Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Snelle mini pizza’s

Laura Kieftdoor Laura Kieft
15 januari 2014
in Borrelhapjes, Hartige recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

mini pizza 1a

Begin van deze maand hadden wij hier thuis een gezellig avondje met allemaal lekkere hapjes. Ik bood aan deze hapjes te maken en koos ervoor om met bladerdeeg aan de slag te gaan. Deze mini pizza’s zijn één van de lekkere hapjes die ik voor deze avond maakte. Ze zijn heel snel klaar en smaken echt fantastisch goed. Ik heb ze vrij eenvoudig belegd maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ik laat zien hoe ik ze maakte, maar varieer vooral met de dingen die jij lekker vindt. Je kunt het zelf zo ingewikkeld (en lekker!) maken als je zelf wilt.

mini pizza 2a

mini pizza 3a

Recept afdrukken

Snelle mini pizza's

Snelle mini pizza's voor een gezellig avondje met vrienden of bij een leuke film. Na een half uur heb je ze al op tafel staan.
Porties: 12 mini pizza's

Ingrediënten

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • Paar plakjes cervelaat
  • Geraspte kaas
  • Cherry tomaatjes
  • Italiaanse kruiden
  • Geklutst eitje

Instructies

  • Snij de plakjes bladerdeeg in vier vierkantjes. Leg deze op de bakplaat en prik er met een vork gaatjes in. Smeer de plakjes bladerdeeg in met het opgeklopte eitje.
  • Scheur of snij de cervelaat in stukjes en verdeel deze over de mini pizza’s. Snij de cherry tomaatjes in partjes en leg op de cervelaat. Strooi wat geraspte kaas over de pizza’s en doe dit ook met de Italiaanse kruiden.
  • Bak de mini pizza’s in 14 minuten op 225 °C (boven- en onderwarmte) gaar.
  • That’s it! Snel of niet? Zowel warm als koud smaken deze mini pizza’s heerlijk.
Bewaren

Je kunt hapjes al prima van te voren maken, aan jou de keus of je ze nog even opwarmt of niet. Hier lees je hoe je bladerdeeghapjes goed kunt voorbereiden, bewaren en opwarmen.

mini pizza 4a

Vorige post

Volgende post

Appel-kaneel pancakes
Mika’s McChill Party – Dessert Table

Related Posts

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft
08 januari 2021
8

Ik...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
9

Ik...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft
21 december 2020
0

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 44

  1. Eva says:
    7 jaar geleden

    Oohhh ziet er lekker uit! En zo makkelijk om te maken!

    Beantwoorden
  2. Anita says:
    7 jaar geleden

    Het is echt allemaal te lekker wat je maakt!! echt super! ga zo door.

    Beantwoorden
  3. Kirsten says:
    7 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  4. Desiree says:
    7 jaar geleden

    Lekker voor morgen bij zelfgemaakte tomatensoep.

    Beantwoorden
  5. Els says:
    7 jaar geleden

    Lekker en simpel; top!

    Beantwoorden
  6. Anoeska says:
    7 jaar geleden

    Ohjee ik zit gewoon te kwijlen hier. Ziet er heerlijk uit & ook heel makkelijk. Deze ga ik een keer proberen!

    Beantwoorden
  7. Ditje van Breen says:
    7 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt en ooooooh echt VURRUKKELUK!! iedereen aan te bevelen!

    Beantwoorden
  8. Elisabeth says:
    7 jaar geleden

    ze zien er zeer smakelijk uit en reuze gemakkelijk om te maken….
    dankjewel

    Beantwoorden
  9. irma says:
    7 jaar geleden

    que bueno que puedo ya leer tus recetas al español……. y así poder prepararlas

    Beantwoorden
  10. Femke says:
    7 jaar geleden

    Ik hou van bladerdeeg hapjes! Vandaag ga ik eens die pizzaatjes en die kaneelstengels proberen!

    Beantwoorden
  11. Paula says:
    7 jaar geleden

    Voor zaterdag ga ik deze zeker eens proberen. Net als andere hartige hapjes van je. Maar vele hapjes moeten op 225 graden. Onze combi oven gaat maar tot 180 graden. Hoeveel minuten moeten er dan ongeveer bij. Ik hoor het graag. Dan ga ik al je lekkers uitproberen

    Beantwoorden
  12. Cynthia says:
    6 jaar geleden

    Deze zijn verukkelijk!
    ik heb ze getest voordat ik ze op een verjaardag wilde serveren… dit is een super gerechtje! dank je wel!

    Beantwoorden
  13. Lise says:
    6 jaar geleden

    Ik sluit me aan bij alle bovenstaande reacties: wat makkelijk en wat lekker!

    Beantwoorden
  14. samantha says:
    6 jaar geleden

    Ze staan in de oven!

    Beantwoorden
  15. Shaar says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt: heel simpel en heeeel lekker! bedankt voor het recept!

    Beantwoorden
  16. Pingback: Maandoverzicht januari: mijn favoriete Bloglovin’ likes | Muy Maaike
  17. lotte says:
    6 jaar geleden

    hoi laura,

    wat een super leuk recept… mijn zoon heeft 2x kerst diner dus komt goed van pas . je gebruikt geen tomatensaus kan dit wel? en moet ik dan nog steeds gaatjes prikken en insmeren met ei?
    hoor graag van je ( het eerste diner is 17 dec )

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ook prima tomatensaus gebruiken hoor. Ei kun je dan eventueel achterwege laten, gaatjes wel even prikken.

      Beantwoorden
  18. Jo says:
    6 jaar geleden

    Even snel een vraagje. ik weet het maar vandaag is het erg hectisch dus even voor de zekerheid 225 graden is dat hetelucht of moet het dan 205 zijn. Sorry maar loop ondanks de planning weer over hoort toch een soort van bij mij. Iedereen een fijne jaarwisseling

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik hoop dat het is gelukt, maar voor ‘gewone’ ovens is het 225, voor hetelucht wat lager.

      Beantwoorden
  19. Devereaux says:
    6 jaar geleden

    Top en verukelijk bedankt voor u iedee ik word zeven januari elf dus ik ga ze maken

    Beantwoorden
  20. Evelien says:
    6 jaar geleden

    Hoe kun je deze weer opwarmen? Even in de oven? In de magnetron wordt het denk ik slap of niet?
    Zien er erg lekker uit, volgende week ga ik ze maken!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt ze heel goed opwarmen. Dat doe je dan inderdaad inde oven, worden ze ook weer lekker knapperig 😉

      Beantwoorden
  21. natasja says:
    6 jaar geleden

    Gisteren avond hebben de kids dit bij mij gemaakt, ze waren heerlijk en makkelijk te maken. dankjewel een aanrader

    Beantwoorden
  22. mariska says:
    6 jaar geleden

    Hoii.. is het ook mogelijk deze na het maken weer rauw in tr vriezen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je moet ze eerst bakken, daarna zou je ze weer in kunnen vriezen. ongebakken kan dit niet.

      Beantwoorden
  23. herma says:
    5 jaar geleden

    Hallo
    leuke en lekkere recepten allemaal
    wat is een alternatief voor zongedroogde tomaatjes? voor op de mini pizza ….

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Je kan ook cherry tomaatjes gebruiken, of een gewone tomaat in blokjes snijden.

      Beantwoorden
  24. anne-mieke says:
    5 jaar geleden

    Ze komen net uit de oven. Heb ze gemaakt met salami en ham en een paar met zongedroogde tomaat. Naast de geraspte kaas er ook een beejte mozzarella opgedaan.
    Heerlijk!!!

    Beantwoorden
  25. Christina says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Mooi recept de mini pizza´s complimenten!
    Ik ben van plan de snelle mini pizza´s te gaan maken voor mijn verjaardag.
    Alleen ik vroeg mij af of de cherry tomaatjes met of zonder binnenkant gesneden moeten worden?
    Ik dacht dat het met binnenkant te vochtig zou worden voor het bladerdeeg of valt dat wel mee?

    Groetjes Christina

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ik heb met gedaan, maar zonder zou ook heel goed kunnen.

      Beantwoorden
  26. Noortje says:
    5 jaar geleden

    Vandaag heb ik de pizza’s gemaakt maar ze blijven slap. In de eerdere reacties zie ik dit niet terugkomen, hoe kan dit? Het is namelijk wel een lekker en makkelijk recept!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Misschien teveel saus en dus vocht? Of misschien hebben ze wat meer tijd nodig in de oven.

      Beantwoorden
  27. Ingrid Ferwerda-Jacobs says:
    4 jaar geleden

    Bedankt voor het recept!
    Ik heb ze zaterdag voor het eerst gemaakt voor een feestje van mijn moeder die vandaag jarig is. Het viel super in de smaak!

    Beantwoorden
  28. Trudi says:
    3 jaar geleden

    Gister op mijn verjaardag rondgedeeld. Echt heel geslaagd, iedereen lust het en vers vooraf gemaakt werd erg gewaardeerd. Ik bakte ze gewoon op 190gr. En 13 minuten. Gewoon bladerdeeg beviel net iets beter dan hartig taart bladerdeeg.

    Beantwoorden
  29. Sem says:
    3 jaar geleden

    Beste
    Is dit bladerdeeg uit de diepvries dat je gebruikt?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Klopt, maar bladerdeeg uit de koeling kan ook.

      Beantwoorden
  30. Ine says:
    3 jaar geleden

    Kunnen ze ook een dag vantevoren gemaakt worden?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, hier lees je meer over het bewaren: https://handigebaktips.nl/bladerdeeg-hapjes-bewaren/

      Beantwoorden
  31. Ria says:
    3 jaar geleden

    Hi,
    heb de mini pizza’s nu voor 2e keer gemaakt. Zijn erg lekker, maar bladerdeeg blijft slap 🙁 ….heb nu bij 2e keer couscous onder de vulling gedaan (was een tip die ik op internet vond) maar maakt totaal gee verschil. Wat kaik doen om ze lekker
    knapperig te krijgen?
    Groetjes Ria

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het kan aan je oven liggen (temperatuur) of het gebruikte bladerdeeg, of misschien te veel natte vulling? onder de vulling zal het overigens altijd iets zachter blijven, de randjes worden echter wel knapperig.

      Beantwoorden
  32. Daantje says:
    1 jaar geleden

    hey die zien er echt goed uit en ik moet je eerlijk zeggen ik denk niet dat ik ze kan namaken omdat ik niet zo goed in koken ben 🙁

    maar ik ga het toch proberen wens me success!1!1

    Beantwoorden
  33. Hanneke says:
    1 jaar geleden

    Ik heb ze een paar keer gemaakt, en ze zijn heerlijk. Voor een feestje, en bij een kop soep smaakt het ook prima.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Goeie combinaties inderdaad! Fijn dat ze in de smaak vallen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ea1c9a7e9293af30298ea2c5008553c1&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=GfB1eDNV5X4AX-SBAIp&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4d13c680e7ba0513e23afdc030c78b4a&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Advent 15: Sneeuwpop op de slee

Rood fruit crumble

Cranberry brie bladerdeeg hapjes

Vervangers voor boter

Volgende Post
Mika’s McChill Party – Dessert Table

Mika's McChill Party - Dessert Table

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

10 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bloemenkoekjes

door Laura Kieft-15 juli 2011-6

Ik wilde eens lekker experimenteren met het maken van foto’s. Toen ik deze koekjes had gemaakt spookten ’s nachts al allerlei ideetjes door mijn hoofd over hoe ik deze leuke koekjes nou leuk op de...

Gevulde koeken

door Laura Kieft-10 juli 2011-60

Ik ben niet de enige in de familie die graag bakt. Mijn vader bijvoorbeeld mag graag overheerlijke broodjes maken. De pizzarol en mediterraanse broodjes zijn bij mij favoriet! Naast broden mag hij ook graag gevulde koeken...

Uitgelicht: Kleurstoffen

door Laura Kieft-07 juli 2011-39

In levensmiddelen is een beperkt aantal kleurstoffen toegestaan, deze zijn herkenbaar aan het E-nummer in de reeks E100-199 dat meestal op de verpakking vermeld wordt. Er zijn ook veel natuurlijke kleurstoffen, deze is dan afkomstig...

Silhouet koekjes

door Laura Kieft-03 juli 2011-6

De silhouet koekjes van Peggy Porschen in het boek ‘Cake chic’ trokken gelijk mijn aandacht. Dit moest en zou ik ook een keer maken! Wel op mijn eigen manier natuurlijk. Ook al komt het idee...

How to: Vintage cupcakes

door Laura Kieft-29 juni 2011-5

Vorige week heb ik jullie een how to van de vintage cupcakes beloofd, hier is hij dan! Voor het gemak heb ik bij de meeste beschreven artikelen een linkje geplaatst, zo weet je precies wat...

Uitgelicht: Kleurpoeders

door Laura Kieft-26 juni 2011-10

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik altijd graag mijn kleurpoeders gebruik, door velen worden dit ook wel ‘dusts’ genoemd. Hiermee geef ik meestal het hart van bloemen een extra kleurtje maar je kunt er...

Vintage cupcakes

door Laura Kieft-23 juni 2011-5

Dit thema wilde ik al langer gebruiken voor cupcakes; Vintage. Ik heb het geheel gelijk een beetje ‘glitter & glamour’ gegeven door voor alles mijn dusts (kleurpoeders) te gebruiken. Ook mijn andere favoriete materialen heb...

Geslaagd!!

door Laura Kieft-17 juni 2011-9

Mijn zusje is geslaagd voor haar VWO diploma! Na weken van voorbereiding, keihard leren, geen sociaal leven meer en nog meer afzien begonnen de examens. Nog 2 weken zwoegen en ze was eindelijk klaar en...

How to: Leuke eenvoudige cupcakes

door Laura Kieft-14 juni 2011-8

Een paar weken geleden kreeg ik van Create4Fun weer wat leuke dingen opgestuurd. Hierbij zaten 2 pakjes voorgekleurde rolfondant en zilveren sterretjes (alles van Funcakes). Nu leek het mij leuk om eens cupcakes te maken...

How to: Eetbare lijm maken

door Laura Kieft-10 juni 2011-18

Bij elke taart en bij alle cupcakes gebruik ik dit; eetbare lijm. Het is ideaal om kleine, maar ook grote decoraties op te plakken. Je kunt dit kant en klaar kopen maar ik maak het...

Daar ben ik weer!

door Laura Kieft-02 juni 2011-5

Pfew, woensdag een hoop (6!) schoolverslagen ingeleverd waar veel voor moest gebeuren. Dat is dan ook de reden waarom ik al ruim 2,5 week niets meer heb geplaatst. Om het goed te maken heb ik...

Chique paars met een vraagje

door Laura Kieft-15 mei 2011-11

Waarschijnlijk herkennen jullie deze cupcakes wel, vorige week maakte ik deze namelijk voor mijn ouders. Wel in een andere kleurstelling, dat dan weer wel. Ik vind deze kleurstelling ook erg mooi uitgepakt. Mijn overbuurvrouw helpt...

Voor paps en mams

door Laura Kieft-09 mei 2011-8

In mei zijn mijn ouders alle twee jarig, paps aan het begin van de maand en mams aan het eind. Dit jaar hebben ze de verjaardagen samen gevierd omdat mijn zusje midden in haar eindexamens...

Taart gedecoreerd als… taart??!

door Laura Kieft-01 mei 2011-12

Dit leek mij al langer ontzettend leuk om te maken en nu was er een jarige die niets liever wilde dan deze leuke taart! Ik had een foto laten zien van een soortgelijke taart en...

Mr. & Mrs. Potato Easter egg head

door Laura Kieft-22 april 2011-8

Helemaal geïnspireerd op de aardappel hoofden uit de leuke film Toy Story! Vorig jaar heb ik kuikens gemaakt van paaseieren, nu was het tijd voor iets nieuws. Een paar weken geleden was ik aan het...

Recept: Chocolate chip cookies

door Laura Kieft-17 april 2011-77

Deze overheerlijke koeken stonden al tijden op mijn lijstje om te maken. Vorige week had ik dan eindelijk wat tijd gevonden om de koeken te gaan maken. Bij het zien van de foto’s loopt het...

How to: Siliconen molds gebruiken

door Laura Kieft-06 april 2011-32

Molds, als het lukt krijg je er de leukste figuren uit. Wanneer het niet lukt vliegen ze uit frustratie door de kamer heen. Die problemen zijn hier ook geweest maar nu kan ik er prima...

Sweet 18

door Laura Kieft-29 maart 2011-9

Afgelopen weekend hadden we een groot feest, mijn zusje werd namelijk 18 jaar. Ook ik vond dat erg leuk, er mocht weer een leuke taart gemaakt worden. Al tijdenlang liep ik met allerlei ideetjes rond,...

Kattentongen taart

door Laura Kieft-25 maart 2011-12

Ik vertelde in mijn vorige post al dat de kattentongen met een reden zijn gebakken. Namelijk een taart decoreren en zie hier het resultaat! Ziet er leuk uit zo met die vulling nietwaar?  Ik heb...

Langues de chat

door Laura Kieft-23 maart 2011-9

Oftewel: kattentongen :). Geen lange verhalen dit keer maar een kort en krachtig stukje. Wel geef ik jullie een lekker recept wat uit het boek Bakken komt. Dit is overigens een erg leuk boek, er...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan