Schoon en hygiënisch bakken met Plenty Easypull

9 mei 2014 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
0

Plenty Easypull Mobile 1a

Iedereen weet dat het belangrijk is om schoon en hygiënisch te werken in de keuken. Plenty Easypull Mobile is een handig hulpmiddel in de keuken om schoon te kunnen werken. Ik ken hem nog maar wat goed van mijn tijd bij Blokker. Toen ik daar werkte was de Plenty Easypull voor aan de muur altijd een artikel dat zeer goed verkocht. Begrijpelijk, want het is inderdaad een superhandig artikel voor in de keuken. Deze mobiele versie is nog handiger, je zet hem gewoon neer daar waar je hem nodig hebt.

Met de Plenty Easypull heb je na het handen wassen heb je elke keer weer een schoon stuk keukenpapier om je handen aan af te drogen. Ligt het zelfrijzend bakmeel naast je mengkom in plaats van er in? Maak een stukje keukenpapier vochtig en je hebt het aanrecht zo weer schoon. Geen natte en vieze rollen meer omdat je met natte/vieze handen een velletje keukenpapier probeert af te scheuren. De Plenty Easypull Mobile kun je met één hand gebruiken door de zelfklevende onderkant (handig, want ik komt vaak handen tekort in de keuken) en is verplaatsbaar zodat hij nooit in de weg staat.

Rol op? Geen probleem, want je koopt gewoon weer een nieuwe navulrol. De original met 60 meter papier, of de rol met 40 meter extra sterk en extra absorberend papier.

Win een exclusief diner bij MasterChef jurylid Peter Lute

Ooit al eens willen eten in het exclusieve restaurant van Peter Lute? Ga naar www.plentymasterchefgame.nl en maak kans op een exclusief diner bij MasterChef jurylid Peter Lute of 1 van de vele andere mooie prijzen. Vind de 7 verstopte bordjes en win!

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *