Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Siliconen of metalen bakvormen?

Laura Kieftdoor Laura Kieft
02 augustus 2018
in Handige Baktips, materialen, tips en trucs
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Naast metalen bakvormen is er inmiddels ook een groot assortiment aan siliconen bakvormen verkrijgbaar. Ik heb er ook een paar in mijn bezit, maar eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik die bijna nooit gebruik. Ik geef zelf de voorkeur aan metalen bakvormen, daar krijg ik mooiere en betere resultaten mee. Siliconen vormen gebruik ik een enkele keer, voornamelijk voor cake. Bij sommige taarten vind ik een siliconenvorm ook helemaal niet handig doordat het zo flexibel is. Ik zal je wat meer vertellen over siliconen en metalen bakvormen en ik deel mijn persoonlijke voorkeur met jullie.

Metalen bakvormen

Metaal geleidt hitte beter, je kunt je voorstellen hoe belangrijk dat is bij het bakken. Daarnaast kleuren je baksels in een metalen vorm ook mooier bruin, dit gebeurt dan nog wat egaler ook. Grootste voordeel wat mij betreft is dat je gewoon een stevige vorm hebt om je baksel op te tillen. Zet makkelijker in de oven, of waar je hem dan ook naar wilt verplaatsen.

Siliconen bakvormen

Siliconen dan, dat geleidt de hitte minder goed. En mijn cakes kleuren nooit mooi gelijkmatig bruin, ze krijgen eerder een soort bruine vlekjes terwijl de rest gewoon heel licht van kleur blijft. Nu is dat niet gelijk een nadeel hoor, want het maakt je baksel niet minder lekker of iets dergelijks.

Deze vormen zijn behoorlijk flexibel. Dat kan makkelijk zijn met het lossen van baksels uit de vorm, maar wanneer hij te soepel is kan je ook zomaar je cake breken. En je moet goed uitkijken met hoe je hem verplaatst. Met twee handen en bij sommige vormen is voorzichtigheid geboden.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat er veel verschillen zijn in kwaliteit. Ik heb thuis twee roze ronde vormen die ik ooit ergens bij kreeg, die zijn van een niet al te beste kwaliteit. Heel dun, totaal niet stevig en je moet goed opletten bij het verplaatsen en lossen van gebak uit deze vorm. Dan heb ik nog siliconen tulbandjes, die zijn al een stuk steviger. De rode vorm die je ziet op de foto’s is van een merk dat patissiers ook gebruiken, kwalitatief is dat echt de beste.

siliconen of metalen bakvormen, wat is het best?

In de intro zei ik het al en als je de rest hebt gelezen is het je nog duidelijker geworden: ik bak het liefst in metalen vormen. De kleur is mooier, de resultaten beter en het werkt sneller. Zonder nadenken schuif ik snel een cakevorm of taartvorm in de oven. Ik hoef niet bang te zijn dat de bodem doorbuigt en allerlei reparaties moet doen om breuken of iets dergelijks te herstellen. Als je het mij vraagt vind ik metalen bakvormen dus het best.

TIP: Lees hier meer over mijn favoriete bakvormen.

Ik weet echter ook dat er mensen zijn die een voorkeur hebben voor siliconen vormen. Uiteindelijk is het een persoonlijke voorkeur. Mocht je siliconen eens willen proberen, ga dan wel voor een kwalitatief goede vorm. Dat kost wat meer, maar zoals ik al schreef zijn de goedkope vormen ook gewoon een stuk slechter en onhandiger in gebruik. Dat is helemaal zonde van het geld, grote kans dat je de vorm na een keer gebruiken alweer weg wilt doen.

Welke soort bakvormen gebruik jij het liefst? Ik ben benieuwd!

Vorige post

Volgende post

Citrus waterijsjes
3x pita pizza’s

Related Posts

Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft
07 april 2021
1

Zoals...

Appelvlaai

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft
15 februari 2021
2

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari....

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft
15 januari 2021
32

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 14

  1. Carina says:
    3 jaar geleden

    Hallo! Ik gebruik ook liever metalen bakvormen. Maar ik heb een aantal kleine chocolade mallen van siliconen.

    Ik vroeg me wel af wat die witte puntjes zijn die er naar verloop van tijd op komen? Het lijkt schimmel 😣. Maar dat kan ik me eerlijk gezegd niet echt voorstellen aangezien ik ze altijd heel goed schoon maak en laat weken om ook de kleine hoekjes schoon te krijgen.

    Misschien hebben jullie ideeen!

    Beantwoorden
    • Rianne says:
      1 jaar geleden

      Beste Carina,

      Ik heb hetzelfde probleem met de witte puntjes die na verloop van tijd in de (droge schone) siliconen bakvormpjes komen. Ik maak het na het bakken ook altijd goed schoon.

      Ik ben ook heel benieuwd wat het is en hoe je dit kunt voorkomen. Wie weet dit toevallig?

      Beantwoorden
  2. Lydia says:
    3 jaar geleden

    In mijn vorige oven lukte cakes en biscuit nooit in metalen bakvormen, maar wel in silicone vormen. Ik kocht ze wel altijd bij kookwinkel Oldenhoff, dan zit er een plastic rand bij die ervoor zorgt dat de vorm in model blijft en je hem makkelijk kunt verplaatsen. In m’n nieuwe oven gaat het weer beter met metalen vormen..

    Beantwoorden
  3. Annette says:
    3 jaar geleden

    Wat ik zo balen vind is dat we proeven dat het in siliconen is gemaakt.

    Beantwoorden
  4. Mirjam says:
    3 jaar geleden

    Voor cupecakes en andere kleine baksels gebruik ik altijd een siliconen vorm van de xenos. Al jaren erg blij mee. Grote voordeel is dat je niet altijd papieren vormpjes hoeft te gebruiken. Zeker bij baksels zonder vet (broodjes bijvoorbeeld) zijn die papieren vormpjes nauwelijks los te krijgen…

    Voor grote baksels gebruik ik wel metaal.

    Beantwoorden
  5. Annemarie says:
    3 jaar geleden

    Ik mag geen silicone bakvormen gebruiken in mijn oven. De keuze is dan makkelijk.

    Beantwoorden
  6. Noor says:
    2 jaar geleden

    Haha, ik heb ooit eens een siliconen bakvorm gekocht. Les voor mezelf: snij nooit een taart ín de vorm in punten!😬

    Beantwoorden
  7. Pingback: Siliconen bakvormen: zijn siliconen bakvormen veilig? - Huisvlijt
  8. Laura Van Der Worp says:
    11 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Jeetje wat maak jij het bakken makkelijk voor iemand als ik, met twee linker handen. Ik heb er totaal geen geduld voor dus alles moet snel snel snel, daardoor zijn de muffins super leuk om te maken! Snel, en ook makkelijk. Ik ben begonnen met het basisrecept en heb ondertussen al verschillende recepten uitgeprobeerd en variaties daarop.

    Nu kwam ik siliconen muffinvormpjes tegen. Handig, dan sta je nooit ineens zonder! Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, heb jij hier ervaring mee? Is het aan te raden? De nadelen die je in dit artikel benoemd lijken mij niet van toepassing, doordat ze alsnog in de muffin-houder kunnen in de oven, toch?
    Soms wordt het papiertje zo zeiknat door de olie als ik weer eens niet op tijd een goede kwaliteit heb gehaald, maar goedkope van de supermarkt. Dus dit leek me wel ideaal.

    Ik ben benieuwd naar jouw ervaring, en bedankt voor alle overheerlijke recepten die zomaar toegankelijk zijn!

    Als je eens een boek maakt met alleen muffin recepten, koop ik hem direct 😉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat een gezellig en lief bericht. Dank voor de complimenten. Zoals in het artikel ook al staat gaat mijn voorkeur uit naar metalen bakvormen, dat geldt ook voor muffinvormen waardoor ik niet heel veel ervaring heb met het siliconen broertje. Maar die werkt ook prima hoor! Bakse!

      Beantwoorden
  9. Roels says:
    6 maanden geleden

    Mijn 1e cake….maar mag ik een metalen bakvorm gebruiken in een elektrische oven??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      absoluut.

      Beantwoorden
  10. Wia says:
    1 maand geleden

    Ik ben op zoek naar pfas vrije cakevormen. En kom dan alleen maar siliconen tegen. Heb je een ander idee?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Ik zou daar in dat geval een webshop als Bouwhuis eens over mailen, zij kunnen je vast beter helpen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
3x pita pizza’s

3x pita pizza's

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-4

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-4

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan