Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Soorten suikers om mee te bakken

Lian van Rensdoor Lian van Rens
04 juni 2017
in Handige Baktips, ingrediënten, suiker
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Door Lian – Als het aankomt op suiker dan heb je behoorlijk wat keus. Ik spreek dan nog niet eens over de verschillende ongeraffineerde suikers of suikervervangers. Nee, in dit artikel ga ik mij bezighouden met geraffineerde suikers, voor sommigen de ‘slechte’ suikers, maar voor ons de verschillende soorten suikers om mee te bakken. Waar gebruik je welke suiker voor en wat is nou het verschil tussen basterdsuiker en kristalsuiker. Ik zal proberen op zo veel mogelijk van deze vragen een antwoord te geven. 

Kristalsuiker

Staat er suiker in een recept dan bedoelen ze daar meestal kristalsuiker of tafelsuiker mee. Dit is gewone witte suiker die iedereen wel in huis heeft. Wel heb je de mogelijkheid om gewone kristalsuiker te kopen of fijne kristalsuiker. Voor het bakken raad ik je aan altijd fijne kristalsuiker te kiezen. De gewone kristalsuiker is vrij grof waardoor je het risico loopt de suikerkorrels terug te vinden in je baksel. Bewaar de normale kristalsuiker voor in de koffie of thee en koop fijne kristalsuiker om mee te bakken.

Basterdsuiker

Over basterdsuiker heeft Laura zelf recentelijk nog een artikel geschreven. Je vindt het artikel terug door hier te klikken. Basterdsuiker maakt baksels vaak net wat smeuïger, omdat de suiker een toevoeging van karamel en/of stroop heeft. Wil je dus een iets ‘zachtere’ of ‘vochtigere’ cake, dan kun je de kristalsuiker vervangen door basterdsuiker.

Witte doet het goed in een vanillecake, lichtbruine is lekker in een cake waar je iets meer karamelsmaak aan wilt geven zoals een appel-kaneelcake en de donkerbruine past het beste in chocoladecakes en brownies.

Poedersuiker

Poedersuiker is in principe heel erg fijn gemalen suiker. Het is zo fijn dat het een poeder is. Vaak zit er ook nog een anti-klontmiddel in de suiker, oftewel een bepaalde zetmeel zodat de poeder ook echt poederig blijft. Poedersuiker gebruik je voor je baksels voornamelijk als ingrediënt in frostings zoals botercrème en cream cheese frosting. Daarnaast maak je bijna ieder baksel sprookjesachtig mooi met een laagje poedersuiker.

Rietsuiker

Rietsuiker is in principe gelijk aan kristalsuiker en dan voornamelijk de grove variant. Aan de rietsuiker in Nederlander is een melasse toegevoegd waardoor die een lichtbruine kleur heeft. Verder is het gewoon suiker zoals kristalsuiker. Omdat het grof van structuur is zoals gewone kristalsuiker gebruik ik het liever niet in een baksel om bovengenoemde reden. Rietsuiker is lekker om over het deeg of beslag heen te strooien zodat je een extra krokant laagje krijgt, bijvoorbeeld zoals bij deze aardbeiencake.

Vanillesuiker

Ook over vanillesuiker heeft Laura al iets geschreven. Je leest het in dit artikel. Vanillesuiker gebruik je als aroma of smaakmaker in een baksel. Als je 10 gram vanillesuiker toevoegt kun je in principe 10 gram minder suiker gebruiken, vooral als je ervoor kiest om vanille extract te vervangen met vanillesuiker. Het is namelijk suiker met een smaakje.

Kaneelsuiker

Kaneelsuiker kun je kant-en-klaar kopen en ik gebruik het vaak net zoals rietsuiker, als laagje over een baksel net voordat het de oven in gaat. Eigenlijk is kaneelsuiker net zoals vanillesuiker gewoon suiker met een smaakje. Aan de fijne kristalsuiker is kaneel toegevoegd. Je kunt het dus ook heel makkelijk zelf maken door kaneel en fijne kristalsuiker te mengen, op die manier kun je ook zelf bepalen hoe sterk je de kaneelsmaak wilt hebben.

Geleisuiker

Geleisuiker is geen suiker om mee te bakken, maar kan wel een onderdeel zijn van een ingrediënt in je baksel. Met behulp van geleisuiker maak je namelijk heel eenvoudig jam en dat gebruik je dan weer in je baksel. Wil je dus je eigen jam maken dan kun je het jezelf makkelijk maken met geleisuiker.

Hopelijk ben je iets wijzer geworden over de verschillende soorten suikers om mee te bakken. Als je fijne kristalsuiker in huis hebt, kom je in ieder geval al een heel eind en ben je altijd klaar om aan de bak te gaan.

Mocht je nog vragen hebben over bovengenoemde suikers dan kun je hieronder een reactie achterlaten.

Vorige post

Volgende post

Bbq hot dog New York stijl
Zelf wafels maken

Related Posts

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft
15 januari 2021
15

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar...

Bakken met havermout w

Bakken met havermout

door Laura Kieft
04 januari 2021
14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
9

Ik...

Lian van Rens

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Reacties 19

  1. Madeleine says:
    4 jaar geleden

    Dat je geleidelijker kunt gebruiken om jam te maken is duidelijk, maar wat is het precies? Waarom kun je er niet mee bakken cq bv in de koffie doen? Is er iets aan toegevoegd?

    Beantwoorden
  2. Madeleine says:
    4 jaar geleden

    Ik bedoel natuurlijk geleisuiker!

    Beantwoorden
  3. Cynthia says:
    4 jaar geleden

    Kan je misschien de Amerikaanse namen toevoegen aan de beschrijvingen? Ik bak wel eens Amerikaanse recepten maar weet niet altijd precies welke suiker ze nu bedoelen. Klopt het dat ze daar geen bastaard suiker hebben? Bedoelen ze met caster sugar dan rietsuiker?

    Beantwoorden
    • Esther says:
      4 maanden geleden

      Hoi Cynthia,

      Hieronder een lijstje met Amerikaanse en Nederlandse namen:
      Granulated sugar = kristalsuiker/tafelsuiker
      Caster sugar = fijne kristalsuiker
      Icing sugar = poedersuiker
      Cane sugar = rietsuiker
      Brown sugar en light brown sugar = donkere basterdsuiker en lichtbruine basterdsuiker
      Ergens las ik dat brown sugar en light brown sugar niet hetzelfde zijn als de Nederlandse basterdsuiker, dus daar ben ik niet helemaal zeker van. In mijn ervaring (zowel in Nederland als in Australië en Nieuw-Zeeland) werkt het prima om ze met elkaar te vervangen.
      Ik hoop dat dit je helpt. Veel bakplezier!

      Groetjes,
      Esther

      Beantwoorden
  4. Michiel says:
    3 jaar geleden

    Kaneelsuiker maak ik altijd zelf door op iedere 20 gram suiker 1 theelepel kaneelpoeder toe te voegen. Lekker om de appelstukjes voor een appeltaart vervolgens mee te mengen. Het lijkt misschien veel kaneel in verhouding maar in een taart (of ander baksel) mag best sterke kaneelsuiker, anders proef je na het bakken niets meer van de kaneel.

    Beantwoorden
  5. Deborah says:
    3 jaar geleden

    Kan je fijne kristalsuiker vervangen door poedersuiker/bloemsuiker in de bereiding van chocomousse? En zoja wat is de verhouding dan van poedersuiker/bloemsuiker tegenover fijne kristalsuiker? Groetjes

    Beantwoorden
  6. Helena says:
    1 jaar geleden

    Hallo ik wil graag spiraal koekjes maken . Kan ik normal suiker vervangen met bastard suiker. Gaat dat samen met vanilla extract ? Ik kleur de deeg ook rood 😀

    Graag help

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Die soorten suikers zou ik niet vervangen nee. Gaat zeker samen met vanille extract.

      Beantwoorden
  7. Pingback: Rozijnenbol – Robèrt Van Beckhoven | Broodbakken – ijs bereiden
  8. Viola says:
    9 maanden geleden

    Kan je elke soort suiker op een koekje strooien voordat je hem gaat bakken? En moet je dan bv eerst ei over het koekje heen smeren?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Elke soort suiker heeft weer een ander effect. Meestal hoef je koekjes niet af te smeren met ei.

      Beantwoorden
  9. Caroline Maas says:
    4 weken geleden

    Hoi Laura, goed artikel, dank je wel!

    Ik heb een vraagje. Ik woon in Spanje en hier kan ik niet aan basterdsuiker komen (ik kan het hooguit in een NL winkel kopen, maar dan betaal je ook de hoofdprijs). In baksel als koekjes, kan ik daar de basterdsuiker gewoon vervangen door kristalsuiker? En zo ja, is dat dan 1 op 1? Alvast heel hartelijk bedankt voor je moeite!

    Warme groet,
    Caroline Maas

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 weken geleden

      Hi Caroline, dat kan maar het resultaat wordt dan wel anders. Ik raad het dus niet aan. Hier lees je er wat meer over: https://www.laurasbakery.nl/wat-is-basterdsuiker/. Groetjes, Laura

      Beantwoorden
  10. Anja Verhoeven says:
    8 uur geleden

    hallo Laura,
    kan ik voor de angel cake de kristalsuiker ook vervangen met witte basterd suiker?
    groetjes,
    Anja

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 uur geleden

      Dat zou ik niet doen eigenlijk.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ea1c9a7e9293af30298ea2c5008553c1&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=GfB1eDNV5X4AX-SBAIp&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4d13c680e7ba0513e23afdc030c78b4a&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Recept Royal Icing

Lemon Curd

Basisrecept vanillecake

Carpaccio wraps

Volgende Post
Zelf wafels maken

Zelf wafels maken

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

10 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bieten carpaccio

door Laura Kieft-21 december 2020-0

Ik ben dol op carpaccio, maar vorig jaar voor het kerstdiner wilde ik graag een vegetarisch voorgerecht serveren aangezien het hoofdgerecht met de mini beef wellington al genoeg vlees bevatte. Uiteindelijk viel de keuze op...

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft-20 december 2020-5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te maken. Wat bizar, de tijd vliegt! Inmiddels is het boek al sinds juni te koop en zijn...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft-20 december 2020-8

Deze citroen-maanzaad wafels met lemon curd zijn een echt feestontbijt, dat kan ik je alvast beloven. Citroen-maanzaad is natuurlijk een klassieke combinatie. Ik heb er al meerdere lekkere recepten mee online staan, zoals shortbread koekjes...

Candy cane kersttaart (zebra taart)

door Laura Kieft-19 december 2020-5

Voor de kersttaart die ik dit jaar wilde maken ben ik wel tien keer veranderd van idee. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door mijn eigen zebra taart. Het recept is anders, maar het principe om die...

Risotto bitterballen met mozzarella – arancini

door Laura Kieft-18 december 2020-4

Mocht de frituur aangaan een dezer dagen: probeer dan deze risotto bitterballen met mozzarella uit! Of arancini, dat klinkt wat chiquer. Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om de smaak en dat zit bij deze...

Kerstboom M&M koekjes

door Laura Kieft-17 december 2020-3

Koekjes bakken en decoreren, daar maak je mij erg blij mee. Ik kan dagen achter elkaar lopen pielen om koekjes te decoreren met royal icing, hoe kleiner de details hoe beter. Maar ook snelle gedecoreerde...

Printable: kerstlampjes vlaggenlijn

door Laura Kieft-16 december 2020-0

Wat ben ik blij dat jullie zo enthousiast worden van alle printables dit jaar! Het Kinderbakboek is er bijvoorbeeld gekomen naar aanleiding van de eerste twee recept printables, maar inmiddels hebben we allerlei verschillende printables...

Feestelijke dame blanche

door Laura Kieft-15 december 2020-1

Als we vroeger met het gezin uit eten gingen, koos ik weleens voor een dame blanche als toetje. Heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus, heel veel chocoladesaus als het aan mij lag haha. Voor de kerstdagen besloot...

Mini beef wellington

door Laura Kieft-14 december 2020-2

Vorig jaar maakte ik naast de zoete aardappelgratin ook zelf mini beef wellington. Zo had iedereen zijn eigen portie op het bord liggen. Ik had ze zelfs gedecoreerd met kerststerren, want ook bij hartige dingen...

Red velvet poffertjes

door Laura Kieft-13 december 2020-6

Alweer bijna drie jaar geleden bakte ik voor het eerst zelf poffertjes voor het blog. Ontzettend lekker vind ik dat. Daarom bedacht ik voor deze advent een extra feestelijke twist op dit recept: red velvet...

Karamel-stoofperen kerstdessert

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Ik kook al sinds ik uit huis ging met mijn BK kookpannenset en kook nog bijna dagelijks met die pannen, ook voor het kerstdiner. Vandaag wil ik jullie inspireren met een overheerlijk dessert waar je...

Kerstboom laagjestaart

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Groots uitpakken met een kersttaart, maar niet al te ingewikkeld willen doen? Probeer dan deze kerstboom laagjestaart! Ziet er spectaculair uit, maar is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Je bakt 1...

Brie-pecan bladerdeeghapjes

door Laura Kieft-11 december 2020-0

Weer een heerlijk borrelhapje in kerstsferen uit Het Borrelhapjes Bakboek. Heb ik gelijk een goede cadeautip: staan mijn bakboeken al op jouw verlanglijstje voor de kerstdagen? Je kunt nu in ieder geval alvast aan de...

donut balletjes met dulce de leche

door Laura Kieft-10 december 2020-5

Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de...

Printable: gingerbread koekjes recept

door Laura Kieft-09 december 2020-1

Op social media heb ik gezien dat Sinterklaas Het Kinderbakboek aan heel veel lieve kinderen cadeau heeft gedaan, zó leuk! Nu kunnen jullie met die recepten nog genoeg bakdagen vullen, maar ik snap ook dat...

Chocolade-kersen tulbandjes

door Laura Kieft-08 december 2020-28

Als pietje precies heb ik het liefst altijd alles zelf in de hand. Maar voor deze chocolade-kersen tulbandjes maakte ik een uitzondering. Soort van dan, want ik bedacht ze nog wel zelf. Voor weer een...

zoete aardappelgratin

door Laura Kieft-07 december 2020-2

Een aardappelgratin vind ik echt een typisch kerstgerecht. Mijn ‘basis’ aardappelgratin wordt door jullie dan ook al jaren ontzettend vaak gemaakt met de feestdagen. Ik vond het tijd voor een variatie en bedacht deze zoete...

Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

door Laura Kieft-06 december 2020-8

Zoals jullie weten bestaat Laura’s Bakery inmiddels 10 jaar en in die tijd is het blog enorm gegroeid. Inmiddels staan er al 2000 recepten online die maandelijks door een miljoen thuisbakkers worden bekeken (en gemaakt),...

Bananenbrood wentelteefjes

door Laura Kieft-06 december 2020-0

Deze combinatie zat al zó lang in mijn hoofd en nu is het er eindelijk van gekomen dat ik het voor jullie (en mezelf 😉) heb uitgeprobeerd. Bananenbrood wentelteefjes! Erg lekker kan ik alvast verklappen....

Cranberry-sinaasappel yoghurtcake

door Laura Kieft-05 december 2020-22

Ik ben gek op klassieke cakes, maar cakes op basis van yoghurt of kwark vind ik ook fantastisch. De basis maak je hiermee net even wat lichter en frisser. In dit geval voor deze cranberry-sinaasappel...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan