Ik ben ooit een keer ongelofelijk ziek geweest na het eten van een saucijzenbroodje, waardoor ik ze sindsdien niet meer kan luchten of zien (laat staan proeven). Het recept voor deze saucijzenbroodjes heb ik dan ook niet zelf voor jullie getest, maar dit heeft mijn team gedaan. Eén van de vele redenen waarom ik ontzettend blij ben met het Laura’s Bakery team! En daarom kan ik jullie namens hen vertellen dat deze saucijzenbroodjes niet te versmaden zijn.
Krijg je visite en wil je een lekkere lunch verzorgen? Deze saucijzenbroodjes zijn erg makkelijk om te maken en ze smaken heerlijk bij een kom soep of een salade. Onderaan het recept geef ik ook nog een tip om mini saucijzenbroodjes te maken.
Beste Laura,
Ik zie geen recept staan van deze heerlijk uitziende sauccijzenbroodjes.
Waar is het recept?
https://www.laurasbakery.nl/saucijzenbroodjes/
Echt wel, het recept stond er gewoon……….
Ga deze dit weekend uitproberen.
Waarvoor dient het 30min. rusten na het insmeren met eigeel? En wat is de plakkerige kant van het bladerdeeg? Mij is nooit eerder een verschil opgevallen tussen beide kanten (a)
De ene kant is wat droger en de ander wat plakkeriger. Dat zie je eigenlijk vanzelf als je een plakje bladerdeeg goed bekijkt.