
    5 jaar geleden

    ik woon in canada en daar heb je geen kwark. kan ik ipv kwark ook griekse yoghurt gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Denk dat dat een goed alternatief is ja! Misschien een klein beetje zoeten voor de smaak.

      Beantwoorden
  37. Marlies says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Als ik een recept zoek, begin ik automatisch op je site! Ik vind het heerlijk om vooral alles zelf te maken! Vandaag heb ik je recept een beetje verbouwd 😀
    Ik maakte voor het kraambezoek bij een meisje een roze taart met gewone kwark, limoen en frambozen. Slechts gezoet met wat vanillesuiker, en natuurlijk versierd met vers fruit. Een prima (minder zoet) en heerlijk fris alternatief! Dank voor al je inspiratie!

    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Wat leuk om te horen! En superleuk toch om recepten aan te passen en er weer een nieuwe versie van te maken, klinkt heerlijk!

      Beantwoorden
  38. amanda says:
    5 jaar geleden

    oeps ik ben nu bezig met de taart, maar ben vergeten de gelatine blaadjes uit te knijpen. ik heb ze zo bij de melk gedaan, komt dat nog goed.

    groetjes

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Kan hooguit iets minder stevig worden, is het gelukt?

      Beantwoorden
  39. Fatma says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Kan ik ook magere kwark gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor

      Beantwoorden
  40. Betsie Smulders says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura
    Heb vandaag de taart gemaakt maar klopt
    Het gewicht van de boter wel.
    De boter dreef boven op de bodem.
    Groetjes Betsie

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Hoeveelheid boter klopt, bij mij ging het goed en heb hier ook nog niet eerder problemen over gehoord. Heb je misschien een ander soort koekjes gebruikt? Of ze niet helemaal fijn gemalen?

      Beantwoorden
    • Lijn says:
      3 jaar geleden

      Dat probleem had ik ook. Ik gebruik nu gewoon minder boter als ik dit recept gebruik. 150gram boter is bij mij echt genoeg. Zowel bij bastognekoekjes als bij havermoutkoekjes of kokosbiscuitjes. Misschien komt het omdat ik de koekjes helemaal fijn maal? Of zou het een verschil tussen (room)boter en de plantaardige variant zijn?
      Verder een erg fijn recept. Heb er al verschillende keren variaties op gemaakt.

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        3 jaar geleden

        Er kan zeker verschil zitten in het soort boter/margarine. Het kan zelfs nog per gebruikt koekje verschillen.

        Beantwoorden
  41. Lutgart says:
    5 jaar geleden

    Beste Laura
    De blaadjes gelatine van hoeveel gram zijn deze aub? Bij ons scheelt dat namelijk waar ze aangekocht worden.
    groetjes
    Lutgart

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dat weet ik eigenlijk niet en heb ze nu ook niet in huis om te checken. Ze zijn van Oetker als dat helpt.

      Beantwoorden
  42. liesbeth says:
    5 jaar geleden

    De taart is heerlijk, had alleen wat moeite om de bodem van bastogne koeken los te krijgen . Had bakpapier gebruikt maar de bodem plakte vast aan het bakpapier .

    Beantwoorden
  43. maria says:
    4 jaar geleden

    Hi laura!
    Ik zou graag willen weten waar je die mooie taartvorm vandaan hebt.
    Laat me weten.

    X

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      De bakvorm is gewoon een springvorm, denk dat je de standaard bedoeld? Ik heb hem ooit op een markt gekocht, weet geen merk helaas.

      Beantwoorden
  44. Fleur says:
    4 jaar geleden

    Hee Laura! Ik wil graag aardbeienkwarktaart maken en ik heb een vraagje. Kan ik in plaats van gepureerde aardbeien aan vanillekwark toevoegen ook gewone aardbeienkwark gebruiken? En zou ik dan een ‘gladde’ variant moeten gebruiken of hoeft dat niet? Aangezien er vaak stukken aardbei in aardbeienkwark zitten…

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dat kan prima hoor, maakt niet uit of hij glad is of niet. Wat jij lekker vindt 🙂

      Beantwoorden
  45. Claudia says:
    4 jaar geleden

    Leuk recept waar je zelf ook veel creativiteit in kwijt kunt. Ik zit te denken on een straciatella variant te maken… hoe is dit goed te realiseren? Ik dacht zelf oreokoekjes voor de bodem, magere Franse kwark, monchou en geschaafde chocolade. Maar komt de taart dan ook zo goed tot zijn recht?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      4 jaar geleden

      Wanneer het recept wordt aangepast kunnen wij niet beoordelen of de taart dan nog wordt zoals op de foto.

      Beantwoorden
  46. Lydia says:
    4 jaar geleden

    Wil je gewoon yoghurt gebruiken of soyayoghurt, ik doe dit in een filterzakje en laat dit dan een uurtje staan. Het vocht gaat door je filterzakje en je krijgt een dikkere substantie.. Ideaal, voor als je kwark nodig hebt, maar alleen yoghurt in huis hebt!

    Beantwoorden
  47. Helma says:
    3 jaar geleden

    Vandaag maakte ik je taart, maar na het afkoelen van de melk (met gelatine) was het een platte koek geworden. Ik heb het maar weer iets opgewarmd en goed geroerd, maar nu zitten er klontjes in :(. Heb ik het mengsel te lang laten staan? Bij andere kwarktaarten laat ik het mengsel niet afkoelen en gaat t wel goed!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dan heb je het inderdaad te lang laten staan en heeft de gelatine zijn werk al gedaan. Het moet iets afkoelen, niet helemaal tot kamertemperatuur.

      Beantwoorden
  48. Dimara says:
    3 jaar geleden

    lekker joh!
    he Laura even tussendoor, ik vind het een geweldige site.
    alleen zou er ook een link kunnen komen met afdrukken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat kan al, onderaan het artikel zie je een printer icoontje.

      Beantwoorden
  49. Denise says:
    3 jaar geleden

    Ik zou graag een kleinere kwarktaart willen maken in een springvorm van 18 cm. Welke hoeveelheden gebruik ik dan?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Hier lees je hoe je een recept omrekent: http://www.handigebaktips.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden
  50. Geertje says:
    3 jaar geleden

    Hoeveel kant en klare slagroom (incl. suiker) heb je nodig?

    Ik wil deze taart graag maken met mijn kleinzoon in zijn 12cm bakvorm.
    Dan moet ik dus 1/3 van de ingrediënten gebruiken, dus 100ml ongeklopte slagroom.

    Kun je ook bijv. een kinderkwarktoetje gebruiken met een dot slagroom uit de spuitbus?

    Beantwoorden
    • Geertje says:
      3 jaar geleden

      excuus, 1/5 i.p.v. 1/3

      Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat kan, ik weet eerlijk gezegd niet hoeveel ml slagroom overeenkomt met een bus of pot geklopte slagroom. Staat dat er niet op?

      Beantwoorden
  51. Geraldine says:
    3 jaar geleden

    Hoi, klopt het dat de bodem wat papperig aandoet? Kan ik de kwark daar al op doen of moet ik wachten tot ie droog is?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Hij hoort niet papperig te zijn, heb je alles wel goed afgewogen?

      Beantwoorden
  52. Michelle says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura, ik ga deze taart dit weekeind maken en vraag me af of je ook andere kwark kan toevoegen zoals aardbeienkwark of citroenkwark? Ik wilde het vragen in Messenger, maar dat lukte niet. Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat kan ook prima hoor.

      Beantwoorden
  53. Michelle says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura, ik heb de taart gemaakt, goed opgesteven, maar is erg korrelig. Er zitten veel stukjes in en waardoor zou dat kunnen komen? Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Misschien heb je de gelatine te heet verwarmd, dat kan voor stukjes zorgen.

      Beantwoorden
  54. Karen says:
    2 jaar geleden

    Ik heb net de bodem gemaakt, maar hij is idd heel papperig, net een ander recept opgezocht en daar gebruiken ze 30gram boter per 100gram koekjes… klopt 190gram op 300gram koekjes wel?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Als je droge biscuitjes gebruikt klopt dat zeker wel 🙂

      Beantwoorden
  55. M.Boutkan says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura, ik wil deze dit weekend maken, maar wil wat weglaten en vervangen. Namelijk de melk vervangen door kokosmelk, de kwark. Ervingen door aardbeienkwark en de slagroom en suiker weglaten. Kan dat? Lijkt mij geen probleem, het zal alleen wat minder luchtig worden toch? Alvast bedankt voor je reactie! Groetjes Mariska

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Kokosmelk weet ik niet of dat wat wordt, kwark vervangen kan, slagroom is wel nodig voor dit recept. Onmogelijk is het niet, maar je krijgt wel echt een ander resultaat.

      Beantwoorden
  56. Marita says:
    2 jaar geleden

    Deze taart afgelopen weekend gemaakt als basis voor een snoepjestaart. De 1e keer kreeg ik klonten: niet goed opgelet met de gelatine en te haastig. De 2e keer goed opgelet en toen was ie perfect.
    De volle vanillekwark van Almhoff vond ik de lekkerste. De 2e keer was deze uitverkocht en AH huismerk gepakt. Deze had wel minder smaak.
    Ik had Digestive koekjes gebruikt, de taart werd namelijk al zoet genoeg door alles snoepjes 🙂

    Beantwoorden
  57. Irma says:
    2 jaar geleden

    Dag Laura! Denk je dat ik de kwark kan vervangen door griekse yoghurt? Ik heb daar altijd emmers van in huis!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Het zal zeker lukken, maar of hij nog steeds zo lekker is kan ik niet garanderen. Griekse yoghurt is toch even anders dan kwark in smaak vind ik zelf.

      Beantwoorden
      • Irma says:
        2 jaar geleden

        Anders wordt het zeker. Ik heb ooit een lekkere Griekse yoghurt taart gemaakt maar ik ben het recept vergeten. Ik vind het erg lekker

        Beantwoorden
  58. Joyce says:
    2 jaar geleden

    Afgelopen weekend gemaakt en zeer goed gelukt! Bedankt voor dit heerlijke recept

    Beantwoorden
  59. Sander says:
    2 jaar geleden

    Hoelang is de taart houdbaar?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Een paar dagen in de koelkast.

      Beantwoorden
  60. Harald says:
    2 jaar geleden

    Kan ik de bodem ook maken van bastongekoeken en heb ik dan ook die hoeveelheid boter. Nodig

    Gr
    Harald

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat kan, je hebt dan waarschijnlijk wel minder boter nodig. Zou het in delen toevoegen tot het er goed uit ziet.

      Beantwoorden
  61. Vera says:
    1 jaar geleden

    Wat ziet dit recept er heerlijk uit ! Ik ben van plan om deze kwarktaart morgen te maken, alleen hebben ze hier in het buitenland geen kwark. Wat ze hier wel hebben is Hüttekase. Zou ik de kwark hierdoor kunnen vervangen en dat ik evt. er nog wat volle yoghurt doorheen doe zodat het wat vloeibaarder wordt ? Groetjes, Vera

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Oei, nee hüttekase is wel weer echt wat anders (de variant die hier in de winkel ligt dan). Ik zou een andere soort volle yoghurt.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Kitkat chocolade fudge, je kunt je er vast wel iets bij voorstellen hoe ongelofelijk lekker dit is. Je hebt er maar vier verschillende ingrediënten voor nodig en het is gevaarlijk snel gemaakt 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakken #chocoladefudge #kitkat #kitkatfudge #chocolade
  • BAKTIP! Een typisch Hollandse cake: de stroopwafel tulband. Samen met de oranje sprinkles perfect voor Koningsdag! Is een complete tulband te groot? Maak dan gewoon minder beslag en bak er cupcakes van.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tulband #koningsdag #oranjeboven #stroopwafel
  • BORRELHAPJE! Als je op Koningsdag een lekker hartig hapje in oranje kleuren op de borreltafel wilt serveren, dan zit je helemaal goed met deze pompoen-feta bruschetta. Heerlijk zijn ze!⁠
⁠
Het recept staat al even online en is via de zoekbalk op het blog te vinden, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#pompoen #feta #bruschetta #borrelhapje
  • NIEUW! Je kunt een bananenbrood in vele vormen en maten gieten. Natuurlijk in de bekende cakevorm en  ik bakte er ook al eerder muffins van! Deze keer koos ik voor de tulband. Daarmee kun je heel wat mensen blij maken en als je er nog een lekkere cream cheese frosting bij maakt is het meteen een enorme traktatie.⁠
⁠
Het recept staat vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #tulband #bananencake #bananenbroodtulband #bakken
  • GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172161823_3829677197145882_6782183361967113970_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=UkVsInqPusYAX_I-YVf&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=f592ec44ded5caec5cd8acfa0721c5e7&oe=609F0365' title='GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel 'Glutenvrij bakken doe je zo!', samen met nog veel meer tips over glutenvrij bakken.⁠ ⁠ Deze glutenvrije appeltaart staat ook al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken'>
  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=0u1pZzSiTaYAX_PAL_3&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=6b6b2e383c750b48d43946413287790c&oe=60A1AF2F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

triple chocolate muffins

passievruchten curd

‘Beschuit met muisjes’ baby truffels

Chocoladewafels

Volgende Post
De beste basisrecepten op een rij

De beste basisrecepten op een rij

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Kitkat chocolade fudge

Kitkat chocolade fudge

17 april 2021
Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

14 april 2021

Filodeeg inspiratie

12 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Kersthangers

door Laura Kieft-13 december 2010-4

Geen baksels dit keer maar leuke hangers voor in de boom 🙂 Gisteren ben ik naar Mirakels in ruïne Brederode (Santpoort) geweest. Laten ze daar nou hangers voor in de boom hebben met peperkoekmannetjes en...

Zilveren huwelijk

door Laura Kieft-12 december 2010-3

Voor mijn overburen ben ik dit weekend aan het bakken geslagen voor hun zilveren huwelijk! Voor hun zoon mocht ik vorige week al 80 cupcakes bakken omdat hij 18 werd (foto’s volgen snel!), nu heb...

Sinterklaas cupcakes

door Laura Kieft-05 december 2010-15

Bij Sinterklaas in de keuken draaiden de ovens op volle toeren, Overal stonden pieten in grote beslagkommen te roeren. Dit keer geen deeg voor pepernoten, Er werden baking cups met speculaasbeslag volgegoten.   In het...

Eenvoudig met bloemen

door Laura Kieft-22 november 2010-4

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken....

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

Geruite dode vis?

door Laura Kieft-01 november 2010-2

Een taart met ruitjes hebben jullie van mij al eens eerder gezien. Maar in combinatie met een dode vis (van fondant, dat dan weer wel) waarschijnlijk nog niet. Deze taart heb ik voor een collega...

Halloween chocolaatjes

door Laura Kieft-30 oktober 2010-5

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was...

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

Hartige muffins

door Laura Kieft-26 juni 2010-32

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou,...

Bloemetjes en nog meer voetbal

door Laura Kieft-18 juni 2010-2

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan