Shop till you drop

21 mei 2010
0

Afgelopen week had ik via internet een bestelling geplaatst en deze heb ik binnen gekregen. Normaal zien jullie alleen de resultaten van wat ik maak, nu ook de spullen die ik er voor gebruik. Op de foto’s staan de artikelen die ik deze week heb binnengekregen. Voor volgende week staan cupcakes en een taart op de planning dus dan kunnen jullie zien wat ik met mijn nieuwe spulletjes heb gemaakt.

In mijn bestelling zaten cupcake papiertjes, een pearl mold, kleurstoffen, kleurpoeders, uitstekers, cupcakemix, taartkartons, radarwieltje, spuitzak, spuitmondjes, cupcake set, kwastjes en bavaroispoeder. Volgens mij heb ik nu zo’n beetje wel alles opgenoemd 🙂

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

4 reacties

 1. Joke schreef:

  Voor welke verjaardag zouden die cupcakes en taart zijn 😉 ????

  XXX Mam

  P.S. Ik wil van die leuke pareltjes uit die mold om mijn taart heen 😛

 2. Aukje schreef:

  Hoi Laura ………….

  Pfffft ben ik blij dat ik niet dicht bij jou in de buurt woon hahaha. Meid, wat een prachtige taarten maak je. Zo verleidelijk . En ze zullen vast ook heerlijk smaken !!! Die van je Pap is echt super !!!!

  Nog heel veel bakplezier, ik kom zeker nog eens kijken.
  Hartelijke groet, Aukje.

 3. Caroline schreef:

  Hallo Laura, wat maak je een schitterende taarten !!! Doe je ook bestellingen ? Ik heb een sweet 16 feestje van mijn dochter in september 🙂
  Groeten Caroline

 4. Anonymous schreef:

  Geweldig, heel veel succes verder !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *