Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Snelle mini pizza’s

Laura Kieftdoor Laura Kieft
15 januari 2014
in Borrelhapjes, Hartige recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

mini pizza 1a

Begin van deze maand hadden wij hier thuis een gezellig avondje met allemaal lekkere hapjes. Ik bood aan deze hapjes te maken en koos ervoor om met bladerdeeg aan de slag te gaan. Deze mini pizza’s zijn één van de lekkere hapjes die ik voor deze avond maakte. Ze zijn heel snel klaar en smaken echt fantastisch goed. Ik heb ze vrij eenvoudig belegd maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ik laat zien hoe ik ze maakte, maar varieer vooral met de dingen die jij lekker vindt. Je kunt het zelf zo ingewikkeld (en lekker!) maken als je zelf wilt.

mini pizza 2a

mini pizza 3a

Recept afdrukken

Snelle mini pizza's

Snelle mini pizza's voor een gezellig avondje met vrienden of bij een leuke film. Na een half uur heb je ze al op tafel staan.
Porties: 12 mini pizza's

Ingrediënten

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • Paar plakjes cervelaat
  • Geraspte kaas
  • Cherry tomaatjes
  • Italiaanse kruiden
  • Geklutst eitje

Instructies

  • Snij de plakjes bladerdeeg in vier vierkantjes. Leg deze op de bakplaat en prik er met een vork gaatjes in. Smeer de plakjes bladerdeeg in met het opgeklopte eitje.
  • Scheur of snij de cervelaat in stukjes en verdeel deze over de mini pizza’s. Snij de cherry tomaatjes in partjes en leg op de cervelaat. Strooi wat geraspte kaas over de pizza’s en doe dit ook met de Italiaanse kruiden.
  • Bak de mini pizza’s in 14 minuten op 225 °C (boven- en onderwarmte) gaar.
  • That’s it! Snel of niet? Zowel warm als koud smaken deze mini pizza’s heerlijk.
Bewaren

Je kunt hapjes al prima van te voren maken, aan jou de keus of je ze nog even opwarmt of niet. Hier lees je hoe je bladerdeeghapjes goed kunt voorbereiden, bewaren en opwarmen.

mini pizza 4a

Vorige post

Volgende post

Appel-kaneel pancakes
Mika’s McChill Party – Dessert Table

Related Posts

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft
24 februari 2021
1

De...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft
05 februari 2021
2

We...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft
29 januari 2021
2

Perfect...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 44

  1. Eva says:
    7 jaar geleden

    Oohhh ziet er lekker uit! En zo makkelijk om te maken!

    Beantwoorden
  2. Anita says:
    7 jaar geleden

    Het is echt allemaal te lekker wat je maakt!! echt super! ga zo door.

    Beantwoorden
  3. Kirsten says:
    7 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  4. Desiree says:
    7 jaar geleden

    Lekker voor morgen bij zelfgemaakte tomatensoep.

    Beantwoorden
  5. Els says:
    7 jaar geleden

    Lekker en simpel; top!

    Beantwoorden
  6. Anoeska says:
    7 jaar geleden

    Ohjee ik zit gewoon te kwijlen hier. Ziet er heerlijk uit & ook heel makkelijk. Deze ga ik een keer proberen!

    Beantwoorden
  7. Ditje van Breen says:
    7 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt en ooooooh echt VURRUKKELUK!! iedereen aan te bevelen!

    Beantwoorden
  8. Elisabeth says:
    7 jaar geleden

    ze zien er zeer smakelijk uit en reuze gemakkelijk om te maken….
    dankjewel

    Beantwoorden
  9. irma says:
    7 jaar geleden

    que bueno que puedo ya leer tus recetas al español……. y así poder prepararlas

    Beantwoorden
  10. Femke says:
    7 jaar geleden

    Ik hou van bladerdeeg hapjes! Vandaag ga ik eens die pizzaatjes en die kaneelstengels proberen!

    Beantwoorden
  11. Paula says:
    7 jaar geleden

    Voor zaterdag ga ik deze zeker eens proberen. Net als andere hartige hapjes van je. Maar vele hapjes moeten op 225 graden. Onze combi oven gaat maar tot 180 graden. Hoeveel minuten moeten er dan ongeveer bij. Ik hoor het graag. Dan ga ik al je lekkers uitproberen

    Beantwoorden
  12. Cynthia says:
    7 jaar geleden

    Deze zijn verukkelijk!
    ik heb ze getest voordat ik ze op een verjaardag wilde serveren… dit is een super gerechtje! dank je wel!

    Beantwoorden
  13. Lise says:
    6 jaar geleden

    Ik sluit me aan bij alle bovenstaande reacties: wat makkelijk en wat lekker!

    Beantwoorden
  14. samantha says:
    6 jaar geleden

    Ze staan in de oven!

    Beantwoorden
  15. Shaar says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt: heel simpel en heeeel lekker! bedankt voor het recept!

    Beantwoorden
  16. Pingback: Maandoverzicht januari: mijn favoriete Bloglovin’ likes | Muy Maaike
  17. lotte says:
    6 jaar geleden

    hoi laura,

    wat een super leuk recept… mijn zoon heeft 2x kerst diner dus komt goed van pas . je gebruikt geen tomatensaus kan dit wel? en moet ik dan nog steeds gaatjes prikken en insmeren met ei?
    hoor graag van je ( het eerste diner is 17 dec )

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ook prima tomatensaus gebruiken hoor. Ei kun je dan eventueel achterwege laten, gaatjes wel even prikken.

      Beantwoorden
  18. Jo says:
    6 jaar geleden

    Even snel een vraagje. ik weet het maar vandaag is het erg hectisch dus even voor de zekerheid 225 graden is dat hetelucht of moet het dan 205 zijn. Sorry maar loop ondanks de planning weer over hoort toch een soort van bij mij. Iedereen een fijne jaarwisseling

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik hoop dat het is gelukt, maar voor ‘gewone’ ovens is het 225, voor hetelucht wat lager.

      Beantwoorden
  19. Devereaux says:
    6 jaar geleden

    Top en verukelijk bedankt voor u iedee ik word zeven januari elf dus ik ga ze maken

    Beantwoorden
  20. Evelien says:
    6 jaar geleden

    Hoe kun je deze weer opwarmen? Even in de oven? In de magnetron wordt het denk ik slap of niet?
    Zien er erg lekker uit, volgende week ga ik ze maken!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ze heel goed opwarmen. Dat doe je dan inderdaad inde oven, worden ze ook weer lekker knapperig 😉

      Beantwoorden
  21. natasja says:
    6 jaar geleden

    Gisteren avond hebben de kids dit bij mij gemaakt, ze waren heerlijk en makkelijk te maken. dankjewel een aanrader

    Beantwoorden
  22. mariska says:
    6 jaar geleden

    Hoii.. is het ook mogelijk deze na het maken weer rauw in tr vriezen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je moet ze eerst bakken, daarna zou je ze weer in kunnen vriezen. ongebakken kan dit niet.

      Beantwoorden
  23. herma says:
    5 jaar geleden

    Hallo
    leuke en lekkere recepten allemaal
    wat is een alternatief voor zongedroogde tomaatjes? voor op de mini pizza ….

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Je kan ook cherry tomaatjes gebruiken, of een gewone tomaat in blokjes snijden.

      Beantwoorden
  24. anne-mieke says:
    5 jaar geleden

    Ze komen net uit de oven. Heb ze gemaakt met salami en ham en een paar met zongedroogde tomaat. Naast de geraspte kaas er ook een beejte mozzarella opgedaan.
    Heerlijk!!!

    Beantwoorden
  25. Christina says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Mooi recept de mini pizza´s complimenten!
    Ik ben van plan de snelle mini pizza´s te gaan maken voor mijn verjaardag.
    Alleen ik vroeg mij af of de cherry tomaatjes met of zonder binnenkant gesneden moeten worden?
    Ik dacht dat het met binnenkant te vochtig zou worden voor het bladerdeeg of valt dat wel mee?

    Groetjes Christina

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ik heb met gedaan, maar zonder zou ook heel goed kunnen.

      Beantwoorden
  26. Noortje says:
    5 jaar geleden

    Vandaag heb ik de pizza’s gemaakt maar ze blijven slap. In de eerdere reacties zie ik dit niet terugkomen, hoe kan dit? Het is namelijk wel een lekker en makkelijk recept!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Misschien teveel saus en dus vocht? Of misschien hebben ze wat meer tijd nodig in de oven.

      Beantwoorden
  27. Ingrid Ferwerda-Jacobs says:
    5 jaar geleden

    Bedankt voor het recept!
    Ik heb ze zaterdag voor het eerst gemaakt voor een feestje van mijn moeder die vandaag jarig is. Het viel super in de smaak!

    Beantwoorden
  28. Trudi says:
    3 jaar geleden

    Gister op mijn verjaardag rondgedeeld. Echt heel geslaagd, iedereen lust het en vers vooraf gemaakt werd erg gewaardeerd. Ik bakte ze gewoon op 190gr. En 13 minuten. Gewoon bladerdeeg beviel net iets beter dan hartig taart bladerdeeg.

    Beantwoorden
  29. Sem says:
    3 jaar geleden

    Beste
    Is dit bladerdeeg uit de diepvries dat je gebruikt?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Klopt, maar bladerdeeg uit de koeling kan ook.

      Beantwoorden
  30. Ine says:
    3 jaar geleden

    Kunnen ze ook een dag vantevoren gemaakt worden?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, hier lees je meer over het bewaren: https://handigebaktips.nl/bladerdeeg-hapjes-bewaren/

      Beantwoorden
  31. Ria says:
    3 jaar geleden

    Hi,
    heb de mini pizza’s nu voor 2e keer gemaakt. Zijn erg lekker, maar bladerdeeg blijft slap 🙁 ….heb nu bij 2e keer couscous onder de vulling gedaan (was een tip die ik op internet vond) maar maakt totaal gee verschil. Wat kaik doen om ze lekker
    knapperig te krijgen?
    Groetjes Ria

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het kan aan je oven liggen (temperatuur) of het gebruikte bladerdeeg, of misschien te veel natte vulling? onder de vulling zal het overigens altijd iets zachter blijven, de randjes worden echter wel knapperig.

      Beantwoorden
  32. Daantje says:
    2 jaar geleden

    hey die zien er echt goed uit en ik moet je eerlijk zeggen ik denk niet dat ik ze kan namaken omdat ik niet zo goed in koken ben 🙁

    maar ik ga het toch proberen wens me success!1!1

    Beantwoorden
  33. Hanneke says:
    1 jaar geleden

    Ik heb ze een paar keer gemaakt, en ze zijn heerlijk. Voor een feestje, en bij een kop soep smaakt het ook prima.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Goeie combinaties inderdaad! Fijn dat ze in de smaak vallen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156085126_2007822159381680_8680790758180618826_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=SWL0OFG6R8IAX-chySb&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=4c4152ab63caf732059ce08b4dd32991&oe=60680C41' title='Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door de titel 'peer-hazelnoot bruschetta' in de zoekbalk op het blog in te vullen. Link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer'>
  • NIEUW! Jullie vragen mij vaak naar meer variaties op deze Franse lekkernij: eclairs. Daarom hadden Mariette en ik een tijdje terug een soezen- en eclairsbakdag. Jawel, onze bakdagen hebben meestal een thema. En dus maakten we deze bananen eclairs, die ik afwerkte met een chocolade glazuur en stukjes toffee. Zelfs terwijl ik niet van banaan hou, vond ik deze eclairs heerlijk.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#eclairs #soezen #bakken #banoffee #banaan
  • DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠
⁠
Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠
⁠
En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek' data-src='https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/155499357_153487403259418_3918615731402010880_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=L7Bv8GFjewIAX8sq0lm&_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com&oh=be3325b2e1dd8e072c903e03cfa4f965&oe=60654B10' title='DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠ ⁠ Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠ ⁠ En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat 'het ook op moet': lekker uitdelen! Daar maak je heel erg veel mensen blij mee. Zeker nu 🤗⁠ ⁠ Mijn boek(en) nog niet in huis? Via de link in mijn profiel kun je ze allemaal bestellen 📚 > @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek'>
  • DE LAATSTE BAKSTRIJD! Vandaag gaat er een hele bijzondere @debakstrijd van start, want het is de allerlaatste. Ik weet dat een hoop enthousiaste bakstrijders dit jammer zullen vinden, net zoals ikzelf overigens, maar ik heb er goede redenen voor en die lees je allemaal in het nieuwe artikel op het blog.⁠
⁠
Natuurlijk heb ik daarom gekozen voor een extra leuk thema waarbinnen iedereen mee kan doen: Pasen! Gezien het Feestdagen Bakboek later dit jaar uitkomt, leek het me extra leuk om de laatste Bakstrijd in het teken van een feestdag te laten staan. Dus bak je mooiste of lekkerste paascreatie en doe gezellig mee! Op het blog lees je er álles over, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#debakstrijd #pasen #hetfeestdagenbakboek #bakken #sloffentaart #paasei
  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=Oidjdwi1oFQAX9iN7xF&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=f203deaea7fd02bfed1ffb3a40dee80e&oe=6064F88F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Zelf aardbeienjam maken

Advent 1: Rendier marshmallow pops

Mini kerstboom pizza’s

Soorten suikers om mee te bakken

Volgende Post
Mika’s McChill Party – Dessert Table

Mika's McChill Party - Dessert Table

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Bananen eclairs

03 maart 2021

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021

Speculoos cake

27 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sinterklaas cupcakes

door Laura Kieft-05 december 2010-15

Bij Sinterklaas in de keuken draaiden de ovens op volle toeren, Overal stonden pieten in grote beslagkommen te roeren. Dit keer geen deeg voor pepernoten, Er werden baking cups met speculaasbeslag volgegoten.   In het...

Eenvoudig met bloemen

door Laura Kieft-22 november 2010-4

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken....

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

Geruite dode vis?

door Laura Kieft-01 november 2010-2

Een taart met ruitjes hebben jullie van mij al eens eerder gezien. Maar in combinatie met een dode vis (van fondant, dat dan weer wel) waarschijnlijk nog niet. Deze taart heb ik voor een collega...

Halloween chocolaatjes

door Laura Kieft-30 oktober 2010-5

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was...

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

Hartige muffins

door Laura Kieft-26 juni 2010-32

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou,...

Bloemetjes en nog meer voetbal

door Laura Kieft-18 juni 2010-2

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het...

Hup Holland Hup!!

door Laura Kieft-14 juni 2010-1

Cupcakes voor het WK. Deze cupcakes waren voor mijn overbuurvrouw, zij moet moet vandaag werken tijdens de eerste wedstrijd van Nederland. Dus voor op het werk lekkere WK cupcakes! De voetballen waren niet zo heel...

Aardbeien

door Laura Kieft-13 juni 2010-1

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt. Twee cupcakes als...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan