Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Tips voor perfecte koekjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
12 augustus 2015
in Inspiratie, koekjes
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

suikerkoekjes

Koekjes vind ik één van de leukste dingen om te bakken. Negen van de tien keer gebruik ik mijn favoriete basisrecept waar ik dan telkens weer een compleet ander koekje mee maak. Door het toevoegen van andere ingrediënten creëer je keer op keer weer een ander koekjesrecept. Maar eerlijk is eerlijk, koekjes zijn soms best lastig om te bakken. Ze komen immers nog zacht uit de oven waardoor je ze misschien langer zou willen laten staan, maar als je dat doet eindig je met keiharde koekjes. Ook niet lekker. Of ze zijn nog hartstikke zacht terwijl je toch echt knapperige koekjes wilde hebben.

Na de duizenden koekjes die bij mij uit de oven zijn gekomen gaat er echt nog wel eens iets mis, maar ik weet inmiddels ook waar je op moet letten. Als je mijn andere blog Handige Baktips volgt, heb je vast al eens gezien dat ik regelmatig tips geef voor het bakken van goede koekjes. In dit artikel heb ik al die tips kort samengevat en bij elkaar gevoegd. Zie hier: al mijn tips en trucs voor perfecte koekjes op een rij!

Koekjesdeeg

Omdat een goed begin het halve werk is, beginnen we met het deeg. Zonder goed deeg is de kans klein dat er straks perfecte koekjes uit de oven komen.

Plakkerig of droog deeg

Zelfs wanneer je een recept exact volgt, kan het nog zo zijn dat je deeg toch te plakkerig of te droog is. Dat kan liggen aan de weersomstandigheden (heel warm bijvoorbeeld), of doordat je andere ingrediënten hebt gebruikt. Als jouw deeg veel te plakkerig aanvoelt, kun je het eenvoudig weer werkbaar maken door wat bloem toe te voegen. Doe dit in stapjes, eetlepel per eetlepel bijvoorbeeld. Is je deeg niet plakkerig, maar juist heel droog? Dat kun je verhelpen door het even met de hand door te kneden, dat helpt vaak al. Toch nog erg droog? Voeg dan een beetje boter toe.

Lees hier het volledige artikel over koekjesdeeg werkbaar maken.

koekdeeg koelen 3
Koekjesdeeg koelen

In recepten staat bijna altijd dat je het deeg moet koelen. Wees alsjeblieft niet eigenwijs door gewoon te gaan bakken, maar neem die tijd om het deeg in de koelkast te leggen. Je koekjes krijgen er een lekkerdere smaak van en ook de structuur wordt beter.

Als je koekjes wilt uitsteken, is zo’n harde bal deeg niet heel handig. Dat moet eerst weer op temperatuur komen voordat je het deeg kunt uitrollen. Maar als je het deeg al in plakken in de koelkast legt, heb je dat probleem niet. Dan kun je vrijwel gelijk beginnen met uitrollen!

Lees hier het volledige artikel over snel koekjesdeeg koelen.

Koekjesdeeg uitrollen

Eenmaal gekoeld, kun je het deeg uitrollen. Als je koekjes wilt uitsteken tenminste. Wie dit wel eens doet, weet vast dat het deeg nog wel eens wil plakken aan de deegroller. Je kunt je deeg met wat bloem bestuiven, dat werkt prima. Maar daar zit ook een nadeel aan vast; hoe vaker je het deeg opnieuw uitrolt, hoe droger het wordt. En dat maakt je koekjes niet lekkerder.

Gelukkig zijn er ook manieren zonder bloem. Plaats het deeg dan tussen twee vellen bakpapier of huishoudfolie. Groot genoeg uitgerold? Verwijder het bovenste vel en steek de koekjes uit.

Lees hier het volledige artikel over koekdeeg uitrollen zonder plakken.

koekjesdeeg bewaren

Koekjesdeeg kun je heel goed bewaren. Zowel in de koelkast als in de vriezer. Verpak in beide gevallen het deeg goed luchtdicht in folie. In de koelkast kun je het rustig een paar dagen bewaren, in de vriezer zelfs wel 3 maanden! Als je je deeg in de vriezer bewaart, maak er dan vast porties van. Dus niet één grote bal deeg, maar losse balletjes of plakjes. Zo kun je ze vanuit de vriezer gelijk bakken! Leg de losse balletjes of plakjes eerst een half uurtje op een plaat in de vriezer, daarna kun je ze in een bakje of zakje bewaren.

Lees hier het volledige artikel over koekjesdeeg bewaren.

koekjes met witte chocola, karamel en hazelnoten

Koekjes bakken

Met bovenstaande tips gaat het vast lukken om een mooi koekjesdeeg te maken. Na het maken van het deeg begint de volgende uitdaging: het bakken van de koekjes. Geloof het of niet, maar ook hier is er genoeg waar je op kunt letten.

Voorkomen dat koekjes uitlopen

Koekjes lopen uit omdat het boter bevat, dat smelt in de oven. Maar ook een ei kan zorgen dat je koekjes hun vorm niet helemaal behouden. Hoe los je dat op? Heel simpel! Koel koekjesdeeg is het belangrijkst, koelen dus (daar is hij weer 😉 ). Hoe kouder het deeg, hoe beter het resultaat.

Als dat niet werkt, moet je beter naar de receptuur kijken. Dat zal meestal neerkomen op het feit dat er teveel boter in zit. Volgende keer dus wat minder boter gebruiken. Wanneer je nog een bal deeg hebt met te veel boter, kun je ook wat bloem toevoegen.

Lees hier het volledige artikel over het voorkomen dat koekjes uitlopen.

Wanneer zijn koekjes gaar?

Koekjes komen dus zacht uit de oven, je bent dan al snel geneigd de bakplaat nog even terug te schuiven. Daar hoef je echter niet op te letten, niet prikken met je vinger in die zachte koekjes dus. Met je ogen kun je namelijk prima controleren of je koekjes gaar zijn. Zijn de randjes mooi goudbruin? Dan zijn ze goed! Haal ze uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen op de bakplaat. Je zult zien dat ze in die paar minuten al veel steviger worden. Verplaats ze daarna naar een rooster waarop ze helemaal kunnen afkoelen.

Lees hier het volledige artikel over wanneer koekjes gaar zijn.

chocolade hazelnoot pecannoot koekjes

Knapperige koekjes

Sommige koekjes horen nog een beetje zacht te zijn, terwijl andere koekjes juist lekker knapperig zijn. Zachte koekjes zijn makkelijker te maken dan knapperige koekjes, maar als je weet waar je op moet letten is het niet zo ingewikkeld. Voor knapperige koekjes kun je het best kristalsuiker gebruiken, dit is een harde suiker en zorgt voor knapperige koekjes. Voor koekjes kun je ook het best Zeeuwse bloem gebruiken in plaats van patentbloem, die laatste maakt je koekjes namelijk taaier. Verder is het belangrijk dat je je deeg laat rusten in de koelkast en dat er niet te veel vocht in je deeg zit. Denk hierbij aan melk, ei en boter. Probeer maar eens te spelen met deze hoeveelheden.

Ook de manier van bakken is belangrijk. Knapperige koekjes bak je in een korte tijd op een hoge temperatuur.

Lees hier het volledige artikel over knapperige koekjes bakken.

Koekjes bewaren

Als je dan eindelijk die perfecte koekjes hebt gebakken, kan ik goed begrijpen dat je er nauwelijks vanaf kunt blijven. Maar de kans is groot dat je er toch een aantal wilt bewaren als je een volle bakplaat gemaakt hebt. Je koekjes kun je het best in een afgesloten trommel bewaren, daarin kunnen ze wel 4 tot 6 weken goed blijven. Zorg dat je niet te veel verschillende soorten koekjes door elkaar doet. Als je knapperige en zachte koekjes in dezelfde trommel doet, zullen je knapperige koekjes vanzelf ook zacht worden.

Lees hier het volledige artikel over koekjes bewaren.

Ik hoop dat jullie met al deze tips voortaan alleen nog maar perfecte koekjes uit de oven toveren! Als iets nog niet helemaal duidelijk is, kun je de volledige artikelen op Handige Baktips lezen, daar vind je nog meer informatie. Mocht je er daar nog niet helemaal mee uitkomen, vraag het dan vooral!

Vorige post

Volgende post

Hoelang zijn eieren houdbaar
3x snelle salami hapjes

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 11

  1. Margot says:
    5 jaar geleden

    Wat een superfijn artikel! Deze ga ik bewaren!

    Beantwoorden
  2. Marita says:
    5 jaar geleden

    Goede tips! En de 1e foto is een plaatje!

    Beantwoorden
  3. Mariette says:
    5 jaar geleden

    Wat een leuk en slim artikel Laura!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Thanks! 😀

      Beantwoorden
  4. Paulien says:
    5 jaar geleden

    Wat een fijn artikel is dit. Dank je wel hiervoor. Ik heb hem direct opgeslagen.
    Zou je misschien ook jouw favoriete basis recept willen delen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Die staat zelfs al online 😉 http://www.laurasbakery.nl/basisrecept-koekjes/

      Beantwoorden
      • Paulien says:
        5 jaar geleden

        Dank je wel!! Ik ga ze van het weekend proberen. En liever zeeuwse bloem dan patent toch?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          5 jaar geleden

          Klopt helemaal! Veel bakplezier alvast 😉

          Beantwoorden
  5. Vanessa says:
    5 jaar geleden

    Had ik dit maar eerder gelezen. Echt twee dikke beginnersfouten gemaakt. 1. Deeg niet gekoeld. 2. Teveel boter gebruikt (vond 225 gram niet handig, dus de hele verpakking erin gedaan (250 gr)).

    Beantwoorden
  6. Marlies says:
    5 jaar geleden

    Vandaag de suikerkoekjes gemaakt met behulp van deze tips. Ze zijn perfect gelukt! En we hebben ze iets dunner gerold zodat we er heeeeel veel hebben, bijna 50 stuks! Lekker!!! ?

    Beantwoorden
  7. luuk says:
    1 jaar geleden

    bedankt handig voor mijn school project

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Oma’s Appeltaart

Caramel Shortcake

Banketbakkersroom

Brioche

Volgende Post
3x snelle salami hapjes

3x snelle salami hapjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bananenbrood wentelteefjes

door Laura Kieft-06 december 2020-0

Deze combinatie zat al zó lang in mijn hoofd en nu is het er eindelijk van gekomen dat ik het voor jullie (en mezelf 😉) heb uitgeprobeerd. Bananenbrood wentelteefjes! Erg lekker kan ik alvast verklappen....

Cranberry-sinaasappel yoghurtcake

door Laura Kieft-05 december 2020-25

Ik ben gek op klassieke cakes, maar cakes op basis van yoghurt of kwark vind ik ook fantastisch. De basis maak je hiermee net even wat lichter en frisser. In dit geval voor deze cranberry-sinaasappel...

perzik-prosciutto bruschetta

door Laura Kieft-04 december 2020-1

De hoeveelheid kerstborrels zal dit jaar misschien kleiner zijn, maar we kunnen natuurlijk ook prima zelf een kleinere borrel organiseren in aanloop naar kerst. Deze perzik-prosciutto bruschetta ken je misschien al uit mijn boek: Het...

Pecan snowball koekjes

door Laura Kieft-03 december 2020-8

Pecan snowball koekjes zijn (zoals de titel al doet vermoeden) typisch Amerikaans, ook al zwerven er de nodige recepten online die erop lijken. Hoe dan ook stond het idee stond al eeuwen op mijn baklijst...

Printable: gingerbread huis kleurplaat

door Laura Kieft-02 december 2020-0

We konden het uiteraard niet laten om dit jaar ook speciale kerst printables te maken voor jullie met het grote succes van Het Kinderbakboek. In totaal hebben we er maar liefst 4 voor jullie, waaronder...

De Bakstrijd: december 2020

door Laura Kieft-01 december 2020-2

Wat was het een heerlijke Bakstrijd afgelopen maand! De flammkuchen vlogen me om de oren en binnen beide niveaus heb ik zalige creaties voorbij zien komen. De twee winnaars zijn inmiddels bekend en daarover lees...

Koffie-karamel panna cotta

door Laura Kieft-01 december 2020-18

Het is 1 december, een datum waar ik ieder jaar weer naar uitkijk. De advent gaat van start! Het 9e jaar alweer dat er 24 artikelen in kerstsferen voor jullie klaar staan. We trappen dit...

31 borrelhapjes voor de decembermaand

door Laura Kieft-30 november 2020-9

Nog eventjes afwachten en dan starten we weer met de jaarlijkse advent op Laura’s Bakery. En ik kan jullie vertellen: er komen echt heerlijke, leuke nieuwe recepten aan! Om alvast in de feestelijke stemming te...

Kleine speculaas appeltaartjes

door Laura's Bakery-28 november 2020-31

Combineer speculaas, appeltaart en amandelspijs met elkaar en je hebt de ultieme winterse traktatie als je het mij vraagt. Deze kleine speculaas appeltaartjes met spijs zijn echt verrukkelijk. Gelukkig kwam er bezoek langs, want ik...

Printable: mijter cupcake toppers

door Laura Kieft-25 november 2020-0

Sinds de lancering van Het Kinderbakboek geef ik regelmatig een aantal leuke printables aan jullie cadeau. In het Sinterklaas thema zijn inmiddels al twee toffe online gekomen, de kruidnoten recept printable én de kleurplaat met het paard...

Chocoladesaus

door Laura Kieft-23 november 2020-3

Dit recept kan iedereen maken: chocoladesaus. Met slechts 3 ingrediënten en een paar minuten van je tijd heb je deze chocoladesaus in een handomdraai gemaakt. Giet hem daarna over een taart heen of gebruik het...

Speculaas donuts

door Laura Kieft-21 november 2020-4

Zijn jullie klaar voor misschien wel de lekkerste donuts ooit? Ik presenteer: speculaas donuts! De smaak zit niet alleen in de topping, maar ook in de donut zelf. Het deeg bracht ik op smaak met...

Sinterklaas feestkoekjes

door Laura Kieft-20 november 2020-3

Zin om iets te bakken met de kids voor Sinterklaas? Ik heb een heel leuk en makkelijk idee voor je: Sinterklaas feestkoekjes! HomeMade vroeg mij om iets leuks te maken met hun Winter Feestkoekjes voor Sinterklaas en...

Letter kaaskoekjes

door Laura Kieft-19 november 2020-5

Deze kaaskoekjes kan ik maar beter niet te vaak maken, want ze zijn in één keer opgegaan. Er stond natuurlijk al een recept voor kaaskoekjes op het blog, maar speciaal voor Sinterklaas leek het me...

Sinterklaas kleurplaat

door Laura Kieft-18 november 2020-2

In het teken van Het Kinderbakboek en natuurlijk Sinterklaas heb ik na het succes van de kruidnoten printable weer een nieuwe kleurplaat printable in petto voor jullie! Bionda heeft mijn keuken omgetoverd tot een waar Sinterklaas...

Sinterklaas: 10x bakken met speculaas

door Laura Kieft-16 november 2020-4

Nog eventjes wachten en dan is het weer pakjesavond. Wellicht vier je deze avond dit jaar anders dan anders, of misschien vier je het helemaal niet… Hoe dan ook is dit de perfecte periode van...

Appel-speculaas kruimelcake

door Laura Kieft-14 november 2020-35

In deze periode gooi ik het liefst overal speculaaskruiden doorheen. Ik ontbijt of lunch in de herfst en winter regelmatig met pap en die breng ik op smaak met kruiden. Ook mijn baksels moeten eraan...

RESERVEREN: Het Laura’s Bakery Receptenboek

door Laura Kieft-13 november 2020-34

Vandaag is de dag, dat ik een van mijn geheime projecten bekendmaken mag! Al sinds februari van dit jaar ben ik ermee bezig en ik ben maar wat blij dat ik jullie eindelijk over Het...

Nieuwe receptprintable: kruidnoten

door Laura Kieft-11 november 2020-2

Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse Sinterklaas intocht! En omdat deze i.v.m. de Corona maatregelen anders zal plaatsvinden dan normaal, heb ik een aantal prachtige printables in Sinterklaas thema voor jullie gemaakt. Gratis...

Flammkuchen: van basis tot verrassende variaties

door Laura Kieft-09 november 2020-0

Zelf flammkuchen maken vind ik super leuk om te doen. Inmiddels staan er hiervoor ook een heleboel recepten op Laura’s Bakery. Van de klassieker met spek en ui tot en met allerlei verassende variaties. Als...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan