Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Tips voor perfecte koekjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
12 augustus 2015
in Inspiratie, koekjes
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

suikerkoekjes

Koekjes vind ik één van de leukste dingen om te bakken. Negen van de tien keer gebruik ik mijn favoriete basisrecept waar ik dan telkens weer een compleet ander koekje mee maak. Door het toevoegen van andere ingrediënten creëer je keer op keer weer een ander koekjesrecept. Maar eerlijk is eerlijk, koekjes zijn soms best lastig om te bakken. Ze komen immers nog zacht uit de oven waardoor je ze misschien langer zou willen laten staan, maar als je dat doet eindig je met keiharde koekjes. Ook niet lekker. Of ze zijn nog hartstikke zacht terwijl je toch echt knapperige koekjes wilde hebben.

Na de duizenden koekjes die bij mij uit de oven zijn gekomen gaat er echt nog wel eens iets mis, maar ik weet inmiddels ook waar je op moet letten. Als je mijn andere blog Handige Baktips volgt, heb je vast al eens gezien dat ik regelmatig tips geef voor het bakken van goede koekjes. In dit artikel heb ik al die tips kort samengevat en bij elkaar gevoegd. Zie hier: al mijn tips en trucs voor perfecte koekjes op een rij!

Koekjesdeeg

Omdat een goed begin het halve werk is, beginnen we met het deeg. Zonder goed deeg is de kans klein dat er straks perfecte koekjes uit de oven komen.

Plakkerig of droog deeg

Zelfs wanneer je een recept exact volgt, kan het nog zo zijn dat je deeg toch te plakkerig of te droog is. Dat kan liggen aan de weersomstandigheden (heel warm bijvoorbeeld), of doordat je andere ingrediënten hebt gebruikt. Als jouw deeg veel te plakkerig aanvoelt, kun je het eenvoudig weer werkbaar maken door wat bloem toe te voegen. Doe dit in stapjes, eetlepel per eetlepel bijvoorbeeld. Is je deeg niet plakkerig, maar juist heel droog? Dat kun je verhelpen door het even met de hand door te kneden, dat helpt vaak al. Toch nog erg droog? Voeg dan een beetje boter toe.

Lees hier het volledige artikel over koekjesdeeg werkbaar maken.

koekdeeg koelen 3
Koekjesdeeg koelen

In recepten staat bijna altijd dat je het deeg moet koelen. Wees alsjeblieft niet eigenwijs door gewoon te gaan bakken, maar neem die tijd om het deeg in de koelkast te leggen. Je koekjes krijgen er een lekkerdere smaak van en ook de structuur wordt beter.

Als je koekjes wilt uitsteken, is zo’n harde bal deeg niet heel handig. Dat moet eerst weer op temperatuur komen voordat je het deeg kunt uitrollen. Maar als je het deeg al in plakken in de koelkast legt, heb je dat probleem niet. Dan kun je vrijwel gelijk beginnen met uitrollen!

Lees hier het volledige artikel over snel koekjesdeeg koelen.

Koekjesdeeg uitrollen

Eenmaal gekoeld, kun je het deeg uitrollen. Als je koekjes wilt uitsteken tenminste. Wie dit wel eens doet, weet vast dat het deeg nog wel eens wil plakken aan de deegroller. Je kunt je deeg met wat bloem bestuiven, dat werkt prima. Maar daar zit ook een nadeel aan vast; hoe vaker je het deeg opnieuw uitrolt, hoe droger het wordt. En dat maakt je koekjes niet lekkerder.

Gelukkig zijn er ook manieren zonder bloem. Plaats het deeg dan tussen twee vellen bakpapier of huishoudfolie. Groot genoeg uitgerold? Verwijder het bovenste vel en steek de koekjes uit.

Lees hier het volledige artikel over koekdeeg uitrollen zonder plakken.

koekjesdeeg bewaren

Koekjesdeeg kun je heel goed bewaren. Zowel in de koelkast als in de vriezer. Verpak in beide gevallen het deeg goed luchtdicht in folie. In de koelkast kun je het rustig een paar dagen bewaren, in de vriezer zelfs wel 3 maanden! Als je je deeg in de vriezer bewaart, maak er dan vast porties van. Dus niet één grote bal deeg, maar losse balletjes of plakjes. Zo kun je ze vanuit de vriezer gelijk bakken! Leg de losse balletjes of plakjes eerst een half uurtje op een plaat in de vriezer, daarna kun je ze in een bakje of zakje bewaren.

Lees hier het volledige artikel over koekjesdeeg bewaren.

koekjes met witte chocola, karamel en hazelnoten

Koekjes bakken

Met bovenstaande tips gaat het vast lukken om een mooi koekjesdeeg te maken. Na het maken van het deeg begint de volgende uitdaging: het bakken van de koekjes. Geloof het of niet, maar ook hier is er genoeg waar je op kunt letten.

Voorkomen dat koekjes uitlopen

Koekjes lopen uit omdat het boter bevat, dat smelt in de oven. Maar ook een ei kan zorgen dat je koekjes hun vorm niet helemaal behouden. Hoe los je dat op? Heel simpel! Koel koekjesdeeg is het belangrijkst, koelen dus (daar is hij weer 😉 ). Hoe kouder het deeg, hoe beter het resultaat.

Als dat niet werkt, moet je beter naar de receptuur kijken. Dat zal meestal neerkomen op het feit dat er teveel boter in zit. Volgende keer dus wat minder boter gebruiken. Wanneer je nog een bal deeg hebt met te veel boter, kun je ook wat bloem toevoegen.

Lees hier het volledige artikel over het voorkomen dat koekjes uitlopen.

Wanneer zijn koekjes gaar?

Koekjes komen dus zacht uit de oven, je bent dan al snel geneigd de bakplaat nog even terug te schuiven. Daar hoef je echter niet op te letten, niet prikken met je vinger in die zachte koekjes dus. Met je ogen kun je namelijk prima controleren of je koekjes gaar zijn. Zijn de randjes mooi goudbruin? Dan zijn ze goed! Haal ze uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen op de bakplaat. Je zult zien dat ze in die paar minuten al veel steviger worden. Verplaats ze daarna naar een rooster waarop ze helemaal kunnen afkoelen.

Lees hier het volledige artikel over wanneer koekjes gaar zijn.

chocolade hazelnoot pecannoot koekjes

Knapperige koekjes

Sommige koekjes horen nog een beetje zacht te zijn, terwijl andere koekjes juist lekker knapperig zijn. Zachte koekjes zijn makkelijker te maken dan knapperige koekjes, maar als je weet waar je op moet letten is het niet zo ingewikkeld. Voor knapperige koekjes kun je het best kristalsuiker gebruiken, dit is een harde suiker en zorgt voor knapperige koekjes. Voor koekjes kun je ook het best Zeeuwse bloem gebruiken in plaats van patentbloem, die laatste maakt je koekjes namelijk taaier. Verder is het belangrijk dat je je deeg laat rusten in de koelkast en dat er niet te veel vocht in je deeg zit. Denk hierbij aan melk, ei en boter. Probeer maar eens te spelen met deze hoeveelheden.

Ook de manier van bakken is belangrijk. Knapperige koekjes bak je in een korte tijd op een hoge temperatuur.

Lees hier het volledige artikel over knapperige koekjes bakken.

Koekjes bewaren

Als je dan eindelijk die perfecte koekjes hebt gebakken, kan ik goed begrijpen dat je er nauwelijks vanaf kunt blijven. Maar de kans is groot dat je er toch een aantal wilt bewaren als je een volle bakplaat gemaakt hebt. Je koekjes kun je het best in een afgesloten trommel bewaren, daarin kunnen ze wel 4 tot 6 weken goed blijven. Zorg dat je niet te veel verschillende soorten koekjes door elkaar doet. Als je knapperige en zachte koekjes in dezelfde trommel doet, zullen je knapperige koekjes vanzelf ook zacht worden.

Lees hier het volledige artikel over koekjes bewaren.

Ik hoop dat jullie met al deze tips voortaan alleen nog maar perfecte koekjes uit de oven toveren! Als iets nog niet helemaal duidelijk is, kun je de volledige artikelen op Handige Baktips lezen, daar vind je nog meer informatie. Mocht je er daar nog niet helemaal mee uitkomen, vraag het dan vooral!

Vorige post

Volgende post

Hoelang zijn eieren houdbaar
3x snelle salami hapjes

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 11

  1. Margot says:
    5 jaar geleden

    Wat een superfijn artikel! Deze ga ik bewaren!

    Beantwoorden
  2. Marita says:
    5 jaar geleden

    Goede tips! En de 1e foto is een plaatje!

    Beantwoorden
  3. Mariette says:
    5 jaar geleden

    Wat een leuk en slim artikel Laura!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Thanks! 😀

      Beantwoorden
  4. Paulien says:
    5 jaar geleden

    Wat een fijn artikel is dit. Dank je wel hiervoor. Ik heb hem direct opgeslagen.
    Zou je misschien ook jouw favoriete basis recept willen delen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Die staat zelfs al online 😉 http://www.laurasbakery.nl/basisrecept-koekjes/

      Beantwoorden
      • Paulien says:
        5 jaar geleden

        Dank je wel!! Ik ga ze van het weekend proberen. En liever zeeuwse bloem dan patent toch?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          5 jaar geleden

          Klopt helemaal! Veel bakplezier alvast 😉

          Beantwoorden
  5. Vanessa says:
    5 jaar geleden

    Had ik dit maar eerder gelezen. Echt twee dikke beginnersfouten gemaakt. 1. Deeg niet gekoeld. 2. Teveel boter gebruikt (vond 225 gram niet handig, dus de hele verpakking erin gedaan (250 gr)).

    Beantwoorden
  6. Marlies says:
    5 jaar geleden

    Vandaag de suikerkoekjes gemaakt met behulp van deze tips. Ze zijn perfect gelukt! En we hebben ze iets dunner gerold zodat we er heeeeel veel hebben, bijna 50 stuks! Lekker!!! ?

    Beantwoorden
  7. luuk says:
    1 jaar geleden

    bedankt handig voor mijn school project

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Oud en Nieuw champagnetaart

Vervangers voor boter

Bladerdeeg cadeau pakketjes

Wanneer gebruik je gist, bakpoeder en baking soda

Volgende Post
3x snelle salami hapjes

3x snelle salami hapjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Uitgelicht: Siliconen molds

door Laura Kieft-28 juli 2011-5

Velen zijn gek op molds, anderen juist helemaal niet. Ik behoor tot de eerste categorie. Je kunt de mooiste  vormen maken met deze leuke siliconen vormen, je hebt al snel een prachtig resultaat. Dit snelle...

Review: Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes

door Laura Kieft-22 juli 2011-2

De oplettende lezer heeft het tabblad ‘reviews’ vast al eens opgemerkt bovenaan deze pagina, dan is ook opgevallen dat hier nog niets bij stond. Daar komt met deze eerste review verandering in. Ik heb gekozen...

Bloemenkoekjes

door Laura Kieft-15 juli 2011-6

Ik wilde eens lekker experimenteren met het maken van foto’s. Toen ik deze koekjes had gemaakt spookten ’s nachts al allerlei ideetjes door mijn hoofd over hoe ik deze leuke koekjes nou leuk op de...

Gevulde koeken

door Laura Kieft-10 juli 2011-62

Ik ben niet de enige in de familie die graag bakt. Mijn vader bijvoorbeeld mag graag overheerlijke broodjes maken. De pizzarol en mediterraanse broodjes zijn bij mij favoriet! Naast broden mag hij ook graag gevulde koeken...

Uitgelicht: Kleurstoffen

door Laura Kieft-07 juli 2011-39

In levensmiddelen is een beperkt aantal kleurstoffen toegestaan, deze zijn herkenbaar aan het E-nummer in de reeks E100-199 dat meestal op de verpakking vermeld wordt. Er zijn ook veel natuurlijke kleurstoffen, deze is dan afkomstig...

Silhouet koekjes

door Laura Kieft-03 juli 2011-6

De silhouet koekjes van Peggy Porschen in het boek ‘Cake chic’ trokken gelijk mijn aandacht. Dit moest en zou ik ook een keer maken! Wel op mijn eigen manier natuurlijk. Ook al komt het idee...

How to: Vintage cupcakes

door Laura Kieft-29 juni 2011-5

Vorige week heb ik jullie een how to van de vintage cupcakes beloofd, hier is hij dan! Voor het gemak heb ik bij de meeste beschreven artikelen een linkje geplaatst, zo weet je precies wat...

Uitgelicht: Kleurpoeders

door Laura Kieft-26 juni 2011-10

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik altijd graag mijn kleurpoeders gebruik, door velen worden dit ook wel ‘dusts’ genoemd. Hiermee geef ik meestal het hart van bloemen een extra kleurtje maar je kunt er...

Vintage cupcakes

door Laura Kieft-23 juni 2011-5

Dit thema wilde ik al langer gebruiken voor cupcakes; Vintage. Ik heb het geheel gelijk een beetje ‘glitter & glamour’ gegeven door voor alles mijn dusts (kleurpoeders) te gebruiken. Ook mijn andere favoriete materialen heb...

Geslaagd!!

door Laura Kieft-17 juni 2011-9

Mijn zusje is geslaagd voor haar VWO diploma! Na weken van voorbereiding, keihard leren, geen sociaal leven meer en nog meer afzien begonnen de examens. Nog 2 weken zwoegen en ze was eindelijk klaar en...

How to: Leuke eenvoudige cupcakes

door Laura Kieft-14 juni 2011-8

Een paar weken geleden kreeg ik van Create4Fun weer wat leuke dingen opgestuurd. Hierbij zaten 2 pakjes voorgekleurde rolfondant en zilveren sterretjes (alles van Funcakes). Nu leek het mij leuk om eens cupcakes te maken...

How to: Eetbare lijm maken

door Laura Kieft-10 juni 2011-18

Bij elke taart en bij alle cupcakes gebruik ik dit; eetbare lijm. Het is ideaal om kleine, maar ook grote decoraties op te plakken. Je kunt dit kant en klaar kopen maar ik maak het...

Daar ben ik weer!

door Laura Kieft-02 juni 2011-5

Pfew, woensdag een hoop (6!) schoolverslagen ingeleverd waar veel voor moest gebeuren. Dat is dan ook de reden waarom ik al ruim 2,5 week niets meer heb geplaatst. Om het goed te maken heb ik...

Chique paars met een vraagje

door Laura Kieft-15 mei 2011-11

Waarschijnlijk herkennen jullie deze cupcakes wel, vorige week maakte ik deze namelijk voor mijn ouders. Wel in een andere kleurstelling, dat dan weer wel. Ik vind deze kleurstelling ook erg mooi uitgepakt. Mijn overbuurvrouw helpt...

Voor paps en mams

door Laura Kieft-09 mei 2011-8

In mei zijn mijn ouders alle twee jarig, paps aan het begin van de maand en mams aan het eind. Dit jaar hebben ze de verjaardagen samen gevierd omdat mijn zusje midden in haar eindexamens...

Taart gedecoreerd als… taart??!

door Laura Kieft-01 mei 2011-12

Dit leek mij al langer ontzettend leuk om te maken en nu was er een jarige die niets liever wilde dan deze leuke taart! Ik had een foto laten zien van een soortgelijke taart en...

Mr. & Mrs. Potato Easter egg head

door Laura Kieft-22 april 2011-8

Helemaal geïnspireerd op de aardappel hoofden uit de leuke film Toy Story! Vorig jaar heb ik kuikens gemaakt van paaseieren, nu was het tijd voor iets nieuws. Een paar weken geleden was ik aan het...

Recept: Chocolate chip cookies

door Laura Kieft-17 april 2011-78

Deze overheerlijke koeken stonden al tijden op mijn lijstje om te maken. Vorige week had ik dan eindelijk wat tijd gevonden om de koeken te gaan maken. Bij het zien van de foto’s loopt het...

How to: Siliconen molds gebruiken

door Laura Kieft-06 april 2011-32

Molds, als het lukt krijg je er de leukste figuren uit. Wanneer het niet lukt vliegen ze uit frustratie door de kamer heen. Die problemen zijn hier ook geweest maar nu kan ik er prima...

Sweet 18

door Laura Kieft-29 maart 2011-9

Afgelopen weekend hadden we een groot feest, mijn zusje werd namelijk 18 jaar. Ook ik vond dat erg leuk, er mocht weer een leuke taart gemaakt worden. Al tijdenlang liep ik met allerlei ideetjes rond,...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan