Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Snoeptaart

Laura Kieftdoor Laura Kieft
18 september 2020
in Cakes, Taarten, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Hiep hiep hoera! Vandaag mag ik 30 kaarsjes uitblazen! Ter ere van die gelegenheid maakte ik deze veel te leuke snoeptaart, een idee dat ik al jaren in mijn hoofd heb zitten. Ik heb er wat van mijn favoriete snoepjes van vroeger in verwerkt: Manna’s (ik at ze op kleur), zure matten, vruchtenhartjes en perzikjes. Ze zijn overigens nog steeds allemaal favoriet hier. De lolly’s bovenop waren (en zijn) qua smaak bij niet per se favoriet, maar ik vind ze altijd zo ontzettend mooi. Die moesten dus ook op mijn snoeptaart.

Ik heb voor mijn snoeptaart de gratis verjaardagstaart printables gebruikt die eerder deze week online kwamen. Vandaag staat deze taart trouwens niet voor mijn neus. Ik heb mezelf vandaag vrij gegeven en ga lekker tompoucen halen bij de bakker voor mij en mijn familie die vanavond op bezoek komt. Daar heb ik al weken zin in, dus vandaag is het zo ver.

Recept afdrukken

Snoeptaart

Voor mijn eigen verjaardagstaart trok ik sprinkles en mijn favoriete snoepjes tevoorschijn om er deze snoeptaart van te maken.
Porties: 10 personen
voor een 15 cm taart

Ingrediënten

  • 250 gram ongezouten roomboter
  • 250 gram fijne kristalsuiker
  • 5 eieren (M)
  • 2 tl vanille-extract
  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • 50 gram sprinkles naar keuze

Vulling + decoratie

  • 1 portie botercrème
  • 50 gram sprinkles naar keuze
  • snoepjes naar keuze (ik gebruikte lolly's, zure matten, manna's, vruchtenhartjes, spekjes en perzikjes)

Instructies

  • Zorg dat je de botercrème van tevoren al hebt gemaakt, dat is wel zo handig. Of in ieder geval het 'papje' voor de basis zodat dat goed kan afkoelen.
  • Voor de cake klop je boter en suiker romig in een kom. Voeg de eieren een voor een toe, voeg de volgende pas toe als de voorgaande helemaal is opgenomen. Giet ook het vanille-extract erbij.
  • Voeg het zelfrijzend bakmeel toe en mix op een lage snelheid tot het helemaal is opgenomen. Langer mixen is niet nodig.
  • Strooi de sprinkles bij het beslag en spatel ze er gelijkmatig doorheen.
  • Bak de cake in 3 afzonderlijke lagen, hier behaal je betere resultaten mee dan wanneer je het als één grote cake bakt. Als je drie losse bakpannen hebt kun je ze tegelijkertijd bakken, anders bak je ze kort na elkaar.
  • Vet de bakvormen in en leg een bakpapiertje op de bodem van de vorm. Verdeel het beslag gelijkmatig over de cakevormen en gebruik een spatel om het gelijkmatig in de vorm te verdelen.
  • Bak de cakes in 25-30 minuten op 160 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.
  • Laat de cakes een paar minuten afkoelen in de bakvorm voordat je ze op een rooster stort, laat ze hier volledig afkoelen.

Taart afmaken

  • Wanneer de cakes volledig zijn afgekoeld kun je de taart afmaken. Als de botercrème nog niet af was, doe je dat nu. Mix ook de sprinkles door de crème heen.
  • Leg de eerste plak cake op een bord of standaard. Schep wat botercrème op de plak cake , spreid gelijkmatig uit en leg de volgende cakelaag erop. Doe hetzelfde met de botercrème en leg de laatste plak cake bovenop de taart, zorg dat je de onderkant van de laatste cake naar boven doet zodat je een mooie platte bovenkant van de taart krijgt.
  • De resterende botercrème gebruik je om de taart rondom af te smeren. Je zult waarschijnlijk wel iets overhouden, maar dat is niet erg. Zie het linkje bij de tips voor meer informatie over het glad afsmeren van een taart.
  • Nu is het tijd om de taart verder te versieren! Ik zette er eerst de vlaggenlijn in, gevolgd door de lolly's. Het is bij dit soort taarten het handigst om te beginnen met de grote dingen.
  • Daarna kun je de zure matten rondom tegen de zijkant plakken. Knip het uitstekende stukje van de matten af. Gebruik de overige snoepjes om de taart bovenop en aan de zijkanten te versieren.

Tips

  • Lees hier meer over met welke sprinkles je kunt bakken.
  • Lees hier alles over het strak afsmeren van een taart.
Bewaren

Liefst op een koele plek buiten de koeling, hier blijft hij zo’n 3-4 dagen goed, verpak hem wel goed. Dit kan in folie, in een taartdoos of onder een grote stolp.

Vorige post

Volgende post

Appel-kaneel cobbler
Mijn favoriete verjaardagstaarten

Related Posts

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft
13 februari 2021
14

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 29

  1. Lisa says:
    5 maanden geleden

    Gefeliciteerd! O manna, dat dat nog bestaat. Het is een toffe vrolijke taart geworden.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Thanks!

      Beantwoorden
  2. Tessa says:
    5 maanden geleden

    Gefeliciteerd, wat een leuke taart!! Als kind droomde ik van dit soort taarten, liefst met 100 verschillende snoepjes en ook nog een wolk suikerspin bovenop. Maar deze bescheiden versie lijkt me, nu dat ik (in theorie) “volwassen” ben, ook helemaal niet gek!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Haha maak het vooral zo gek met snoepjes zoals je zelf wilt 😉

      Beantwoorden
  3. Dieuwertje says:
    5 maanden geleden

    Van harte proficiat met je verjaardag!
    Dat je nog maar vele jaren, in goede gezondheid mag blijven bakken 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Thanks!

      Beantwoorden
  4. Harriet says:
    5 maanden geleden

    Gefeliciteerd en een gezellige dag vandaag!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  5. Yvonne says:
    5 maanden geleden

    Ha Laura,
    Van harte gefeliciteerd!
    Hopelijk heb je genoten van je vrije, zonnige verjaardag!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Dankjewel, ik ben er volle bak van aan het genieten!

      Beantwoorden
  6. Merel says:
    5 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Wij kregen vroeger bij een goed rapport altijd ‘snoepjestaart’, dat was vanillecake met banketbakkersroom, marsepein (de goede, van de bakker!) en heel veel verschillende snoepjes er bovenop die we dan met suikerlijm vastplakten. Oh wat heb ik daar nu een trek in.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Oei dat klinkt zálig!

      Beantwoorden
  7. Ciska says:
    5 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Welke maat bakvorm heb je gebruikt?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      15 cm (staat boven het recept).

      Beantwoorden
  8. Trudy says:
    5 maanden geleden

    Mega leuk, smaakt naar lekker veel!

    Beantwoorden
  9. Wilma says:
    5 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Echt een feestelijke taart. Ik had vroeger van die gele ruitjes die kreeg ik toen ik nog heel klein bij mijn vader op de fiets zat. Af en toe kan je ze nog vinden bij de Lidl bv.

    Beantwoorden
  10. Floor says:
    5 maanden geleden

    Hi Laura,
    hardstikke gefeliciteerd nog! Ik vind zo een hoge taart altijd heel mooi maar ik heb zelf nog geen geschikte bakvorm. Zou je misschien willen vertellen welke bakvorm jij hier voor hebt gebruikt?(afmetingen en merk)
    Alvast super bedankt!

    Groetjes,
    Floortje.

    Beantwoorden
    • Janine says:
      4 maanden geleden

      Ooh ja en ik wil de taart in een keer bakken niet in drie keer kan dat ook?

      Gr Janine

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        4 maanden geleden

        Dat raad ik niet aan, de cake rijst dan minder goed en de baktijd is dan ook compleet anders.

        Beantwoorden
    • Cato says:
      3 maanden geleden

      hi floor,

      15 cm afmeting
      en je kan eigenlijk heel veel soorten taartvormen gebruiken wat je fijn vind.

      Beantwoorden
  11. Floortje says:
    5 maanden geleden

    Hi ben ik weer haha,
    had de tekst niet goed gelezen, oeps. Je hebt de taart in drie lagen gebakken. Laat m’n vraag dus maar zitten!

    Beantwoorden
  12. Lisa says:
    4 maanden geleden

    Nog gefeliciteerd ik ben een beetje laat en een super lekkere taart😋😋

    Beantwoorden
  13. Janine says:
    4 maanden geleden

    Hey laura

    Een vraagje ik wil een vorm van 20 cm gebruiken. Nu heb ik op de site het recept omgerekend maar krijg 444.4444444 te zien moet ik gewoon 444 voor de komma aanhouden en wat kan ik het beste qua baktijd en temp aanhouden?

    Gr Janine

    Beantwoorden
    • Janine says:
      4 maanden geleden

      Ooh ja en ik wil de taart in een keer bakken kan dat ook?

      Gr Janine

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        4 maanden geleden

        Dat raad ik niet aan, de cake rijst dan minder goed en de baktijd is dan ook compleet anders.

        Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Ja hoor dat is prima om aan te houden. De baktijd kan ik helaas ook niet zo inschatten, wel dezelfde temperatuur aanhouden.

      Beantwoorden
  14. Janine says:
    4 maanden geleden

    Dank je wel laura. Ik ga het in 3 keer proberen te bakken.

    Gr Janine

    Beantwoorden
  15. Shavi says:
    3 maanden geleden

    Wat voor cakevormen gebruik je hiervoor en waar kan ik deze kopen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      15 cm bakvormen (staat boven het recept) en bij vele online kookwinkels.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=fRaAI0EhsEMAX_Wlp-Y&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=09134166b163fe564b53d1aa60a9e549&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Banketbakkersroom

Yoghurt pancakes

Lemon Curd

Recept Royal Icing

Volgende Post
Confetti taart

Mijn favoriete verjaardagstaarten

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

Deconstructed lemon meringue pie dessert

door Laura Kieft-22 december 2020-4

Alweer heel wat jaren geleden at ik voor het eerst een deconstructed taart dessert, een appeltaart om specifiek te zijn. Een ‘deconstructed’ taart houdt simpelweg in dat je alle onderdelen van een taart los serveert...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft-21 december 2020-0

Ik ben dol op carpaccio, maar vorig jaar voor het kerstdiner wilde ik graag een vegetarisch voorgerecht serveren aangezien het hoofdgerecht met de mini beef wellington al genoeg vlees bevatte. Uiteindelijk viel de keuze op...

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft-20 december 2020-5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te maken. Wat bizar, de tijd vliegt! Inmiddels is het boek al sinds juni te koop en zijn...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft-20 december 2020-8

Deze citroen-maanzaad wafels met lemon curd zijn een echt feestontbijt, dat kan ik je alvast beloven. Citroen-maanzaad is natuurlijk een klassieke combinatie. Ik heb er al meerdere lekkere recepten mee online staan, zoals shortbread koekjes...

Candy cane kersttaart (zebra taart)

door Laura Kieft-19 december 2020-5

Voor de kersttaart die ik dit jaar wilde maken ben ik wel tien keer veranderd van idee. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door mijn eigen zebra taart. Het recept is anders, maar het principe om die...

Risotto bitterballen met mozzarella – arancini

door Laura Kieft-18 december 2020-4

Mocht de frituur aangaan een dezer dagen: probeer dan deze risotto bitterballen met mozzarella uit! Of arancini, dat klinkt wat chiquer. Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om de smaak en dat zit bij deze...

Kerstboom M&M koekjes

door Laura Kieft-17 december 2020-3

Koekjes bakken en decoreren, daar maak je mij erg blij mee. Ik kan dagen achter elkaar lopen pielen om koekjes te decoreren met royal icing, hoe kleiner de details hoe beter. Maar ook snelle gedecoreerde...

Printable: kerstlampjes vlaggenlijn

door Laura Kieft-16 december 2020-0

Wat ben ik blij dat jullie zo enthousiast worden van alle printables dit jaar! Het Kinderbakboek is er bijvoorbeeld gekomen naar aanleiding van de eerste twee recept printables, maar inmiddels hebben we allerlei verschillende printables...

Feestelijke dame blanche

door Laura Kieft-15 december 2020-1

Als we vroeger met het gezin uit eten gingen, koos ik weleens voor een dame blanche als toetje. Heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus, heel veel chocoladesaus als het aan mij lag haha. Voor de kerstdagen besloot...

Mini beef wellington

door Laura Kieft-14 december 2020-2

Vorig jaar maakte ik naast de zoete aardappelgratin ook zelf mini beef wellington. Zo had iedereen zijn eigen portie op het bord liggen. Ik had ze zelfs gedecoreerd met kerststerren, want ook bij hartige dingen...

Red velvet poffertjes

door Laura Kieft-13 december 2020-6

Alweer bijna drie jaar geleden bakte ik voor het eerst zelf poffertjes voor het blog. Ontzettend lekker vind ik dat. Daarom bedacht ik voor deze advent een extra feestelijke twist op dit recept: red velvet...

Karamel-stoofperen kerstdessert

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Ik kook al sinds ik uit huis ging met mijn BK kookpannenset en kook nog bijna dagelijks met die pannen, ook voor het kerstdiner. Vandaag wil ik jullie inspireren met een overheerlijk dessert waar je...

Kerstboom laagjestaart

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Groots uitpakken met een kersttaart, maar niet al te ingewikkeld willen doen? Probeer dan deze kerstboom laagjestaart! Ziet er spectaculair uit, maar is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Je bakt 1...

Brie-pecan bladerdeeghapjes

door Laura Kieft-11 december 2020-0

Weer een heerlijk borrelhapje in kerstsferen uit Het Borrelhapjes Bakboek. Heb ik gelijk een goede cadeautip: staan mijn bakboeken al op jouw verlanglijstje voor de kerstdagen? Je kunt nu in ieder geval alvast aan de...

donut balletjes met dulce de leche

door Laura Kieft-10 december 2020-5

Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de...

Printable: gingerbread koekjes recept

door Laura Kieft-09 december 2020-1

Op social media heb ik gezien dat Sinterklaas Het Kinderbakboek aan heel veel lieve kinderen cadeau heeft gedaan, zó leuk! Nu kunnen jullie met die recepten nog genoeg bakdagen vullen, maar ik snap ook dat...

Chocolade-kersen tulbandjes

door Laura Kieft-08 december 2020-28

Als pietje precies heb ik het liefst altijd alles zelf in de hand. Maar voor deze chocolade-kersen tulbandjes maakte ik een uitzondering. Soort van dan, want ik bedacht ze nog wel zelf. Voor weer een...

zoete aardappelgratin

door Laura Kieft-07 december 2020-4

Een aardappelgratin vind ik echt een typisch kerstgerecht. Mijn ‘basis’ aardappelgratin wordt door jullie dan ook al jaren ontzettend vaak gemaakt met de feestdagen. Ik vond het tijd voor een variatie en bedacht deze zoete...

Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

door Laura Kieft-06 december 2020-8

Zoals jullie weten bestaat Laura’s Bakery inmiddels 10 jaar en in die tijd is het blog enorm gegroeid. Inmiddels staan er al 2000 recepten online die maandelijks door een miljoen thuisbakkers worden bekeken (en gemaakt),...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan