Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Red velvet taart

Laura Kieftdoor Laura Kieft
09 februari 2019
in Cakes, Feestdagen, Taarten, Valentijn, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Jaaa, daar is hij dan eindelijk: de red velvet taart! De laatste maanden kreeg ik steeds vaker verzoekjes voor deze taart, dus ik besloot om er nu eindelijk eens mee aan de slag te gaan. Bij mij stond hij namelijk ook al tijden op de baklijst. En wat is nu een beter moment zo richting Valentijn om deze taart te maken? Voor dit baksel vond ik het leuk om de drie lagen cake die ik bakte nog eens te halveren, zodat je bij het aansnijden maar liefst 6 lagen cake ziet met een heerlijke cream cheese frosting ertussen. De bolle kantjes sneed ik ook van de cakes af om vervolgens te verkruimelen, die kruimels gebruikte ik weer voor de decoratie. Als je deze red velvet cake wilt bakken voor Valentijn zou je nog meer kunnen uitpakken met wat sprinkles, dat staat ook erg leuk. Ik ben nu al benieuwd naar jullie versies van deze taart!

Red velvet en kleurstof

Eigenlijk is red velvet gewoon een chocoladetaart, met een berg kleurstof voor de kleur. Want ja, donkerbruin rood krijgen vergt wel wat moeite. Vroeger ontstond de rode kleur door een reactie tussen een zuur (van de karnemelk) en het cacaopoeder. Het stofje dat daarvoor zorgde zit tegenwoordig niet meer in cacaopoeder, dus hebben we kleurstof nodig om hetzelfde effect te krijgen. Voor de smaak doet het niets, dus als je geen fan bent van kleurstof zou je het ook weg kunnen laten. Mijn taart was uiteindelijk meer donkerrood dan felrood en dat vond ik zelf prima. Wil je een nog rodere kleur kun je dus nog meer kleurstof toevoegen. En ja, het is misschien veel, maar aangezien dit geen taart is die ik dagelijks eet vind ik het wel prima voor een keer. Ik heb namelijk wel ontzettend zitten smullen van deze mooie red velvet taart!

Recept afdrukken

Red velvet taart

Wie houdt er nu niet van red velvet taart? De heerlijke smeuïge lagen chocoladecake in combinatie met een lekkere cream cheese frosting maakt deze taart onweerstaanbaar!
Porties: 10 -12 personen
VOOR EEN 15 CM TAART (VOOR 3 LAGEN CAKE VAN 15 CM)

Ingrediënten

  • 120 gram ongezouten roomboter
  • 250 gram fijne kristalsuiker
  • 2 eieren (M)
  • 50 gram cacaopoeder (ongezoet)
  • 2 tl vanille-extract
  • rode kleurstof (ik gebruikte bijna een heel potje van 35 gram)
  • 250 ml karnemelk
  • 300 gram (patent)bloem
  • snuf zout
  • 2 tl baking soda
  • 2 tl citroensap

Topping/vulling

  • cream cheese frosting 1x dit recept

Instructies

  • Klop boter en suiker romig, voeg daarna de eieren een voor een toe en mix tot deze zijn opgenomen.
  • Maak een pasta/papje van de cacaopoeder, vanille-extract, kleurstof en eventueel een scheutje van de karnemelk. Roer goed door tot er een egale massa ontstaat. Voeg toe aan het botermengsel en mix tot deze volledig is opgenomen.
  • In een kom voeg je bloem, baking soda en zout samen, roer even kort door elkaar. In een maatbeker doe je de karnemelk en citroensap. Voeg de bloem en melk afwisselend en beetje bij beetje toe terwijl je blijft mixen.
  • Neem drie bakvormen, vet deze in en leg een bakpapiertje op de bodem van de vorm. Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormen.
  • Bak de cakes in ongeveer 30 minuten op 170 °C (boven- en onderwarmte) gaar.
  • Laat de cakes zo’n 10 minuten in de vorm afkoelen, stort ze daarna op een rooster en laat ze hier volledig afkoelen.

De taart afmaken

  • Wanneer de lagen cake helemaal zijn afgekoeld en de frosting is gemaakt kun je de taart afmaken.
  • Snijd eerst de bolle kanten van de cakes af, doe deze in een kom en zet opzij, je hebt deze straks nog nodig (klein stukje snoepen kan best natuurlijk). Halveer de cakes dan horizontaal zodat je 6 plakken cake hebt.
  • Leg de eerste plak cake op een bord of cakestandaard en verdeel hier ongeveer 2-3 eetlepels van de frosting over. Dunne laagjes vulling zijn genoeg. Leg er weer een plak cake bovenop en vul deze op dezelfde manier. Ga zo door tot alle cakes zijn gebruikt. Eindig je taart met de onderkant van een cake die je omdraait (zo heb je een mooie rechte bovenkant).
  • Met de resterende frosting smeer je de cake aan de boven- en zijkant in. Tips voor het afsmeren van een taart vind je hier.
  • Als decoratie gebruiken we kruimels cake. Pak de stukken cake erbij die je hebt afgesneden en verkruimel deze. Wat handig en snel werkt voor fijne kruimels is het volgende: neem twee stukken cake en wrijf deze tegen elkaar aan. Als je genoeg kruimels hebt kun je de taart decoreren zoals je wilt. Ik bedekte de bovenkant grotendeels en maakte onderaan de taart ook nog een randje.
  • En na het decoreren is de taart klaar!

Tips

  • Bewaren: Afgedekt/verpakt in de koelkast 4-5 dagen te bewaren. Invriezen kan ook, dan is hij tot 3 maanden houdbaar.

Vorige post

Volgende post

Bladerdeeg harten met parmaham
Croissant muffins met spek en ei

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
16

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 118

  1. karin says:
    2 jaar geleden

    hi laura,
    ik, en wellicht meer mensen, hebben maar 1 pme 15 cm. is het beslag wel te bewaren zodat er 1 voor 1 gebakken kan?
    groetjes karin

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan prima.

      Beantwoorden
  2. Wilma says:
    2 jaar geleden

    Ik vraag me al langer af of ik meerdere bakvormen tegelijk, op verschillende hoogtes, in de oven kan zetten. Ik dacht dat dat alleen maar kon met een heteluchtoven, maar is dat ook echt zo?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik zet deze drie kleine vormpjes naast elkaar op dezelfde hoogte, dat gaat prima. Op verschillende hoogtes kan, maar dit heeft vaak wel invloed op het resultaat.

      Beantwoorden
  3. Kirsten says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Hoe snijdt jij de kaarten zo mooi recht? Speciale taartensnijder voor, zo ja: welke?
    Ik krijg altijd van die scheve stukken..

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik gebruik gewoon een mes, soms een goede scherpe, in dit geval gewoon een normaal mes uit de keukenlade. Snijd niet te snel en recht naar beneden, dan moet het goed gaan.

      Beantwoorden
  4. Janine says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,

    ik ben dol op je recepten. Nu gebruik je in de red velvet citroensap, is daar ook een alternatief voor? Aangezien mijn dochtertje een citrusvruchten allergie heeft.

    Ben benieuwd, Dankjewel!

    Groetjes Janine

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Het is in dit geval eventueel ook weg te laten.

      Beantwoorden
    • Nanous says:
      2 jaar geleden

      Hoi Laura,

      Ik heb deze taart met mijn verjaardag gemaakt! Wat een hit was dat! Er zijn geen kruimels meer overgebleven.

      Nu wilde ik voor in de koffiekamer van de juffen/meesten bij mijn zoontje op school redvelvet cupcakes maken. Maar hoe lang zouden die in de over moeten? Minuutje of 20? En op hetzelfde aantal graden of moet ik de oven dan ook iets lager zetten?

      Groetjes

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        cupcakes hebben inderdaad 18-20 minuten nodig, zou 180 graden aanhouden.

        Beantwoorden
      • Chloe says:
        1 jaar geleden

        Eigenlijk hoort de red velvet een hele zachte bijna flauwe chocolade smaak te hebben, de reden dat je zoveel kleurstof nodig had is dat er eigenlijk voor een echte red velvet teveel cacao door dit recept zit, iets minder cacao dan heb je ook minder kleur nodig, rode kleurstof heeft ook een viezige smaak, helemaal als je zoveel gebruikt en is niet aan te raden in deze hoeveelheid 😁.

        Beantwoorden
  5. mariella says:
    2 jaar geleden

    hoeveel lepeltjes azijn bij gewone melk doen voor de karnemelk te maken bij ons in winkel verkopen ze dat niet .

    Beantwoorden
  6. mariella says:
    2 jaar geleden

    hoeveel lepeltjes azijn bij gewone melk doen voor de karnemelk te maken bij ons in winkel verkopen ze dat niet .mvg

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Durf ik je niet te zeggen welke verhouding dat exact is, zou zeker een eetlepel toevoegen.

      Beantwoorden
    • Ineke says:
      1 maand geleden

      2 eetlepels op 250 ml melk. Azijn of citroensap kan allebei. Dat kan ook met lactosevrije melk.

      Beantwoorden
  7. Moniek says:
    2 jaar geleden

    Hoi! Wat voor een soort kleurstof heb je gebruikt?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      op gelbasis

      Beantwoorden
      • Danielle says:
        1 jaar geleden

        Hallo Laura,

        Ik heb je red velvet taart recept meerdere keren gemaakt maar krijg maar niet de felle rode kleur. Of hoort het zo?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Dat klopt, dat komt door het cacaopoeder. Als je echt een felle red velvet wilt dan moet je dat weglaten (maar dat gaat weer ten koste van de smaak).

          Beantwoorden
          • Danielle says:
            1 jaar geleden

            Dank voor je reactie, Laura.

    • Laura says:
      4 maanden geleden

      Top recept! Vandaag met mijn neefje gemaakt en was zeer goed gelukt! Helemaal niet te zwaar!

      Beantwoorden
  8. Priscilla says:
    2 jaar geleden

    Wauw! Ziet er heerlijk uit! Ik zie dat jij een bakvorm van 15 cm hebt gebruikt, Hoe hoog is deze taart in zijn totaliteit?

    Ik wil graag een taart maken met hetzelfde formaat, alleen dan wel met funcake mix/biscuit. En dan in 2x bakken (denk ik) Ik vraag mij af of ik dan beter 15×7,5 kan gebruiken of 15×10?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik gok zo’n 15-18 cm in totaal. 7,5 cm is hoog genoeg hoor voor een bakvorm, volgens mij zijn die van mij zelfs maar 5 cm hoog.

      Beantwoorden
  9. Cindy says:
    2 jaar geleden

    Zou ook graag de taart eens maken
    Maar hier eten we lactose vrij nu kan ik de meeste ingrediënten wel vervangen door lactose vrije maar alleen de karnemelk zou ik niet weten
    Heb jij een oplossing voor mij en mijn dochter die ook Laura heet en ook heel graag bakt 😀

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Je zou een lactosevrije melk kunnen nemen en wat meer citroensap (of wat azijn) kunnen toevoegen. Op deze manier kun je ook gewone melk gebruiken, dus ik denk dat het met een vervanger ook zou moeten lukken 🙂

      Beantwoorden
      • Inekei says:
        1 maand geleden

        2 eetlepels op 250 ml melk. Azijn of citroensap kan allebei. Dat kan ook met lactosevrije melk. Dat doe ik al een hele tijd. Goed roeren en een tijdje laten staan.

        Beantwoorden
  10. Martine says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Wat ziet deze taart er weer heerlijk uit! Ik gebruik vaak je recepten en met mijn verjaardag afgelopen weekend viel de Monchoutaart goed in de smaak!
    Nu wil ik deze red velvet gaan maken, maar het liefst met 4 lagen van 23 cm doorsnede. Zou ik dit recept kunnen gebruiken en dan in de twee bakvormen? Ik weet hoe ik een grotere bakvorm moet berekenen, maar een laag weglaten begrijp ik niet helemaal 🙂

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Als je dat wil omrekenen zou je eerst 2/3 van dit recept moeten nemen en dat dan omrekenen naar een grotere vorm.

      Beantwoorden
      • Martine says:
        2 jaar geleden

        Jaa dat bedacht ik me later ook, bedankt voor je reactie!

        Beantwoorden
  11. Anja says:
    2 jaar geleden

    Wat een gave taart! Bij mij ziet hij er helaas minder mooi uit :(. De cake werd niet zo luchtig waardoor de lagen dun zijn. Hoe krijg ik het voor elkaar dat de cake mooi luchtig is?

    En de cheesefrosting bleef te dun om de zijkanten mooi af te smeren? Hoe kan ik dat beter krijgen? Hopelijk heb je tips. Ik heb precies gedaan wat er in het recept stond. Hoor het graag!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Heb je misschien te lang geklopt? Daar worden cakes namelijk niet luchtiger van. En qua frosting, misschien een goedkoop huismerk gebruikt? Verder lastig te zeggen zonder verdere informatie.

      Beantwoorden
  12. Lilian says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura, ik ben van plan om deze taart te maken maar wil dan wel graag weten of die niet uitdroogt als ik hem eerder van tevoren maak (ongeveer 3 dagen van tevoren)?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Onderaan elk artikel staat altijd een bewaaradvies 😉

      Beantwoorden
  13. Febe says:
    2 jaar geleden

    Hi Laura, ik wil al heel lang een red velvet cake maken, maar ik zou het graag gewoon met één bakvorm doen en dat ik de taart maar 1x door midden snijdt en daar de frosting tussen. Hoe kan ik het recept hier naartoe omrekenen? Of gewoon alle ingrediënten door 3 delen? Groetjes Febe

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Als je maar één dunne laag cake van 15cm wilt maken deel je het inderdaad door 3

      Beantwoorden
      • Febe says:
        2 jaar geleden

        Oh, naja hij moet niet heel dun worden. Wil hem wel nog kunnen doorsnijden en ik wil hem wel in een iets grotere vorm dan 15cm doen. Hoe doe ik dat dan?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 jaar geleden

          Hier lees je meer over het omrekenen van een recept: https://handigebaktips.nl/recepten-omrekenen/

          Beantwoorden
  14. Tess says:
    2 jaar geleden

    Super leuk al je recepten! Ik vroeg me af waar het aan ligt dat de ene taart in de vriezer bewaard kan worden en de ander niet. Waarom kan dat bij deze wel maar bijv. bij je carrotcake niet. Liefs!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      De carrot cake kan ook in de vriezer hoor. Het bewaaradvies staat alleen nog niet bij elk recept (zijn we mee bezig)

      Beantwoorden
  15. Pauline says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Graag zou ik dit recept in 4 lagen willen maken in een vorm van 20cm. Via je omreken tips ben ik er al wel achter hoe ik een grotere vorm kan gebruiken. Mijn vraag is hoe ik die 4e laag moet berekenen. Het recept door 3 delen en die uitkomst erbij op tellen?

    Alvast bedankt voor het meedenken!
    Groetjes, Pauline

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Inderdaad zoals je zegt 🙂

      Beantwoorden
  16. Bibi says:
    2 jaar geleden

    Hey Laura,
    Deze taart ziet er heerlijk uit en overheid mij om weet een recept van jou te gaan maken. Alleen heb ik een klein probleem bij het omrekenen. Ik heb Wilton easy layers vormen van 15cm diameter en 1,9cm hoog. Wat is het beste om te doen met de baktijd en temperatuur?
    Groetjes,
    Bibi

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Temperatuur veranderd niets aan, maar als je meer en dunnere lagen cake maakt zullen deze sneller klaar zijn. Begin eens met de helft tot driekwart van de tijd zou ik zeggen.

      Beantwoorden
  17. Miranda says:
    2 jaar geleden

    Hoi, ik heb nou een paar keer geprobeerd deze cake te maken, in 1 vorm en dan later in drie lagen snijden maar ik heb telkens dat de cake niet gaar is in het midden. Lagere temp en dan langer bakken heb ik geprobeerd, weer niks. Moet ik echt drie aparte lagen bakken? Als het alleen maar zo werkt, ja dan moet dat maar, ik dacht alleen wat makkelijker te kunnen doen dus alles tegelijk te bakken.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Er is een reden dat ik losse lagen bak 😉 . Alles tegelijk geeft gewoonweg niet het beste resultaat. Tegen de tijd dat het midden gaar is, zijn de randen droog.

      Beantwoorden
  18. Nadine says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Welke kleurstof van welk merk gebruikte je voor de taart? Ik weet nooit zo goed wat nou het beste is, vloeibaar of poeder.

    Groetjes,
    Nadine

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Laura gebruikt meestal de Wilton kleurengels. Dus vloeibaar, maar wel dik.

      Beantwoorden
  19. Sophie says:
    1 jaar geleden

    Als ik twee bakvormen van 17.5cm heb hoe kan ik het dan het beste verdelen? En hoelang moeten ze dan in de oven? Ik heb altijd dat het midden niet helemaal gaar is en de randen weer te gaar, haha..

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Als je het hele beslag over twee vormen verdeeld heb je teveel beslag en dan krijg je inderdaad het probleem wat je noemt; randen al droog en het midden nog niet gaar. Je zou het dan beter om kunnen rekenen naar een 17,5 cm vorm en dan ook in drie delen bakken. Qua tijd zou ik beginnen met wat in het recept staat en dan even controleren en indien nodig enkele minuten toevoegen.

      Beantwoorden
  20. Tabitha says:
    1 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Kan ik over dit glazuur ook een dripcake maken?
    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Onmogelijk is het niet, maar het vraagt wel om wat meer planning (en risico). De laag crème moet niet te dik zijn omdat deze wat zachter is en meer reageert op de warmte en het gewicht van de ganache. Verder zou ik hem heel goed laten opstijven in de koelkast voordat je de drip maakt.

      Beantwoorden
  21. Wende says:
    1 jaar geleden

    Ok wil deze cake bakken maar kan dat ook gewoon met halfvolle melk inplaats van karnemelk

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Nee, karnemelk activeert de baking soda.

      Beantwoorden
  22. Nienke says:
    1 jaar geleden

    Hoi, ik heb geen drie bakvormen van hetzelfde formaat..kan ik het beslag ook even laten staan en ze na elkaar bakken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Nee, dat kan niet. Door het gebruik van baking soda moet het beslag meteen afgebakken worden, anders verliest het de rijzende werking.

      Beantwoorden
  23. Pingback: Zelf Oreo's maken - Laura's Bakery
  24. Sabine Willemsen says:
    1 jaar geleden

    Ik ben voor mijn moeder je recept aan het vertalen in het duits.
    Nu vraag ik me af wat ik in Duitsland voor de cream cheese frosting kan gebruiken….is dat “Frischkaese”??? Help!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ik kan dat helaas ook niet naar het Duits vertalen..

      Beantwoorden
  25. Rijka says:
    1 jaar geleden

    Ik wilde graag een red velvet tulband bakken voor de kerst. En ben voor dit recept gegaan omdat er niet zoveel boter in zit. Helaas had ik maar 1 tubetje rode kleurstof en dat is tekort (achteraf), maar de smaak is er niet minder om 🙂 Ik heb de tulband op 170 graden 75 minuten gebakken met boven en onder warmte. Nu nog je cheese frosting maken en 1ste kerstdag de tulband afmaken. Bedankt voor het delen van je recepten! Fijne Feestdagen!! Rijka.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Wat leuk, bedankt voor het delen van je ervaringen en fijne feestdagen!

      Beantwoorden
      • Rijka says:
        1 jaar geleden

        En zo ziet de tulband er nu uit. Ik ben heel tevreden 🙂 https://www.instagram.com/p/B6fjbSahePG/

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Wauw, prachtig!!

          Beantwoorden
  26. Ruth says:
    1 jaar geleden

    Ik vroeg mij af of ik aan de cream cheese frost ook witte chocolade kan toevoegen of dat dit ervoor zorgt dat de structuur niet goed is? Of kan ik dan beter witte chocolade botercreme gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dat heb ik nog niet eerder geprobeerd, maar het lijkt me dat dat kan.

      Beantwoorden
      • Ruth says:
        1 jaar geleden

        Het is gelukt! Ik heb ongeveer 300g witte chocolade toegevoegd! Iedereen was enthousiast over de taart 🙂

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Wat goed! Heb je dit gesmolten toegevoegd?

          Beantwoorden
          • Ruth says:
            1 jaar geleden

            Ja, klopt! Eerst au bain marie gesmolten en toen er doorheen gemixt!

  27. Lizzy Derksen says:
    12 maanden geleden

    Hey Laura!

    Ik heb deze taart nu al voor de 3e keer gemaakt in een springvorm van 15cm (3 keer 15 cm)
    Alleen blijft de cake bij mij super laag. Te laag om door 2e te snijden en daar de vulling in te doen.
    Ik bak de cakes op 150graden 50 minuten, (als ik ze op hogere temp. bak dan rijst alleen de bovenkant heel erg) hoe kan ik er voor zorgen dat de cakes hoog genoeg worden?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Dat is gek! Juist door de hogere temperatuur gaan ze wel sneller rijzen. Je hebt verder niks aangepast aan het recept?

      Beantwoorden
      • Lizzy Derksen says:
        12 maanden geleden

        Hey

        Ik zie dat ik gewone bloem heb gebruikt in plaats van patent bloem.
        Weet niet of dat het verschil maakt?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          12 maanden geleden

          Nee hoor, dat kan prima. Was het lekker?

          Beantwoorden
          • Lizzy Derksen says:
            12 maanden geleden

            Ja heerlijk!!

  28. Jenisa says:
    12 maanden geleden

    Hey,

    Welke kleurstof gebruik je en waar te koop? Ik kom er niet uit zoveel soorten!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Dat snap ik! Vaak gebruik ik Rainbow dust of Wilton, maar het kan ook zijn dat ik hierbij Sugarflair had gebruikt. Allemaal fijne kleurstoffen in ieder geval.

      Beantwoorden
  29. Saskia says:
    11 maanden geleden

    Hoi Laura, maakt het uit of ik poeder kleurstof gebruik of vloeibare? En begrijp ik het goed dat het beslag direct in de oven moet i.v.m. de werking van de baking soda, deze vraag omdat ik ook niet 3 vormen van dezelfde maat heb en dan dus 3 x het beslag moet maken i.p.v. in 1 keer.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Hi Saskia, dat klopt helemaal wat je zegt i.v.m. de baking soda. In principe kan het met beide soorten kleurstof, maar mijn voorkeur gaat uit naar gelkleurstof voor een red velvet.

      Beantwoorden
      • Saskia says:
        11 maanden geleden

        Dank je, ga ik of extra bakvormen kopen of het beslag 3x maken.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          11 maanden geleden

          Veel bakplezier!

          Beantwoorden
  30. Saskia says:
    11 maanden geleden

    En nog een vraag, gebruik jij meestal springvormen, taartvormen of taartringen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Daar heb ik laatst een blog over geschreven: https://www.laurasbakery.nl/mijn-meest-gebruikte-en-favoriete-bakvormen/

      Beantwoorden
      • Saskia says:
        11 maanden geleden

        Super bedankt, ga meteen kijken naar je blog!
        Gebruik je kleurgel of kleurpoeder voor de Red Velvet Taart?
        Groetjes,
        Saskia

        Beantwoorden
      • Saskia says:
        11 maanden geleden

        Zie mijn eerdere vraag: “Hoi Laura, maakt het uit of ik poeder kleurstof gebruik of vloeibare? En begrijp ik het goed dat het beslag direct in de oven moet i.v.m. de werking van de baking soda, deze vraag omdat ik ook niet 3 vormen van dezelfde maat heb en dan dus 3 x het beslag moet maken i.p.v. in 1 keer”

        Beantwoorden
  31. njz says:
    11 maanden geleden

    ik zie vaak stapeltaarten met cake en vullingen met bijvoorbeeld mascarpone en/of monchou.
    Als je zo’n taart wilt bewaren dan moet het voor de cake eigenlijk buiten de koelkast(vorige keer in de koelkast bewaard, maar werd erg droog) maar voor de vulling in de koelkast..omdat het zuivel is…
    Wat adviseer jij ?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Zolang de cake volledig is afgesmeerd kan je deze prima in de koelkast bewaren. De cake zou dan niet uit moeten drogen doordat het beschermd is door de frosting overal er omheen (dit is een ander verhaal met een naked cake of aangesneden cake). Met botercrème kun je het op een koele plek maar buiten de koelkast bewaren.

      Beantwoorden
      • Njz says:
        11 maanden geleden

        Hallo dus een naked cake met roomkaas moet direct gegeten worden?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          11 maanden geleden

          Het liefst wel, en anders deze zou ik beter verpakken in de koeling zodat de cake niet uitdroogt.

          Beantwoorden
  32. Lizzy Derksen says:
    11 maanden geleden

    Hey!
    Ik heb nog een vraag over het afsmeren van de taart.
    Smeer jij de taart twee keer af of maar 1 keer? Als ik de taart maar 1 keer af smeer dan komt de taart er nog door heen. Net of de frosting nog iets te dun is..

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ik smeer inderdaad vaak twee keer af, zo vaak als nodig is in principe.

      Beantwoorden
      • Lizzy Derksen says:
        11 maanden geleden

        Ah kijk! Dat zal het zijn. Bedankt voor je reactie! Ik ga donderdag weer een poging wagen 🤩

        Beantwoorden
  33. Inge says:
    11 maanden geleden

    Heey Laura,

    ik heb wel eens gehoord dat je ook bietensap kan gebruiken als kleurstof? Heb je hier ervaring mee?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ik heb dat ook wel eens gelezen, maar nog niet geprobeerd.

      Beantwoorden
  34. Barbara says:
    10 maanden geleden

    Hey Laura,

    Ik bak vaak jouw recepten en lukt altijd! Alleen deze red velvet cake, is nu al 2x mislukt. Binnenin wordt ie niet gaar 🙁
    Hoe zou dit kunnen komen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      He wat vervelend! Heb je iets aan het recept veranderd? Misschien even checken met een extra temperatuurmeter of de warmte van je oven klopt?

      Beantwoorden
  35. Ingeborg says:
    10 maanden geleden

    Hi Laura,

    Ik heb alleen bakpoeder, kan dat ook ipv baking soda?

    Groetjes, Ingeborg

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Eigenlijk niet, de baking soda werkt samen met het citroensap. Als je het toch gaat vervangen, gebruik dan drie keer zoveel en laat het citroensap weg.

      Beantwoorden
  36. Ingeborg says:
    10 maanden geleden

    Hi Laura,

    Als ik het beslag verdeel over twee vormen van 24 cm, hoe lang moet ik de cakes dan bakken?

    Groetjes, Ingeborg

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dat heb ik niet getest, dus kan ik ook niet zo 123 zeggen.

      Beantwoorden
  37. Lotte Herweijer says:
    9 maanden geleden

    Hallo Laura! Als ik de taart 3 dagen in de vriezer bewaar, hoelang is deze dan nog goed in de koelkast?
    Bedankt voor het delen!
    Groetjes, Lotte

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Afgedekt/verpakt in de koelkast 4-5 dagen te bewaren. Invriezen kan ook, dan is hij tot 3 maanden houdbaar.

      Beantwoorden
  38. Ela Hutten says:
    7 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Zaterdag deze taart gemaakt, wat was hij heerlijk! Nu wil ik komend weekend een regenboogtaart maken(6lagen) en eigenlijk met een beetje dezelfde smaak en textuur als deze cakes. Kan ik het cacao weglaten(zodat de kleuren wel duidelijk zichtbaar zijn) en verder dezelfde ingrediënten gebruiken voor mooie/smaakvolle lagen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen! Ik zou een anders basisrecept voor cake dan gebruiken eigenlijk, dan weet je zeker dat de smaak ook goed zit.

      Beantwoorden
  39. Wendy says:
    6 maanden geleden

    Hai Laura,
    Afgelopen weekend heb ik deze red velvet cake gemaakt. Hij was heerlijk! Alleen wel heel compact en zwaar. Hoort dit ? Ik dacht eigenlijk dat ie wat luchtiger zou zijn. Ik heb precies het recept gevolgd. Enig idee waardoor dit komt?

    Gr Wendy

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Kwam de structuur overeen met mijn taart op de foto? Ik kan de taart eigenlijk niet luchtig noemen, maar ook zeker niet compact. Heb je de cakes in één keer afgebakken? Het baking soda werkt meteen en daardoor moet het beslag meteen de oven in.

      Beantwoorden
      • Wendy says:
        6 maanden geleden

        Op jou foto ziet ie er wat luchtiger uit dan de mijne was en ik heb alle 3 de lagen in 1 keer gebakken.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          6 maanden geleden

          Nou wat gek dan zeg, misschien heb je te lang gemixt? Anders durf ik het niet zo te zeggen.

          Beantwoorden
  40. Ilvy says:
    6 maanden geleden

    Hallo
    Ik heb de taart ook gebakken alleen de lagen zijn maar 3 cm dik dus ik heb ze niet doorgesneden. Weet jij misschien hoe dat komt? Ik heb gewoon het recept gevolgd. Ik heb er alleen geen kleurstof in gedaan.
    Gr Ilvy

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Waarschijnlijk een te grote bakvorm gebruikt.

      Beantwoorden
  41. Amina says:
    4 maanden geleden

    Welke doorsnede moet je bakblik hebben

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      15 cm, staat bovenaan het recept.

      Beantwoorden
  42. Nandi Arkaifie says:
    3 maanden geleden

    Ik heb dit recept meerdere keren gemaakt en nooit echt met het hele potje kleurstof omdat ik dat zonde vond. Nu heb ik het gisteren met een heel potje kleurstof gemaakt en er zat een ontzettend bittere nasmaak aan de taart! 🙁 heeft u daar geen last van? Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Wat vervelend zeg! Absoluut geen last van gehad, welke kleurstof heb je gebruikt? En ben je misschien uitgeschoten met de baking soda?

      Beantwoorden
  43. Fie says:
    3 maanden geleden

    Beste Laura
    Ik heb deze vandaag gemaakt,
    Maar mijn taart kwam niet echt omhoog en het het recept gevolgd

    Beantwoorden
  44. Melissa says:
    2 maanden geleden

    Hoi laura,
    ik wil deze ook maken maar wij hebben alleen een vorm van 18 cm. hoe doe ik dat dan? gewoon van 15 cm naar 18 omrekenen?
    groetjes melissa

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Daar heb ik deze mooie tool voor: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden
  45. Babet van der Perk says:
    2 maanden geleden

    Beste Laura
    Kan ik deze frosting onder fondant gebruiken of smelt dan de fondant.
    H groet Babet

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Nee, deze zou ik niet gebruiken. Alleen 1:1 botercrème.

      Beantwoorden
    • Marte says:
      3 weken geleden

      Hoi Laura,

      Gebruik je ook bakpoeder bij dit recept?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        3 weken geleden

        Alle ingrediënten staan boven het recept, geen bakpoeder.

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Cranberry brie bladerdeeg hapjes

Brownie wafels

Cranberry-brie plukbrood

Pizza broodjes

Volgende Post
Croissant muffins met spek en ei

Croissant muffins met spek en ei

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Verlate kersttaart

door Laura Kieft-27 december 2011-5

Ik had grootse plannen deze kerst, ik zou heerlijk in de keuken allerlei lekkers bakken en dat aan jullie laten zien zodat jullie allemaal inspiratie hadden voor de feestdagen. Mijn school dacht daar alleen iets...

How to + recept: Speculaas(plank)

door Laura Kieft-04 december 2011-45

Het is de tijd van het jaar waarin iedereen massaal aan het speculaas gaat, maar ook taai-taai, marsepein en schuimpjes mogen niet ontbreken in deze periode. Ik ben zelf gek op het snoepgoed, vooral marsepein...

Webshop: Uit eigen streek

door Laura Kieft-29 november 2011-1

Gisteren heeft weer een nieuwe webshop haar virtuele deuren geopend, en niet zomaar één. Mede blogster Pauline (die jullie vast allemaal kennen van uit Pauline’s keuken) heeft maandenlang hard gewerkt aan haar bedrijf Uit eigen...

Gestrikt!

door Laura Kieft-18 november 2011-3

De lussenstrik staat denk ik nu al ruim een jaar op mijn lijstje ‘wil ik nog eens maken’. Elke keer weer bedenk ik mij te laat dat er dan tylose door het fondant moet worden...

Liefde is…

door Laura Kieft-13 november 2011-12

Liefde is… een speciale taart aan je vriendje geven omdat hij jarig is. Dit deed een vriendin van mij. Na veel wilde plannen voor de taart zijn we uiteindelijk toch op een vrij eenvoudige versie...

Review: workshop De Koekenbakkers

door Laura Kieft-06 november 2011-7

Gisteren heb ik dan eindelijk een workshop van Mariëlle van De Koekenbakkers mogen volgen! Een paar maanden geleden heb ik mij al ingeschreven voor deze workshop en heb er dus lang naar uit mogen kijken....

Eindstand Pink Ribbon actie

door Laura Kieft-01 november 2011-12

De maand oktober is voorbij en het geld is overgemaakt. Er is een einde gekomen aan de maand die in het teken van borstkanker staat en daarmee is er ook een einde gekomen aan mijn koekjesactie....

Recept Royal Icing

door Laura Kieft-31 oktober 2011-158

Laatst gaf ik jullie al het recept voor suikerkoekjes, nu geef ik jullie het recept Royal icing zodat je de koekjes kunt gaan decoreren. Deze hoeveelheid Royal icing is genoeg voor het recept van de...

Zoetigheden uit Parijs

door Laura Kieft-23 oktober 2011-8

Vorige week zondag vertrok ik samen met mijn ouders en zusje naar Parijs. Hier gingen we donderdagochtend vroeg weer weg om nog 2 dagen naar Disneyland te gaan! Ik was nog nooit in Parijs of...

Recept Suikerkoekjes

door Laura Kieft-14 oktober 2011-218

Wanneer ik koekjes decoreer, zijn deze suikerkoekjes echt mijn go to recept. Mijn favoriet waar ik bijna nooit van afwijk. Het enige andere recept dat ik nog wel eens wil gebruiken is een aanpassing op dit...

De Pink Ribbon koekjesfabriek

door Laura Kieft-05 oktober 2011-16

koekjes uitsteken Gezien de hoeveelheden koekjes die hier in huis gebakken worden mag ik het met recht een koekjesfabriek noemen. De actie is een ontzettend groot succes, groter dan ik ooit had durven dromen. Er...

Een actie voor Pink Ribbon

door Laura Kieft-01 oktober 2011-10

Oktober is de maand waarin er extra aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Jaarlijks wordt bij ruim 13.000 mensen borstkanker vastgesteld. Iedere vrouw heeft een kans...

Vintage baking

door Laura Kieft-28 september 2011-8

Deze cupcakes wilde ik eigenlijk gisteren al met jullie delen, toen was ik alleen te druk met naar de oven hollen. Waarom zul je denken, daar hoor je dit weekend meer over. Ik heb namelijk...

It’s my birthday

door Laura Kieft-20 september 2011-6

Nou ja, afgelopen zondag dan. 18 September werd ik 21 jaar, écht volwassen dus. Familie en vrienden lieten al weten dat zij nieuwsgierig waren naar de taart. Dit keer alleen geen fondant taart zoals ze...

Gestencilde bloesemtak

door Laura Kieft-13 september 2011-8

Bij Ellen in Donderen had ik in mijn vakantie zo’n ontzettend leuk stencil gekocht die ik ontzettend graag wilde uitproberen. Maar om nu gelijk een hele taart te maken, dat moet anders kunnen dacht ik zo. Zo...

Glinsterende snoepjes

door Laura Kieft-07 september 2011-6

Deze cupcakes heb ik al een poosje geleden gemaakt en wilde ik jullie eigenlijk dit weekend al laten zien. Dat was mijn bedoeling in ieder geval.. KPN werkte alleen even niet mee, na een storing...

De vakantie zit er weer op

door Laura Kieft-27 augustus 2011-5

Bij het gebrek van een echte zomer probeer ik er dan maar wat vrolijks van te maken. Want die zomer, die is dit jaar compleet verregend. Zo mooi als het voorjaar was, zo slecht is...

Review: De oude bakkerij

door Laura Kieft-18 augustus 2011-6

Al tijden geleden las ik in het tijdschrift MjamTaart over het bakkerijmuseum in Medemblik. Ik wist gelijk; ‘daar wil ik heen!’. Het  heeft enige tijd geduurd maar afgelopen weekend was het dan zover, samen met...

Review: Baking cups

door Laura Kieft-12 augustus 2011-32

Ik ben gek op leuke baking cups, ze maken je cupcakes helemaal af. Tegenwoordig kun je je lol op met alle leuke kleurtjes en printjes. Sommigen zien er in de verpakking alleen heel erg leuk...

65 met toblerone en appel-kaneel

door Laura Kieft-04 augustus 2011-9

Voor de verjaardag van de vader van mijn overbuurvrouw (snappen jullie het nog) vond ik het moeilijk om de kleuren te bepalen. Want wat zijn nu echte mannenkleuren in combinatie met cupcakes. Ik dacht nog...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan