Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Speculoos blondies

Laura Kieftdoor Laura Kieft
14 maart 2020
in Brownies & Repen, Klein Gebak, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik had nog nooit zelf blondies gebakken. Het basisrecept voor blondies dat online staat had Lian namelijk gemaakt. En als bakblogger kan ik het natuurlijk niet maken om nog nooit zelf een blondie gemaakt te hebben. Ik koos voor deze schandalig lekkere Speculoos blondies en het water loopt me alweer in de mond nu ik aan deze blondies denk. Iedereen uit mijn testpanel was er ook weg van. Een blondie heeft (in de verte) wat weg van een brownie, maar lijkt qua structuur eigenlijk nog meer op boterkoek. Nou en dan weet je het wel, want vorige week vertelde ik jullie nog dat ik de laatste tijd zo dol ben op boterkoek. Ik zou zeggen: haal alles in huis en ga vandaag nog aan de slag!

Recept afdrukken

Speculoos blondies

Deze smeuïge blondies met Speculoos doen veel denken aan een boterkoek en smaken ontzettend lekker.
Porties: 16 stuks
Voor een 20 x 20 cm vorm

Ingrediënten

  • 225 gram ongezouten roomboter
  • 350 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 2 eieren (M)
  • 1 el vanille-extract
  • snufje zout
  • 275 gram bloem
  • 100 gram Speculoos koekjes
  • 100 gram Speculoos pasta curnchy of normaal
  • ter decoratie: extra Speculoos koekjes

Instructies

  • Smelt de boter in een pan en doe samen met de suiker in de kom van een standmixer. Mix de boter en suiker tot een glad geheel. Voeg de eieren één voor één toe terwijl je tussendoor mixt.
  • Voeg ook het vanille-extract toe en mix even door. Als laatste voeg je de bloem en het zout toe. Mix tot deze volledig zijn opgenomen.
  • Breek de koekjes in stukjes en spatel deze door het beslag. Stort het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm. Verspreid gelijkmatig.
  • Doe de Speculoos pasta in het (nog warme) pannetje van de boter en verwarm een beetje zodat het mengsel wat dunner wordt. Schep het met een theelepel in hoopjes bovenop het beslag. Gebruik een mes om er swirls van te maken.
  • Breek nog wat extra koekjes in stukjes en verdeel over de blondie.
  • Bak de Speculoos blondie in 25-30 minuten goudbruin op 200 °C (boven- en onderwarmte).. De bovenkant moet een dun krokant laagje hebben en de binnenkant mag nog een beetje wiebelig zijn, maar wel stevig aanvoelen.
  • Laat de blondie volledig afkoelen en opstijven voordat je hem in stukjes snijdt.
Tips

Hoe korter de blondie bakt hoe smeuïger die wordt, maar laat altijd volledig afkoelen en opstijven voordat je ‘m aansnijdt.

Bewaren

In een afgesloten trommel een week houdbaar buiten de koelkast. In de vriezer tot 3 maanden.

Vorige post

Volgende post

Tomaten quiche
Favoriete broodrecepten

Related Posts

Bossche bol

door Laura Kieft
21 april 2021
8

Toen...

Kitkat chocolade fudge

Kitkat chocolade fudge

door Laura Kieft
17 april 2021
5

Chocolade fudge...

Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft
14 april 2021
6

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 42

  1. Kim says:
    1 jaar geleden

    Ik ga ze gelijk maken vandaag 😊. Wel een vraag over de standmixer. Hoe lang mix je de boter met de suiker ongeveer? En daarna hoe lang met de eieren? Ik weet niet hoe het komt maar met een standmixer lukken mijn baksels minder goed dan met een hand mixer. Heb jij hier ook ervaring in?
    Fijne dag.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Niet zo lang, zoals in het recept aangegeven meng je boter en suiker tot een glad geheel. De eieren kort totdat ze zijn opgenomen. Ik heb die ervaring totaal niet, ik doe alles met mijn standmixer 🙂

      Beantwoorden
      • Kim says:
        1 jaar geleden

        Het is gelukt! En ook nog eens een mega groot succes. 😋

        Beantwoorden
  2. Hanna says:
    1 jaar geleden

    Kan je voor dit recept ook gewoon een handmixer gebruiken? En verandert er dan nog iets aan de bereiding?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ja hoor! En nee 🙂

      Beantwoorden
  3. Leonie says:
    1 jaar geleden

    Ik ben ze nu aan het maken! Alleen neem ik aan dat je moet wachten tot de boter enigszins afgekoeld is tot je er eieren bij doet? Groetjes van Leonie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Klopt Leonie!

      Beantwoorden
  4. Trudy says:
    1 jaar geleden

    Net wat je zegt schandalig lekker. Leuk vanavond op een schaal bij de Mol.
    Of kijk je niet?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Zeker volg ik dat 😀 😀

      Beantwoorden
  5. Bianca Van Den boogaard says:
    1 jaar geleden

    Bakken, net nu alle hamsteraars door de appie zijn gegaan, is een uitdaging 🤣
    Geen lichte basterdsuiker meer te krijgen, ik ga de uitdaging aan met witte basterd suiker. Zal vast net zo lekker smaken 😋

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Haha ohjee, wat een chaos he. Ik denk dat het ook wel kan met witte, misschien met een klein beetje donkerbruine basterdsuiker in de mix nog beter 😉

      Beantwoorden
  6. Rachel Kromdijk says:
    1 jaar geleden

    Dit recept heb ik eventjes opgeslagen, wat ziet dit er lekker uit zeg!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Het is ook écht zo lekker! Benieuwd wat je ervan vindt 🙂

      Beantwoorden
  7. Sandra Essers says:
    1 jaar geleden

    Ook deze weer voortreffelijk!!

    Wederom fan van een van je recepten😍

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Yay, leuk 😀

      Beantwoorden
  8. Nadine says:
    1 jaar geleden

    Hij gaat straks de oven in alleen vergeten te wachten tot de boter helemaal koud is als de eieren er bij gaan. Beslag smaakt wel goed.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Zolang je geen stukjes gekookt ei in je beslag hebt, zit je goed 😉

      Beantwoorden
  9. Anita says:
    1 jaar geleden

    Prima gelukt, w en wat is deze lekker !!!

    Beantwoorden
  10. Naomi says:
    1 jaar geleden

    Hij ligt nu af te koelen! Ik kan niet wachten om hem te proeven! Aargg wat duurt dat dan lang

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Hahaha eetsmakelijk!

      Beantwoorden
  11. CARLA says:
    1 jaar geleden

    Net gemaakt. Was de speculoos pasta vergeten, haha, maar heb deze tijdens het bakken nog kunnen toevoegen. Oef! Superlekker! 😛

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Hahaha goed gered!

      Beantwoorden
  12. Ingrid says:
    1 jaar geleden

    Ik wil ze het weekend gaan bakken, maar ik heb een heteluchtoven. Maakt dit uit? En hoeveel graden moet die dan en hoelang?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      In een heteluchtoven moet enkel de temperatuur 10-20% lager.

      Beantwoorden
    • Iris says:
      11 maanden geleden

      Hoi Laura,

      Ik heb ze laatst gemaakt, superlekker! Hoewel iedereen bij ons thuis van fudgy-blondies houdt (schijnbaar), vind ik dat zelf íetsjes minder lekker. Heb je misschien ook een tip om ze een tikkeltje luchtiger te maken? De korstjes vond ik dan weer erg lekker!

      Alvast bedankt 😊

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        11 maanden geleden

        blondies luchtig krijgen gaat het niet worden vrees is. dan is er echt een andere samenstelling van ingrediënten nodig.

        Beantwoorden
  13. Mandy Fischer says:
    12 maanden geleden

    De blondie aan het maken, een gedeelte van het beslag zit in m’n buik haha! Heerlijk.. nog paar minuutjes wachten en dan is hij klaar! Ben heel benieuwd!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Geniet van wat er nog over is 😉

      Beantwoorden
  14. Anna says:
    12 maanden geleden

    Ik heb het recept omgerekend en gebruik een vorm van 25×30 cm. Is de bereidingstijd dan ook langer? Het beslag is wel even ‘hoog’ als met minder beslag en een kleinere vorm

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      12 maanden geleden

      Dat veranderd inderdaad: https://www.laurasbakery.nl/temperatuur-baktijd-aanpassen-bij-ander-formaat-bakvorm/

      Beantwoorden
  15. Tara says:
    11 maanden geleden

    Zojuist de blondies gemaakt, maar de speculoosjes bovenop zijn iets verbrand. Hoe kan ik dit het beste voorkomen de volgende keer?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      11 maanden geleden

      Je zou als de speculaasjes donker beginnen te worden de vorm kunnen afdekken met aluminiumfolie. Dan gaart hij wel verder, maar kleurt niet nog meer door.

      Beantwoorden
  16. Daphne van Gestel says:
    11 maanden geleden

    Kan ik dit recept ook maken in een ovenschaal? En heb ik dan dezelfde baktijd nodig of veranderd die?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Nee hoor, dat kan prima. Zolang de ovenschaal dezelfde grootte is als in dit recept. Soms warmt een ovenschaal iets langzamer op en heb je wellicht enkele minuten langere oventijd nodig.

      Beantwoorden
  17. Lilian says:
    4 maanden geleden

    Hi Laura,

    Ik wil dit recept graag maken maar dan met bastognekoek ipv speculoos. Ik neem aan dat ik de koekjes gewoon kan vervangen, maar wat doe ik met de speculoos pasta. Waar kan ik deze door vervangen? Of is vervangen niet persee nodig?

    Groetjes, Lilian

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Ik zou de speculoospasta niet weglaten, dat maakte ze zo lekker juist! De koekjes kun je prima vervangen zoals je zegt.

      Beantwoorden
  18. Karin says:
    2 maanden geleden

    Oh Laura, waarom zijn al je recepten zo onweerstaanbaar lekker! Wat een heerlijke smeuïge blondie is dit. Zeker een blijvertje in mijn “assortiment”.

    Beantwoorden
  19. Nathalie says:
    1 maand geleden

    Beste Laura,

    Kun je de bruin basterdsuiker ook vervangen door witte? Ik heb geen bruine in huis.

    Dankje.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Dat moet op zich wel kunnen.

      Beantwoorden
  20. Megan says:
    1 maand geleden

    Hey Laura,

    Vandaag dit recept gemaakt, vroeg me alleen 1 ding af.. Moet de suiker helemaal zijn opgelost, zoals suiker smelt in koffie bijvoorbeeld?
    Want ik heb de boter en suiker erg lang gemixed maar er bleven suikerkristalletjes inzitten.

    Help me out! Haha

    Groetjes Megan.

    Beantwoorden
  21. Maxime says:
    4 weken geleden

    Ik zou graag witte chocolade willen toevoegen hoeveel gr suiker moet ik dan gebruiken? Kan ik al het suiker weglaten?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 weken geleden

      Dat heb ik helaas ook niet getest!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Bossche bollen, heerlijk vind ik deze zoete specialiteit uit het Zuiden van het land. Ze lijken voor sommigen misschien op moorkoppen, maar het grote verschil is dat Bossche bollen geen toefje slagroom bovenop hebben. Dat hebben de moorkoppen dan weer wel, met extra chocolaatje of een stukje fruit. Heb jij al wel eens een Bossche bol op?⁠
⁠
Vanaf vandaag kun je ze zelf thuis bakken met het recept op het blog, link in mijn profiel> @laurasbakery.⁠
⁠
#bosschebollen #soezen #denbosch #nederlandsespecialiteiten #bosschebol
  • HIEP HIEP HOERA! Laura @laurasbakery.⁠⁠ ⁠⁠ #jarig #hiephiephoera #confettti #sprinkles #taart' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/176614532_799255157637408_7272784303844075783_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=jdHXzdUzjT4AX9YHXlO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4850c7d273d42019f8d85f06c5ed9147&oe=60A5773B' title='HIEP HIEP HOERA! Laura's Bakery bestaat vandaag 11 jaar! 😱 Ik doe vandaag daarom een extra dansje in de keuken en ik denk terug aan alle bijzondere Laura's Bakery momenten van het afgelopen jaar en dat zijn er nogal wat. Neem bijvoorbeeld bovenstaande hilarische fotoshoot ter ere van het 10-jarig bestaan, het succes van Het Kinderbakboek dat nog geen jaar geleden uitkwam, Het Receptenboek dat inmiddels al bij velen in de keuken ligt en een heel gaaf geheim project waar ik jullie begin mei alles over kan vertellen! En als ik dan bedenk welke leuke dingen er allemaal nog meer gaan komen dit jaar.. Ik kan niet wachten!⁠⁠ ⁠⁠ Deze gezellige confetti taart maakte ik vorig jaar alweer ter ere van het tienjarig bestaan! Het recept staat dus alweer even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠ ⁠⁠ #jarig #hiephiephoera #confettti #sprinkles #taart'>
  • NIEUW! Vandaag starten we met een nieuwe themaweek, namelijk Hollandse lekkernijen. Om te beginnen deel ik met jullie 10 heerlijke recepten van échte Hollandse baksels. Met onder andere deze stroopkoeken, maar ook boterkoek, rijstevlaai en meer. ⁠
⁠
Je leest het artikel via link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#hollandselekkernijen #hollandsebaksels #stroopkoeken #boterkoek #appeltaart
  • THEMAWEEK! Yaaay morgen begint er weer een heerlijke themaweek op Laura @laurasbakery #koekjes #friesedumkes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/175093113_152586510114402_214433561412396332_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=hEQQOA8bZp0AX9LRsBq&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=f61e330efc22a8186cea78ad17beaaef&oe=60A76E41' title='THEMAWEEK! Yaaay morgen begint er weer een heerlijke themaweek op Laura's Bakery, ik heb er helemaal zin in. Het is dat deze Friese dumkes al een paar jaar online staan, anders waren ze zeker in deze week online gekomen. Wie raad wat het thema zal zijn? 😁⁠ ⁠ Als je al aan de slag wilt met dit recept, dan vind je het gewoon op het blog via de zoekbalk. Link in mijn profiel > @laurasbakery #koekjes #friesedumkes'>
  • OPROEP! Ik ben op zoek naar jullie allermooiste ingevulde pagina
  • NIEUW! Kitkat chocolade fudge, je kunt je er vast wel iets bij voorstellen hoe ongelofelijk lekker dit is. Je hebt er maar vier verschillende ingrediënten voor nodig en het is gevaarlijk snel gemaakt 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakken #chocoladefudge #kitkat #kitkatfudge #chocolade

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Spinazie-ricotta broodjes

Favoriete broodrecepten

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Bossche bol

21 april 2021
Aardbeien kwarktaart met mascarpone crème

Hollands gebak: 10 klassiekers

20 april 2021
Kitkat chocolade fudge

Kitkat chocolade fudge

17 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bossche bol

door Laura Kieft-21 april 2021-8

Toen we een tijd geleden een soezen bakdag op het programma hadden staan moest er natuurlijk ook een Bossche bol worden gemaakt. Even heel kort door de bocht: dat is een grote soes, gevuld met...

Hollands gebak: 10 klassiekers

door Laura Kieft-20 april 2021-1

Deze week staat Laura’s Bakery geheel in het teken van Hollands gebak. Terwijl ik de afgelopen periode bezig was met nieuwe recepten voor deze week, kwam ik erachter dat er ook al heel veel leuke...

Kitkat chocolade fudge

door Laura Kieft-17 april 2021-5

Chocolade fudge is één van de meest makkelijke recepten om te maken, maar toch kreeg ik het voor elkaar dat ik dit recept opnieuw moest maken. En wel om deze reden: ik had de eerste keer...

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft-14 april 2021-6

Zoals je inmiddels misschien wel weet koop ik alleen maar bananen om later iets mee te bakken. De laatste tros bananen die na een week rijp genoeg was om mee aan te bak te gaan...

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft-12 april 2021-0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura’s Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan! Een leuke online groep waarin iedereen zijn of haar baksels kan delen. Daarmee wil ik graag iedereen...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-10

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-7

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan