Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Pasen crème koekjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
17 april 2019
in Feestdagen, Koekjes, Pasen, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Vorig jaar december plaatste ik een foto van mijn favoriete kerst- en paaskoekje: de welbekende crème koekjes! Ik eet gerust een heel pak weg voor ik er erg in heb, zalig vind ik ze. Dat ik daar zeker niet de enige in ben had ik dan weer niet verwacht. Massaal gaven jullie aan deze koekjes ook zo heerlijk te vinden en jullie wilden maar wat graag het recept. Het begon te borrelen in mijn brein en ik bestudeerde de ingrediëntenlijst om zelf crème koekjes te maken. Als basis gebruikte ik nu suikerkoekjes, maar ik denk dat de roomboter koekjes het ook erg goed zouden doen en misschien zelfs nog wel iets dichter bij het origineel komen. De crème zelf was een grotere uitdaging, want hoe maak je die topping nu precies? Verschillende testen heb ik gedaan en uiteindelijk is het onderstaande recept de winnaar geworden. Ik zeg er gelijk bij dat het een eigen interpretatie is op het origineel, want exact hetzelfde is het niet. Lekkerder vonden wij het overigens wel! De vanillesmaak is duidelijk aanwezig wat het erg lekker maakt.

Recept afdrukken

Pasen crème koekjes

De lekkerste Pasen crème koekjes maak je gemakkelijk zelf. De koekjes zijn zó lekker dat je ervan blijft eten!
Porties: 35 koekjes

Ingrediënten

Voor de koekjes

  • 50 gram witte basterdsuiker
  • 15 gram vanillesuiker
  • 65 gram ongezouten roomboter
  • 15 gram ei (M) (of 1-2 el water)
  • 135 gram bloem
  • snuf zout

Voor de crème

  • 200 gram poedersuiker
  • 2,5 el melk
  • 0,5 tl vanille-extract
  • 2-3 el kokosolie (gesmolten)

Extra benodigdheden (optioneel)

  • ronde uitsteker van zo’n 3 cm in doorsnede
  • #22 Wilton spuitmondje
  • sprinkles

Instructies

  • Mix de basterdsuiker, vanillesuiker en roomboter romig. Voeg dan het ei toe en mix tot deze helemaal is opgenomen.
  • Voeg het bloem en het snufje zout toe en meng tot een stevig deeg. Verpak het deeg in folie en leg het minimaal een uur in de koelkast.
  • Het deeg rol je uit tot een dikte van ongeveer 0,5 centimeter op een met bloem bestoven werkblad. Gebruik niet te veel bloem. Het recept bevat al veel bloem en je loopt dan het risico dat de koekjes er minder lekker op worden. Steek de koekjes uit met de ronde uitsteker.
  • Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 8-10 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven van 180 °C (boven- en onderwarmte). De koekjes zijn nog wat zacht als ze uit de oven komen, laat ze dus iets afkoelen voordat je ze op een rooster legt.
  • Terwijl de koekjes afkoelen maak je de crème. Doe de poedersuiker met de melk en het vanille-extract in een kom en roer tot een glad mengsel. Voeg de (gesmolten) kokosolie toe en roer tot een gladde, maar stevige crème.
  • Doe de crème in een spuitzak en spuit rozetjes op de koekjes door van binnen naar buiten te spuiten.
  • Verdeel de sprinkles over de koekjes en laat de crème uitharden.

Tips

  • Tip: Je zou misschien de kokosolie kunnen vervangen door gesmolten roomboter voor een resultaat dat nog meer lijkt op het origineel, maar dan krijg je je crème uiteraard niet zo mooi wit en zal deze ook iets zachter blijven.
  • Tip: Is de crème te hard om mee te werken. Even tussen de warme handen houden en de crème wordt vanzelf zachter. Als de crème te zacht is, voeg je meer poedersuiker toe om het dikker/steviger te maken.
  • Bewaren: De koekjes zijn in een afgesloten bak of trommel 1-2 weken te bewaren.

Vorige post

Volgende post

Paasrecepten inspiratie
Broodmuffins met ei en spek

Related Posts

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
3

Het...

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 31

  1. Audrey says:
    2 jaar geleden

    Wat een geniaal idee om deze na te maken! Ik vind ze inderdaad ook echt superlekker.

    Beantwoorden
  2. gaby says:
    2 jaar geleden

    kan je kokosolie ook vervangen door iets anders?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Zoals in een tip staat vermeld kun je het proberen met gesmolten roomboter.

      Beantwoorden
  3. Yvonne says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Heb ze vandaag geprobeerd te maken. Helaas, wat ik ook probeer, blijft de topping zo zacht dat ze helemaal uitlopen en de toefjes niet mooi blijven staan… heb het tussendoor lang laten koelen om op te stijven, maar ondanks dat blijft het uitlopen. Hoe kan dit? Heb het recept precies gevolgd.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Probeer dan eerst minder vocht toe te voegen, misschien zijn jouw lepels net groter. en je kunt natuurlijk prima meer poedersuiker toevoegen om het steviger te maken.

      Beantwoorden
  4. neva says:
    2 jaar geleden

    Hier hetzelfde als bij Yvonne: wat een creme zou moeten zijn, is en blijft vloeibaar, ook na koeling.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Probeer dan eerst minder vocht toe te voegen, misschien zijn jouw lepels net groter. en je kunt natuurlijk prima meer poedersuiker toevoegen om het steviger te maken.

      Beantwoorden
  5. neva says:
    2 jaar geleden

    Ik gebruik maatlepels, dus daar zou het niet in moeten zitten.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Het kan zijn dat de temperatuur invloed heeft gehad op de kokosolie. Hoe dan ook is meer poedersuiker de oplossing om het steviger te krijgen.

      Beantwoorden
  6. Chantal says:
    2 jaar geleden

    Moet je de kokosolie gesmolten toevoegen aan de creme?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja, dat staat ook in het recept.

      Beantwoorden
  7. Rozanne says:
    2 jaar geleden

    Hoi! Ik heb me precies gehouden aan de hoeveelheid ingrediënten en om en nabij ook de afmetingen van elk koekje en ik heb maar liefst 107 koekjes kunnen bakken van dit recept!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik zie nu dat de hoeveelheden van het deeg niet waren aangepast op de hoeveelheid crème, is nu veranderd 🙂

      Beantwoorden
  8. Gerda says:
    2 jaar geleden

    Ik heb de koekjes gebakken (94 stuks) en ze opgespoten met slagroom. Versierd met heel kleine eitjes. Groot succes!

    Beantwoorden
  9. Melanie says:
    12 maanden geleden

    Ziet er leuk uit maar ze smaken helemaal niet zoals echte crème koekjes 🙁 wel jammer

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Misschien hebben we allebei een ander soort koekje in gedachten. Welke kleur heeft de crème van jouw koekjes die je je had voorgesteld?

      Beantwoorden
      • Melanie says:
        12 maanden geleden

        Hoi Laura,
        Ik had de cremekoekjes in mijn hoofd zoals AH ze bijvoorbeeld met kerst doet, of de ‘spiegeleitjes’. De topping smaakt voor mij nu meer naar een dikke laag Royal icing, suikerig in plaats van romig.
        Van deze creme zou ik de volgende keer koekjes maken met deze creme tussen 2 koekjes.

        Beantwoorden
  10. Alice says:
    11 maanden geleden

    Leuk recept, maar vind ze erg zoet! Ook vind ik ze niet naar de paaskoekjes proeven uit de winkel. Jammer!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat jammer dat je dat vindt inderdaad! Welke paaskoekjes heb jij erbij in gedachten?

      Beantwoorden
  11. Alice says:
    11 maanden geleden

    https://www.aldi.nl/onze-producten/pasen/paasassortiment/chocolade/paaskoekjes-creme-2000036.article.html

    Deze 😉

    Beantwoorden
  12. Marjo says:
    11 maanden geleden

    Ook ik heb ze gisteren gemaakt en de koekjes zonder vulling zijn heerlijk.
    Maar de crème wou niet stijf worden, ook niet na veel poederesuiker toevoegen.
    De smaak was ook totaal niet zoals de koekjes die we kennen uit de winkel.
    Heel jammer…
    Niet voor herhaling vatbaar helaas…

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat jammer om te lezen Marjo!

      Beantwoorden
      • marjo says:
        10 maanden geleden

        nou ehecht

        Beantwoorden
  13. Melissa says:
    11 maanden geleden

    ik wil graag wat spuitmondjes bestellen maar er zijn zo veel opties, welke gebruik jij het meeste in het algemeen? van welk merk?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Laat ik daar nou een handig artikel over hebben geschreven ;). Je leest het hier: https://www.laurasbakery.nl/mijn-favoriete-spuitmondjes/

      Beantwoorden
  14. Natascha says:
    11 maanden geleden

    Hallo, meet je de kokosolie af in vaste vorm? Of eerst iets smelten en dan afmeten?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ik smelt het inderdaad eerst.

      Beantwoorden
  15. Annelies says:
    3 weken geleden

    Hoewel het nog geen Pasen is, heb ik deze gisteren toch uitgeprobeerd, aangezien ze hier gek zijn op deze koekjes. De crème is alleen wel superzoet. Heb je ook een suggestie om de crème minder zoet te krijgen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 weken geleden

      Dat komt inderdaad door het vele poedersuiker dat nodig is voor deze crème. Misschien minder poedersuiker en meer kokosolie? Ik durf het zo niet te zeggen!

      Beantwoorden
    • Lotte says:
      3 weken geleden

      Ik doe er altijd een beetje citroen- of limoensap bij, dat helpt enorm!

      Beantwoorden
      • Annelies says:
        1 week geleden

        Dank voor de tip(s)!

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=2d502777732c5f6ea1bbbfa93ccd5b52&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=3dd519424738fc7ce0eb28ebb7a3cd1c&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ZoEeUxeMf9EAX-QqCaO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=280181179e776b9486946ff921adfe00&oe=60617437' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Advent 1: Rendier marshmallow pops

Behind the scenes: oktober 2015

Zo kun je het best koekjes bewaren

Ravioli ovenschotel

Volgende Post
Broodmuffins met ei en spek

Broodmuffins met ei en spek

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Speculoos cake

27 februari 2021
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

Geruite dode vis?

door Laura Kieft-01 november 2010-2

Een taart met ruitjes hebben jullie van mij al eens eerder gezien. Maar in combinatie met een dode vis (van fondant, dat dan weer wel) waarschijnlijk nog niet. Deze taart heb ik voor een collega...

Halloween chocolaatjes

door Laura Kieft-30 oktober 2010-5

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was...

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

Hartige muffins

door Laura Kieft-26 juni 2010-32

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou,...

Bloemetjes en nog meer voetbal

door Laura Kieft-18 juni 2010-2

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het...

Hup Holland Hup!!

door Laura Kieft-14 juni 2010-1

Cupcakes voor het WK. Deze cupcakes waren voor mijn overbuurvrouw, zij moet moet vandaag werken tijdens de eerste wedstrijd van Nederland. Dus voor op het werk lekkere WK cupcakes! De voetballen waren niet zo heel...

Aardbeien

door Laura Kieft-13 juni 2010-1

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt. Twee cupcakes als...

Afzwemmen

door Laura Kieft-12 juni 2010-1

Voor mijn vader die mocht afzwemmen afgelopen vrijdag! Hij ging voor zijn A diploma, twee anderen gingen voor hun C. Na afloop kregen ze van mij een cupcake als kleinigheidje. Ze waren goed in de...

Zomerse cupcakes

door Laura Kieft-04 juni 2010-2

16 Cupcakes met vrolijke kleurtjes en bloemetjes. Kan dat? Dat was wat mijn nichtje mij vroeg om zo haar moeder en tante te verassen voor hun gezamenlijke verjaardag, een tweeling dus. Tuurlijk kan dat, en...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan