Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Snelle mini pizza’s

Laura Kieftdoor Laura Kieft
15 januari 2014
in Borrelhapjes, Hartige recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

mini pizza 1a

Begin van deze maand hadden wij hier thuis een gezellig avondje met allemaal lekkere hapjes. Ik bood aan deze hapjes te maken en koos ervoor om met bladerdeeg aan de slag te gaan. Deze mini pizza’s zijn één van de lekkere hapjes die ik voor deze avond maakte. Ze zijn heel snel klaar en smaken echt fantastisch goed. Ik heb ze vrij eenvoudig belegd maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ik laat zien hoe ik ze maakte, maar varieer vooral met de dingen die jij lekker vindt. Je kunt het zelf zo ingewikkeld (en lekker!) maken als je zelf wilt.

mini pizza 2a

mini pizza 3a

Recept afdrukken

Snelle mini pizza's

Snelle mini pizza's voor een gezellig avondje met vrienden of bij een leuke film. Na een half uur heb je ze al op tafel staan.
Porties: 12 mini pizza's

Ingrediënten

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • Paar plakjes cervelaat
  • Geraspte kaas
  • Cherry tomaatjes
  • Italiaanse kruiden
  • Geklutst eitje

Instructies

  • Snij de plakjes bladerdeeg in vier vierkantjes. Leg deze op de bakplaat en prik er met een vork gaatjes in. Smeer de plakjes bladerdeeg in met het opgeklopte eitje.
  • Scheur of snij de cervelaat in stukjes en verdeel deze over de mini pizza’s. Snij de cherry tomaatjes in partjes en leg op de cervelaat. Strooi wat geraspte kaas over de pizza’s en doe dit ook met de Italiaanse kruiden.
  • Bak de mini pizza’s in 14 minuten op 225 °C (boven- en onderwarmte) gaar.
  • That’s it! Snel of niet? Zowel warm als koud smaken deze mini pizza’s heerlijk.
Bewaren

Je kunt hapjes al prima van te voren maken, aan jou de keus of je ze nog even opwarmt of niet. Hier lees je hoe je bladerdeeghapjes goed kunt voorbereiden, bewaren en opwarmen.

mini pizza 4a

Vorige post

Volgende post

Appel-kaneel pancakes
Mika’s McChill Party – Dessert Table

Related Posts

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft
08 januari 2021
8

Ik...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
9

Ik...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft
21 december 2020
0

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 44

  1. Eva says:
    7 jaar geleden

    Oohhh ziet er lekker uit! En zo makkelijk om te maken!

    Beantwoorden
  2. Anita says:
    7 jaar geleden

    Het is echt allemaal te lekker wat je maakt!! echt super! ga zo door.

    Beantwoorden
  3. Kirsten says:
    7 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  4. Desiree says:
    7 jaar geleden

    Lekker voor morgen bij zelfgemaakte tomatensoep.

    Beantwoorden
  5. Els says:
    7 jaar geleden

    Lekker en simpel; top!

    Beantwoorden
  6. Anoeska says:
    7 jaar geleden

    Ohjee ik zit gewoon te kwijlen hier. Ziet er heerlijk uit & ook heel makkelijk. Deze ga ik een keer proberen!

    Beantwoorden
  7. Ditje van Breen says:
    7 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt en ooooooh echt VURRUKKELUK!! iedereen aan te bevelen!

    Beantwoorden
  8. Elisabeth says:
    7 jaar geleden

    ze zien er zeer smakelijk uit en reuze gemakkelijk om te maken….
    dankjewel

    Beantwoorden
  9. irma says:
    7 jaar geleden

    que bueno que puedo ya leer tus recetas al español……. y así poder prepararlas

    Beantwoorden
  10. Femke says:
    7 jaar geleden

    Ik hou van bladerdeeg hapjes! Vandaag ga ik eens die pizzaatjes en die kaneelstengels proberen!

    Beantwoorden
  11. Paula says:
    7 jaar geleden

    Voor zaterdag ga ik deze zeker eens proberen. Net als andere hartige hapjes van je. Maar vele hapjes moeten op 225 graden. Onze combi oven gaat maar tot 180 graden. Hoeveel minuten moeten er dan ongeveer bij. Ik hoor het graag. Dan ga ik al je lekkers uitproberen

    Beantwoorden
  12. Cynthia says:
    6 jaar geleden

    Deze zijn verukkelijk!
    ik heb ze getest voordat ik ze op een verjaardag wilde serveren… dit is een super gerechtje! dank je wel!

    Beantwoorden
  13. Lise says:
    6 jaar geleden

    Ik sluit me aan bij alle bovenstaande reacties: wat makkelijk en wat lekker!

    Beantwoorden
  14. samantha says:
    6 jaar geleden

    Ze staan in de oven!

    Beantwoorden
  15. Shaar says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt: heel simpel en heeeel lekker! bedankt voor het recept!

    Beantwoorden
  16. Pingback: Maandoverzicht januari: mijn favoriete Bloglovin’ likes | Muy Maaike
  17. lotte says:
    6 jaar geleden

    hoi laura,

    wat een super leuk recept… mijn zoon heeft 2x kerst diner dus komt goed van pas . je gebruikt geen tomatensaus kan dit wel? en moet ik dan nog steeds gaatjes prikken en insmeren met ei?
    hoor graag van je ( het eerste diner is 17 dec )

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ook prima tomatensaus gebruiken hoor. Ei kun je dan eventueel achterwege laten, gaatjes wel even prikken.

      Beantwoorden
  18. Jo says:
    6 jaar geleden

    Even snel een vraagje. ik weet het maar vandaag is het erg hectisch dus even voor de zekerheid 225 graden is dat hetelucht of moet het dan 205 zijn. Sorry maar loop ondanks de planning weer over hoort toch een soort van bij mij. Iedereen een fijne jaarwisseling

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik hoop dat het is gelukt, maar voor ‘gewone’ ovens is het 225, voor hetelucht wat lager.

      Beantwoorden
  19. Devereaux says:
    6 jaar geleden

    Top en verukelijk bedankt voor u iedee ik word zeven januari elf dus ik ga ze maken

    Beantwoorden
  20. Evelien says:
    6 jaar geleden

    Hoe kun je deze weer opwarmen? Even in de oven? In de magnetron wordt het denk ik slap of niet?
    Zien er erg lekker uit, volgende week ga ik ze maken!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ze heel goed opwarmen. Dat doe je dan inderdaad inde oven, worden ze ook weer lekker knapperig 😉

      Beantwoorden
  21. natasja says:
    6 jaar geleden

    Gisteren avond hebben de kids dit bij mij gemaakt, ze waren heerlijk en makkelijk te maken. dankjewel een aanrader

    Beantwoorden
  22. mariska says:
    6 jaar geleden

    Hoii.. is het ook mogelijk deze na het maken weer rauw in tr vriezen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je moet ze eerst bakken, daarna zou je ze weer in kunnen vriezen. ongebakken kan dit niet.

      Beantwoorden
  23. herma says:
    5 jaar geleden

    Hallo
    leuke en lekkere recepten allemaal
    wat is een alternatief voor zongedroogde tomaatjes? voor op de mini pizza ….

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Je kan ook cherry tomaatjes gebruiken, of een gewone tomaat in blokjes snijden.

      Beantwoorden
  24. anne-mieke says:
    5 jaar geleden

    Ze komen net uit de oven. Heb ze gemaakt met salami en ham en een paar met zongedroogde tomaat. Naast de geraspte kaas er ook een beejte mozzarella opgedaan.
    Heerlijk!!!

    Beantwoorden
  25. Christina says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Mooi recept de mini pizza´s complimenten!
    Ik ben van plan de snelle mini pizza´s te gaan maken voor mijn verjaardag.
    Alleen ik vroeg mij af of de cherry tomaatjes met of zonder binnenkant gesneden moeten worden?
    Ik dacht dat het met binnenkant te vochtig zou worden voor het bladerdeeg of valt dat wel mee?

    Groetjes Christina

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ik heb met gedaan, maar zonder zou ook heel goed kunnen.

      Beantwoorden
  26. Noortje says:
    5 jaar geleden

    Vandaag heb ik de pizza’s gemaakt maar ze blijven slap. In de eerdere reacties zie ik dit niet terugkomen, hoe kan dit? Het is namelijk wel een lekker en makkelijk recept!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Misschien teveel saus en dus vocht? Of misschien hebben ze wat meer tijd nodig in de oven.

      Beantwoorden
  27. Ingrid Ferwerda-Jacobs says:
    4 jaar geleden

    Bedankt voor het recept!
    Ik heb ze zaterdag voor het eerst gemaakt voor een feestje van mijn moeder die vandaag jarig is. Het viel super in de smaak!

    Beantwoorden
  28. Trudi says:
    3 jaar geleden

    Gister op mijn verjaardag rondgedeeld. Echt heel geslaagd, iedereen lust het en vers vooraf gemaakt werd erg gewaardeerd. Ik bakte ze gewoon op 190gr. En 13 minuten. Gewoon bladerdeeg beviel net iets beter dan hartig taart bladerdeeg.

    Beantwoorden
  29. Sem says:
    3 jaar geleden

    Beste
    Is dit bladerdeeg uit de diepvries dat je gebruikt?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Klopt, maar bladerdeeg uit de koeling kan ook.

      Beantwoorden
  30. Ine says:
    3 jaar geleden

    Kunnen ze ook een dag vantevoren gemaakt worden?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, hier lees je meer over het bewaren: https://handigebaktips.nl/bladerdeeg-hapjes-bewaren/

      Beantwoorden
  31. Ria says:
    3 jaar geleden

    Hi,
    heb de mini pizza’s nu voor 2e keer gemaakt. Zijn erg lekker, maar bladerdeeg blijft slap 🙁 ….heb nu bij 2e keer couscous onder de vulling gedaan (was een tip die ik op internet vond) maar maakt totaal gee verschil. Wat kaik doen om ze lekker
    knapperig te krijgen?
    Groetjes Ria

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het kan aan je oven liggen (temperatuur) of het gebruikte bladerdeeg, of misschien te veel natte vulling? onder de vulling zal het overigens altijd iets zachter blijven, de randjes worden echter wel knapperig.

      Beantwoorden
  32. Daantje says:
    1 jaar geleden

    hey die zien er echt goed uit en ik moet je eerlijk zeggen ik denk niet dat ik ze kan namaken omdat ik niet zo goed in koken ben 🙁

    maar ik ga het toch proberen wens me success!1!1

    Beantwoorden
  33. Hanneke says:
    1 jaar geleden

    Ik heb ze een paar keer gemaakt, en ze zijn heerlijk. Voor een feestje, en bij een kop soep smaakt het ook prima.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Goeie combinaties inderdaad! Fijn dat ze in de smaak vallen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=d4aef9a5f5abaf9a612c4f11e834bfd7&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FrbKy-t6pd8AX_csXBy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4f269b7648344dea674a45e41d1e4b0f&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>
  • NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/137320600_2809796376014810_2112952850667857140_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=xOMFiqyQEDUAX_lW-nd&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=aab35582e3c051d2b5a4e2ff867e93dd&oe=6025C882' title='NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het 't liefst als ontbijt? Dit havermout ontbijt uit de oven deed mij daaraan denken, de verantwoorde variant daarvan tenminste, en kun je rustig elke ochtend als ontbijt eten! Ik vind het extra lekker met een schep Griekse yoghurt erbij.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart'>
  • NIEUW! Met deze havermout ontbijttaart kun je fantastisch lekker ontbijten. Het recept is erg makkelijk en het resultaat prachtig, dus ik kan je aanraden om er ook eens mee aan de slag te gaan 😁.⁠
⁠
Je vindt het recept nu op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakkenmethavermout #havermout #ontbijttaart #havermouttaart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Caramel Shortcake

Oma’s Appeltaart

Banketbakkersroom

smeuïge citroencake

Volgende Post
Mika’s McChill Party – Dessert Table

Mika's McChill Party - Dessert Table

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

10 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

perzik-prosciutto bruschetta

door Laura Kieft-04 december 2020-1

De hoeveelheid kerstborrels zal dit jaar misschien kleiner zijn, maar we kunnen natuurlijk ook prima zelf een kleinere borrel organiseren in aanloop naar kerst. Deze perzik-prosciutto bruschetta ken je misschien al uit mijn boek: Het...

Pecan snowball koekjes

door Laura Kieft-03 december 2020-8

Pecan snowball koekjes zijn (zoals de titel al doet vermoeden) typisch Amerikaans, ook al zwerven er de nodige recepten online die erop lijken. Hoe dan ook stond het idee stond al eeuwen op mijn baklijst...

Printable: gingerbread huis kleurplaat

door Laura Kieft-02 december 2020-0

We konden het uiteraard niet laten om dit jaar ook speciale kerst printables te maken voor jullie met het grote succes van Het Kinderbakboek. In totaal hebben we er maar liefst 4 voor jullie, waaronder...

De Bakstrijd: december 2020

door Laura Kieft-01 december 2020-2

Wat was het een heerlijke Bakstrijd afgelopen maand! De flammkuchen vlogen me om de oren en binnen beide niveaus heb ik zalige creaties voorbij zien komen. De twee winnaars zijn inmiddels bekend en daarover lees...

Koffie-karamel panna cotta

door Laura Kieft-01 december 2020-18

Het is 1 december, een datum waar ik ieder jaar weer naar uitkijk. De advent gaat van start! Het 9e jaar alweer dat er 24 artikelen in kerstsferen voor jullie klaar staan. We trappen dit...

31 borrelhapjes voor de decembermaand

door Laura Kieft-30 november 2020-9

Nog eventjes afwachten en dan starten we weer met de jaarlijkse advent op Laura’s Bakery. En ik kan jullie vertellen: er komen echt heerlijke, leuke nieuwe recepten aan! Om alvast in de feestelijke stemming te...

Kleine speculaas appeltaartjes

door Laura's Bakery-28 november 2020-31

Combineer speculaas, appeltaart en amandelspijs met elkaar en je hebt de ultieme winterse traktatie als je het mij vraagt. Deze kleine speculaas appeltaartjes met spijs zijn echt verrukkelijk. Gelukkig kwam er bezoek langs, want ik...

Printable: mijter cupcake toppers

door Laura Kieft-25 november 2020-0

Sinds de lancering van Het Kinderbakboek geef ik regelmatig een aantal leuke printables aan jullie cadeau. In het Sinterklaas thema zijn inmiddels al twee toffe online gekomen, de kruidnoten recept printable én de kleurplaat met het paard...

Chocoladesaus

door Laura Kieft-23 november 2020-3

Dit recept kan iedereen maken: chocoladesaus. Met slechts 3 ingrediënten en een paar minuten van je tijd heb je deze chocoladesaus in een handomdraai gemaakt. Giet hem daarna over een taart heen of gebruik het...

Speculaas donuts

door Laura Kieft-21 november 2020-4

Zijn jullie klaar voor misschien wel de lekkerste donuts ooit? Ik presenteer: speculaas donuts! De smaak zit niet alleen in de topping, maar ook in de donut zelf. Het deeg bracht ik op smaak met...

Sinterklaas feestkoekjes

door Laura Kieft-20 november 2020-3

Zin om iets te bakken met de kids voor Sinterklaas? Ik heb een heel leuk en makkelijk idee voor je: Sinterklaas feestkoekjes! HomeMade vroeg mij om iets leuks te maken met hun Winter Feestkoekjes voor Sinterklaas en...

Letter kaaskoekjes

door Laura Kieft-19 november 2020-5

Deze kaaskoekjes kan ik maar beter niet te vaak maken, want ze zijn in één keer opgegaan. Er stond natuurlijk al een recept voor kaaskoekjes op het blog, maar speciaal voor Sinterklaas leek het me...

Sinterklaas kleurplaat

door Laura Kieft-18 november 2020-2

In het teken van Het Kinderbakboek en natuurlijk Sinterklaas heb ik na het succes van de kruidnoten printable weer een nieuwe kleurplaat printable in petto voor jullie! Bionda heeft mijn keuken omgetoverd tot een waar Sinterklaas...

Sinterklaas: 10x bakken met speculaas

door Laura Kieft-16 november 2020-4

Nog eventjes wachten en dan is het weer pakjesavond. Wellicht vier je deze avond dit jaar anders dan anders, of misschien vier je het helemaal niet… Hoe dan ook is dit de perfecte periode van...

Appel-speculaas kruimelcake

door Laura Kieft-14 november 2020-35

In deze periode gooi ik het liefst overal speculaaskruiden doorheen. Ik ontbijt of lunch in de herfst en winter regelmatig met pap en die breng ik op smaak met kruiden. Ook mijn baksels moeten eraan...

RESERVEREN: Het Laura’s Bakery Receptenboek

door Laura Kieft-13 november 2020-33

Vandaag is de dag, dat ik een van mijn geheime projecten bekendmaken mag! Al sinds februari van dit jaar ben ik ermee bezig en ik ben maar wat blij dat ik jullie eindelijk over Het...

Nieuwe receptprintable: kruidnoten

door Laura Kieft-11 november 2020-2

Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse Sinterklaas intocht! En omdat deze i.v.m. de Corona maatregelen anders zal plaatsvinden dan normaal, heb ik een aantal prachtige printables in Sinterklaas thema voor jullie gemaakt. Gratis...

Flammkuchen: van basis tot verrassende variaties

door Laura Kieft-09 november 2020-0

Zelf flammkuchen maken vind ik super leuk om te doen. Inmiddels staan er hiervoor ook een heleboel recepten op Laura’s Bakery. Van de klassieker met spek en ui tot en met allerlei verassende variaties. Als...

Kleine geboorte taartjes

door Laura Kieft-08 november 2020-10

Ik had nog 6 kleine sloffenbodems in de vriezer liggen en bij het uitdenken van deze babyweek wist ik eindelijk wat ik ermee ging maken: kleine geboorte taartjes. Als je de bodems van tevoren hebt...

Chocoladeflikken met muisjes

door Laura Kieft-07 november 2020-0

Chocoladeflikken zijn ontzettend snel gemaakt en je maakt er gemakkelijk een grote lading van. De flikken hoeven namelijk alleen maar afgetopt te worden met wat roze of blauwe muisjes. Dat leek me ideaal voor een...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan